FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stoičkov u Zvezdi!

Slavni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov, nekadašnji selektor nacionalnog tima i trener nekoliko klubova u Španiji, doputovao je u sredu uveče u Beograd, gde će razgovarati, kako se očekuje, sa sportskim direktorom Crvene zvezde, Goranom Bunjevčevićem o mogućnosti preuzimanja beogradskog kluba.

Prema informaciji koja je procurila u klubu, već nekoliko nedelja Crvena zvezda razgovara sa Stoičkovim u nameri da nekadašnjeg asa angažuje za trenera.

Mediji u Španiji i Bugarskoj, ali i u našoj zemlji, već nekoliko dana javljaju o tome da su kontakti izmedju Crvene zvezde i Stoičkova uspostavljeni još ranije, ali dolazak bugarskog stručnjaka u Beograd može da znači i definitivan dogovor.

PRVA bomba prelaznog roka odjeknuće sa "Marakane": Patrik Klajvert stiže u Crvenu zvezdu! Iskusni holandski golgeter nije se dogovorio o produžetku ugovora sa francuskim Lilom i slobodan je u izboru nove sredine, a crveno-beli su spremni da ga plate 650.000 evra.
Klajvert bi mogao da bude dobro rešenje za napad Zvezde koji je pogotovo u prvoj polovini minule sezone bio najslabiji deo tima. Sa izuzetkom Jestrovića, tim sa "Marakane" nije imao golgetera na kojeg bi mogao da se osloni, pa su još od zimus bili aktuelni mladi Ganjanin Prins Tagoe i Ibrahim Some koji je proletos igrao za Bežaniju. Nema sumnje da je iskusni Holanđanin, nekadašnji as Ajaksa, Milana i Barselone, daleko bolji izbor, kako zbog kvaliteta, tako i zbog činjenica da je atraktivan igrač i zvezda svetskog kalibra.
- Vreme je da ponovo tražim novi klub - izjavio je pre nekoliko dana Klajvert, dodajući da je spreman da upiše trenersku školu ako ne nađe angažman. - Želim još da igram i to za klub koji će nastupati u evropskim kupovima. Nažalost, sa Lilom nisam uspeo da se domognem Kupa UEFA.
Zvezda je ispunila "evropski uslov", samo ostaje pitanje da li je Holanđanin posle Italije, Španije, Engleske i Francuske spreman da živi u Srbiji. Klajvert je bio prvak Evrope sa Ajaksom, osvajao je nacionalne titule sa Barsom i PSV-om, a u dresu reprezentacije Holandije odigrao je 79 mečeva i postigao 40 golova, što ga je dovelo na prvo mesto svih vremena u njegovoj zemlji. Pre četiri godine slavni Pele ga je uvrstio na listu 125 najboljih živih fudbalera u okviru proslave veka postojanja FIFA. (B. C.)

PRVA bomba prelaznog roka odjeknuće sa "Marakane": Patrik Klajvert stiže u Crvenu zvezdu! Iskusni holandski golgeter nije se dogovorio o produžetku ugovora sa francuskim Lilom i slobodan je u izboru nove sredine, a crveno-beli su spremni da ga plate 650.000 evra.
Klajvert bi mogao da bude dobro rešenje za napad Zvezde koji je pogotovo u prvoj polovini minule sezone bio najslabiji deo tima. Sa izuzetkom Jestrovića, tim sa "Marakane" nije imao golgetera na kojeg bi mogao da se osloni, pa su još od zimus bili aktuelni mladi Ganjanin Prins Tagoe i Ibrahim Some koji je proletos igrao za Bežaniju. Nema sumnje da je iskusni Holanđanin, nekadašnji as Ajaksa, Milana i Barselone, daleko bolji izbor, kako zbog kvaliteta, tako i zbog činjenica da je atraktivan igrač i zvezda svetskog kalibra.
- Vreme je da ponovo tražim novi klub - izjavio je pre nekoliko dana Klajvert, dodajući da je spreman da upiše trenersku školu ako ne nađe angažman. - Želim još da igram i to za klub koji će nastupati u evropskim kupovima. Nažalost, sa Lilom nisam uspeo da se domognem Kupa UEFA.
Zvezda je ispunila "evropski uslov", samo ostaje pitanje da li je Holanđanin posle Italije, Španije, Engleske i Francuske spreman da živi u Srbiji. Klajvert je bio prvak Evrope sa Ajaksom, osvajao je nacionalne titule sa Barsom i PSV-om, a u dresu reprezentacije Holandije odigrao je 79 mečeva i postigao 40 golova, što ga je dovelo na prvo mesto svih vremena u njegovoj zemlji. Pre četiri godine slavni Pele ga je uvrstio na listu 125 najboljih živih fudbalera u okviru proslave veka postojanja FIFA. (B. C.)

Аууу..................:D:D:D:dontunderstand:

Delije, bio sam na vasem konccertu za Kosmet
jeste da je Bora pevao na matricu i da smo se pogusili u dimu, ali koncert moze da dobije prelaznu ocenu
koliko znam doslo je do tuce izmedju dve navijacke grupe Delija posle koncerta i to ne mogu nikako da shvatim,
pre toga je cela tribina izgovarala "da zivimo svi u slozi sveti Savo ti pomozi", a posle su se neki makljali
cuo sam da su se i ovi moji Grobari mlatili medjusobno u Krusevcu
kakvi bolesni mozgovi

Delije, bio sam na vasem konccertu za Kosmet
jeste da je Bora pevao na matricu i da smo se pogusili u dimu, ali koncert moze da dobije prelaznu ocenu
koliko znam doslo je do tuce izmedju dve navijacke grupe Delija posle koncerta i to ne mogu nikako da shvatim,
pre toga je cela tribina izgovarala "da zivimo svi u slozi sveti Savo ti pomozi", a posle su se neki makljali
cuo sam da su se i ovi moji Grobari mlatili medjusobno u Krusevcu
kakvi bolesni mozgovi

Ма пусти дебиле....:roll::roll:

I tako, Salas bio igrac utakmice na polufinalu kopa Libertadores i igrace u finalu a Molina razbija u Santosu. Ali sta ces kad nisu dorasli Zvezdi.

...тачно да узмеш мотку и да испребијаш све...а највише Буњевчевића.

...а најсмешније ми је како у новинама покушавају да се оперу...као ове године се неће доводити тако стихијски појачања као прошле...а чисто сумњам да ће двојица оваквих доћи. Уместо да их новинари нагазе, да им јбу све по списку...ови пишу неке хвалоспеве да би се продао овај крш од играча (то се не односи само на Звезду).
...хајде Салас се још можда и није снашао...иако је на моменте показивао какав је мајстор и да је далеко бољи од ових наших...али продати Молину за неку сићу...а овај био убедљиво најбољи у Звезди тада...ван сваке памет.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back