Careca
Zainteresovan član
- Poruka
- 277
Tesko evro fudbalu kada ekipa kao sto je Celsi i onakav Rendzers,sa 0 suteva na gol, igraju finala evro kupova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci evropski klubovi pri zrebanju treba da navijaju da dobiju Zvezdu za protivnika, posto im je trofej onda zagarantovan![]()
Tesko evro fudbalu kada ekipa kao sto je Celsi i onakav Rendzers,sa 0 suteva na gol, igraju finala evro kupova.
Sve sama slina do sline!!!Nažalost,slinavi Čelzi i još slinaviji Rendžers![]()
Ama ne poredjujem ja Spartu i Partizan. Volim Spartu samo onu iz šezdesetih godina kada je nabila Partizanu 5 komada i izbacila je iz Kupa Šampiona. Radi se o privrženosti klubu, ti to dobro znaš. Slavija je crveno-bela i za nju ovde navijam. Sparta nam je bre rival, krvni neprijatelj. Nisi video poslednji derbi u Pragu kada su se sukobili Spartani i Slavisti!!! Letele su i stolice sa tribina i panduri po stepeništu. Zajedno, naravno i sa Spartanima........
![]()
![]()
Što se tiče Sparte kao kluba, nemoj da se zavaravaš. Imaju Koštala koji ti je brate Zeka i Bjeka u jednom. Ista su to govna da znaš. (Samo je Partizan malo veće *****, to priznajem...........![]()
![]()
![]()
) Sad će Grobari da skaču!
Brani me jer neću moći da navraćam nemo vreme.:wink:
Sta dalje zvezdasi
Jel ti se završio Sunđer-Bob?
I tako, dodje Rendzers do finala UEFA. Ko god izbaci Zvezdu moze slobodno da se nada nekom evro-trofeju.
Znaci evropski klubovi pri zrebanju treba da navijaju da dobiju Zvezdu za protivnika, posto im je trofej onda zagarantovan![]()
Jel ti se završio Sunđer-Bob?
Za njega su teletabisi.
Alo bre smirite dozivjaje kakvi teletabisi kavi Sinjder-Bob,kazem vam da gledate grobare kada budu igrali finale kupa srbije da gledate kako se igra,a ne kao vi zvezdasi
I tako, dodje Rendzers do finala UEFA. Ko god izbaci Zvezdu moze slobodno da se nada nekom evro-trofeju.
e da je bilo srece sad bi Zvezdu gledali u finalu![]()
![]()
a kad se setim tih utakmica. Nisi znao ko se vise vuce po terenu![]()
Napada zvezda i Branka Boskovic poztize gooooooooool, havarija na stadionu ali onda iskusni Ukrajinci poztizu gol i sve staje!*** pun stadion odlicna atmosfera ali debili su debili...A ja neću da prežalim protiv Dinama iz Kijeva...prva u gostima 0:0 pa kući povedemo 1:0 i počnemo da se vučemo u drugom poluvremenu k'o creva,oni izjednače a mi nemamo snage ni da prdnemo..a treba ti još jedan za prolaz u LŠ.
Mrtvi-ladni čekaju kraj utakmice i da se mrcine okupaju i legnu u krpe koliko su umorni![]()
"Hej Branka, Branka, Braaanka..."Napada zvezda i Branka Boskovic poztize gooooooooool, havarija na stadionu ali onda iskusni Ukrajinci poztizu gol i sve staje!*** pun stadion odlicna atmosfera ali debili su debili...
![]()
Au j*g greska!"Hej Branka, Branka, Braaanka..."![]()