8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
A i nece biti neka tragedija ako ne uzmemo titulu. Za ovakav tim je plasman u ligu uefa VRH.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi persimisti, tipicni simpatizeri kluba!
Zvezda mora da zadrzi ovog talenta!
Cenim tvoje iskustvo ali ipak mislim da ne bi trebalo toliko da pljujes!Za koga to kažeš...jel za mene?????????
E ako je tako tu si se bato malo za..bao.
Od 1981 godine kada sam prvi put došao na Marakanu da gledam Zvezdu pa do jesenas kada sam zadnji put bio nagledao sam se sinko svega i svačega pa zato tako mogu i da kažem.
NislijeCZ:Kakvi persimisti, tipicni simpatizeri kluba!
A i nece biti neka tragedija ako ne uzmemo titulu. Za ovakav tim je plasman u ligu uefa VRH.
A cekaj, jel ti mislis da sa ovakvim timom(plus Kastiljo odlazi na kraju sezone) i trenerom mozemo da uradimo nesto vise od lige uefa?
janković je već umislio da je u zvezdi 10 godina...Trener ima velikog potencijala, Jankovic je mlad ali vrlo perspektivan trener(ucio je od dobrih trenera) niko od velikih svetskih trenera to nije postao preko noci vec godinama!
Ekipa treba da se promeni to je definitivno!Nadamo se da ce Bunja biti bolji od Dike(gotovo sam siuran jer od onog gori ne postoji)!![]()
По чему? Ајд молим те ја готивим Хамере, па ми објасни![]()
janković je već umislio da je u zvezdi 10 godina...
i ponaša se kao da su 1 a ne 2...
Ili kompletnije - trener mlađi referent pripravnik!!!Овај ју је искористио свака му част.
Молим вас доста више приче о том тренеру-приправнику.То ми вређа интелигенцију.
Е пос**ем ти се на тренера !!!
Ma utripovao se da je prijepolje centar sveta.Tipican kompleks!
Tebe ne znam zato mi se ne obracaj!ti imas kompleks o kompleksima.
Prvo:Retardu seljacki kada ti budes bio deo grupe koja je postovana na tribini, tada mozes da mi se obratis!@NislijeCZ
Ти пи*кице мала,прво испоштуј трибину и све остало и ако треба да ми се јављаш то уради преко ПП-а.Да није смешно било би жалосно.
@Rainbow Six
Свака част за дочаравање ситуације али немој да превршиш меру...
@Crni lepotan
Видим да ти хумор није јача страна,а преко форума и компјутера се не показује ко колико вреди.
Можда јесам најмање овде,али не ке*ајте и не глумите модераторе...