FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:pAma ne poredjujem ja Spartu i Partizan. Volim Spartu samo onu iz šezdesetih godina kada je nabila Partizanu 5 komada i izbacila je iz Kupa Šampiona. Radi se o privrženosti klubu, ti to dobro znaš. Slavija je crveno-bela i za nju ovde navijam. Sparta nam je bre rival, krvni neprijatelj. Nisi video poslednji derbi u Pragu kada su se sukobili Spartani i Slavisti!!! Letele su i stolice sa tribina i panduri po stepeništu. Zajedno, naravno i sa Spartanima........:lol: :lol: :lol:
Što se tiče Sparte kao kluba, nemoj da se zavaravaš. Imaju Koštala koji ti je brate Zeka i Bjeka u jednom. Ista su to govna da znaš. (Samo je Partizan malo veće *****, to priznajem...........:lol: :lol: :lol: :lol: ) Sad će Grobari da skaču! :p Brani me jer neću moći da navraćam nemo vreme.:wink:

Ono kontam, Partizan je prije neku godinicu bio dobar klijent i Slaviji!!! I tu su komšije stigle da naberu pet komada u svojoj mreži!!!

I tako, dodje Rendzers do finala UEFA. Ko god izbaci Zvezdu moze slobodno da se nada nekom evro-trofeju.

Znaci evropski klubovi pri zrebanju treba da navijaju da dobiju Zvezdu za protivnika, posto im je trofej onda zagarantovan:P:P:P

Is that sh*t or what ???

Sta da vam kazem

Cska, Porto, itd.

(od kad sam navijao za PFC, znao sam da smo stalno bili u grupi, ili ispali sa buducim sampionima, pamtio sam klubove, ali sam ih zaboravio )

e da je bilo srece sad bi Zvezdu gledali u finalu :D :D :D

a kad se setim tih utakmica. Nisi znao ko se vise vuce po terenu :D

A ja neću da prežalim protiv Dinama iz Kijeva...prva u gostima 0:0 pa kući povedemo 1:0 i počnemo da se vučemo u drugom poluvremenu k'o creva,oni izjednače a mi nemamo snage ni da prdnemo..a treba ti još jedan za prolaz u LŠ.
Mrtvi-ladni čekaju kraj utakmice i da se mrcine okupaju i legnu u krpe koliko su umorni :evil::evil::evil::evil::evil:

A ja neću da prežalim protiv Dinama iz Kijeva...prva u gostima 0:0 pa kući povedemo 1:0 i počnemo da se vučemo u drugom poluvremenu k'o creva,oni izjednače a mi nemamo snage ni da prdnemo..a treba ti još jedan za prolaz u LŠ.
Mrtvi-ladni čekaju kraj utakmice i da se mrcine okupaju i legnu u krpe koliko su umorni :evil::evil::evil::evil::evil:
Napada zvezda i Branka Boskovic poztize gooooooooool, havarija na stadionu ali onda iskusni Ukrajinci poztizu gol i sve staje!*** pun stadion odlicna atmosfera ali debili su debili...

20_21_cz_dinamok_2.jpg

Солидно гостовање у Лучанима.

Много боља атмосфера на трибини него на терену.Победа минималцем заслужена.
Утакмица је протекла у нашој доминацији.Много створених шанси али без тог завршног
потеза,па су напади углавном изгледали јалово и безидејно.

Што се тиче појединачног учинка играча,испада да је Сегунго одрадио најзначајнији посао.Осим што је постигао погодак,дозволио је да утакмица од самог почетка добије другачији ритам.Веома добро је затварао прилазе голу, имао чак и неколико солидних додавања и он је некако по мени био најзначајнији појединац.

А што се тиче борбе за титулу,да ме неко не схвати погрешно,мислим да је већ сада све решено.
Тај песимизам није само песимизам када се узме у обзир да 4 кола пре краја,гробље мора да изгуби један меч,или већ ремизира на 2.

Када нису оволико времена киксали,зашто би сада??!!?? Мада,и нада код мене остаје иста као и пре 5 кола...

Да,што се тиче навијања јуче нас је било неколико стотина,ако не и хиљаду.

Било је доста симпатизера,а и не треба да чуди - не игра Звезда сваки дан у ЛучанимаSmile .Репертоар стандардан уз
неколико новина.Ново понављање и скандирање,гласи...

Звезда!
Србија!
Косово!
Метохија!

Звезда,Србија,Косово,Метохија.

Кореографије и пиротехнике данас није било,и за разлику од прошлог пута када је окачена само велика ДЕЛИЈЕ СЕВЕР
застава,данас је било више оних мањих.По мом мишљењу,много боље одрађено прво него друго полувреме.

NAPADNUTI IGRAČI I NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE

Fudbalere Crvene zvezde Dušana Bastu, Đorđa Tutorića i „delije“ iz Hrvatske napali su pripadnici „kohorte“ prilikom održavanja godišnje skupštine u mestu Bobota kraj Vukovara. Igrači crveno-belih u pratnji sekretara stručnog štaba Gorana Negića bili su gosti tamošnjih „delija“, a njihovo druženje prekinulo je tridesetak pripadnika osiječkih navijača, koji su ih u „Domu kulture“ gađali bakljama, flašama i kamenjem.

- Bilo je strašno, sve se odigralo munjevitom brzinom, tako da niko nije uspeo da reaguje, pa ni policajci koji su obezbeđivali objekat. Naši i hrvatski navijači razmenili su nekoliko udaraca, posle čega su oni pobegli. Nismo povređeni, ali žao mi je što se to dogodilo, pogotovo pred decom koji su došli da nas vide - izjavio je Đorđe Tutorić.
Hrvatski mediji su izvestili da je u incidentu povređeno nekoliko osoba, dok je policija tvrdila suprotno rekavši da nema ozleđenih. Pripadnici javnog reda i mira u Hrvatskoj uhapsili su dvojicu napadača.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back