FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvezda mora da zadrzi ovog talenta!

Dok je igrao u FKR bio mi je super, i stvarno njegove igre su pokazivale na to, ja sam u FM 2007 sa Radom osvoio Kup Uefa, njegovih 10 golova, e nisam ga onda konto, mslm igra, *****ra, ali kad sam vido ,bio je neki direktan prenos na SOS, kako decko igra, o'ma sam ga zavoleo, steta sto igra za CZV, upropastio se :D

A i nece biti neka tragedija ako ne uzmemo titulu. Za ovakav tim je plasman u ligu uefa VRH.

Не да неће бити трагедија...него је боље да се не брукамо више и разочаравамо навијаче по ко зна који пут. Оно што вреди у Звезди је или маторо, па ће бити неупотребљиво ускоро (Гај, Короман) или одлази на крају сезоне (Кастиљо). Ова титула тачно не вреди ништа више од само пуког подизања рејтинга у домаћим оквирима (један трофеј више). Да ми имамо екипе које могу да ураде нешто у Европи...онда би и имало смисла. Ја сам стварно мислио на почетку сезоне, гледајући играче који су доведени да је коначно почело нешто на боље, наложио се...али једноставно као да се систематски радило на уништавању клуба (од погрешних тренера, до непружања шансе правим играчима (think about Raskovic or Salas on the other side), да би кулминирало случајем Молине). Ова екипа мишева је чак и гора од нас...и чак и да им остану ови играчи сад (а биће продаје), то ће бити једна екипица за нове петарде и иживљавања.

A cekaj, jel ti mislis da sa ovakvim timom(plus Kastiljo odlazi na kraju sezone) i trenerom mozemo da uradimo nesto vise od lige uefa?

Trener ima velikog potencijala, Jankovic je mlad ali vrlo perspektivan trener(ucio je od dobrih trenera) niko od velikih svetskih trenera to nije postao preko noci vec godinama!
Ekipa treba da se promeni to je definitivno!Nadamo se da ce Bunja biti bolji od Dike(gotovo sam siuran jer od onog gori ne postoji)!;)

Trener ima velikog potencijala, Jankovic je mlad ali vrlo perspektivan trener(ucio je od dobrih trenera) niko od velikih svetskih trenera to nije postao preko noci vec godinama!
Ekipa treba da se promeni to je definitivno!Nadamo se da ce Bunja biti bolji od Dike(gotovo sam siuran jer od onog gori ne postoji)!;)
janković je već umislio da je u zvezdi 10 godina...
i ponaša se kao da su 1 a ne 2...

janković je već umislio da je u zvezdi 10 godina...
i ponaša se kao da su 1 a ne 2...

Jankovic je u Zvezdi ceo svoj zivot prijatelju, zna ceo kompleks od poda do plafona. I da je perspektivan trener, zaista jeste. Nije poenta u tome da se treneri menjaju na svakih 6 meseci, nego da se jednom treneru pruzi sansa da radi na duzi period bez pritiska. Tek tada ce se igraci u potpunosti priviknuti na nacin rada i tada ce se prikazati pun potencijal ove ekipe.

@NislijeCZ
Ти пи*кице мала,прво испоштуј трибину и све остало и ако треба да ми се јављаш то уради преко ПП-а.Да није смешно било би жалосно.

@Rainbow Six

Свака част за дочаравање ситуације али немој да превршиш меру...

@Crni lepotan

Видим да ти хумор није јача страна,а преко форума и компјутера се не показује ко колико вреди.
Можда јесам најмање овде,али не ке*ајте и не глумите модераторе...

@NislijeCZ
Ти пи*кице мала,прво испоштуј трибину и све остало и ако треба да ми се јављаш то уради преко ПП-а.Да није смешно било би жалосно.

@Rainbow Six

Свака част за дочаравање ситуације али немој да превршиш меру...

@Crni lepotan

Видим да ти хумор није јача страна,а преко форума и компјутера се не показује ко колико вреди.
Можда јесам најмање овде,али не ке*ајте и не глумите модераторе...
Prvo:Retardu seljacki kada ti budes bio deo grupe koja je postovana na tribini, tada mozes da mi se obratis!
Drugo:Ajde reci mi kako to ja nisam ispostovao tribinu?Kakve veze ima ova tema sa tribinom?Zbog takvih kao sto si ti nasa tribina nazaduje jer dodju jednom godisnje pa onda nisu u toku sa novim stvarima na tribini(npr: ne znaju nove pesme i nece da pevaju i onda sve ode u ...)
Indijancima nikad kraja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back