FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo:Retardu seljacki kada ti budes bio deo grupe koja je postovana na tribini, tada mozes da mi se obratis!
Drugo:Ajde reci mi kako to ja nisam ispostovao tribinu?Kakve veze ima ova tema sa tribinom?Zbog takvih kao sto si ti nasa tribina nazaduje jer dodju jednom godisnje pa onda nisu u toku sa novim stvarima na tribini(npr: ne znaju nove pesme i nece da pevaju i onda sve ode u ...)
Indijancima nikad kraja!

Синовац,прво научи да исконтролишеш речник јер испред себе имаш једног образованог човека а не пропалицу као што си можда ти.
Питаш ме како то не поштујеш трибину,јел???
Ако случајно ниси заостао у развоју онда си сигурно приметио моју слику на аватару.
Прво правило трибине је да поштујеш свакога ко је актер управо ње.
Пошто мој аргумент и став према Јанковићу нема исто размишљање као твоје,
то није био разлог да ми кажеш да сам се умислио да је Пријепоље центар света.
Управо си тим чином потценио једног човека који је вероватно много искуснији него ти.Убудуће ми се немој јављати јер не волим баш да водим дијалог,к'о што ти кажеш,
са ''индијанцима'' јер ми то квари епитет различитог друштвеног слоја.

Синовац,прво научи да исконтролишеш речник јер испред себе имаш једног образованог човека а не пропалицу као што си можда ти.
Питаш ме како то не поштујеш трибину,јел???
Ако случајно ниси заостао у развоју онда си сигурно приметио моју слику на аватару.
Прво правило трибине је да поштујеш свакога ко је актер управо ње.
Пошто мој аргумент и став према Јанковићу нема исто размишљање као твоје,
то није био разлог да ми кажеш да сам се умислио да је Пријепоље центар света.
Управо си тим чином потценио једног човека који је вероватно много искуснији него ти.Убудуће ми се немој јављати јер не волим баш да водим дијалог,к'о што ти кажеш,
са ''индијанцима'' јер ми то квари епитет различитог друштвеног слоја.

Pa ti decko nisi deo ove tribine jer i najveci debil moze da stavi amblem grupe i da prica kako je deo nje, a moja jaca rekcija je usledila nakon toga sto si ti mene prozvao da sam pic*ica bez povoda.Da li si ti iskusniji od mene ja cisto ne znam a i sumnjam jer imam dug staz na tribini i mogu sebi da dopustim da kazem da sam postovan od strane svoje grupe i vrha tribine!A tvoje razlicito misljenje o Jankovicu mogao si na drugi nacin da kazes a ne da mi znamo da li to tebi vredja inteligenciju ili ne.Unapred hvala!
Nislije CZ 1986

Свака част и на том поштовању од стране трибине према теби и све,али
мислиш ли да је било мало сурово нападати ме без повода.
Нисмо се добро разумели и из овога на произилази ништа паметно,тако да овде стајем.
Не желим да имам дискусије са тобом и не вреди трошити речи на глуву причу....

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je da je njegova ekipa maksimalno motivisana za duel sa Bežanijom u subotu, posebno zato što je sama sebi oduzela pravo na grešku. Janković je na konferenciji za novinare istakao da "crveno-bele" ne sme da zavara trenutna pozicija protivnika u 25. kolu Meridijan Superlige, iako je Bežanija na začelju tabele srpskog prvenstva. na gostovanju Partizanu", rekao je Janković.

"Bežanija zaslužuje da bude iznad zone ispadanja. Imaju dosta iskusnih igrača, koji su zrelost pokazali odigravši nerešeno

"Maksimalno smo motivisani, jer ulazimo u ciljnu ravninu u šampionatu, a samo smo sebi oduzeli pravo na grešku", dodao je trener Zvezde.

Janković sutra neće moći da računa na povređenog Nikolu Trajkovića, dok je zbog operacije umnjaka neizvestan i nastup Nenada Jestrovića. Milanko Rašković se oporavio od povrede zadnje lože i biće u kombinaciji za sastav.

"U dobroj smo formi i ubeđen sam da ćemo pokazati sportsku glad. Još smo u igri za osvajanje dva trofeja. Ne očekujem previše kikseva Partizana, ali 'crno-beli' ne mogu da dobiju svih devet utakmica do kraja prvenstva", kazao je Janković.

Trener "crveno-belih" je, ipak, izrazio uverenje da njegova ekipa, koja za vodećim Partizanom zaostaje pet bodova, može da ostvari maksimalan učinak u nastavku sezone.

"Koncetrišem se samo na igru Zvezde. Želim da zabeležimo sve pobede do kraja prvenstva i želim da verujem da će to biti dovoljno za odbranu titule", naveo je šesf stručnog štaba aktuelnog šampiona.

Duel Zvezde i Bežanije igraće se u subotu od 17.30.
Ajmo zvezdo do pobede!

Данас са Бежанијом до нове победе!

Одмах на почетку меча показати да нам је циљ освајање сва 3 бода.
Нападачки кренути,нимало кукавички и само као такви можемо победити.

Екипа Бежаније има добре појединце пре свих Сомеа,тако да нису екипа за потцењивање.На нама је да победимо и то је приоритет уколико желимо да оставимо
колике-толике шансе за освајање титуле...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back