FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma sta si ti razbila jadna ne bila!!!

:lol::lol::lol::lol:

Nisi je dobro shvatio!!! Nije se ONA razbila u subotu pošto joj nisu dali da uđe na žuraju!!! Žurka je bila zatvorenog tipa!!!

TIHI VIKEND PARTY U KAFANI MARAKANI - K'O NA KADINJAČI NAYEBAŠE PARTIZANI!!!​

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Bog je i vas pogledao, poslao vam kišu, te ih niste primali "na suvo"!!!:twisted::twisted::twisted:
Kako ste ostali "nasmijani", nakon meča niste ni išli pod tuševe na Mari, već ste svi skupa, onako u punoj opremi nastavili u skipu kroz grad pa drito pred Karadžića u Humsku!!! Jedini se pajvan Rnić istuširao (potrošio svu toplu vodu i popio sav čaj)!!!

Jbga deki, ništa neobično za ekipu čiji je glavni motivator kombajn marke Rnić i koja se uzda u Srbalje članove u raspale bh repke, a i čim se tu pojavio još i Đorđević, odmah me je asocirao na podvige kompletne naše odbrane na zadnjem SP!!! Prvo me je podsjetio svojom pojavom, a onda i praksom (samo mu je još falio i Gavrančić na našoj strani)!!!
Sad se svi kolektivno takođe možete da zahvalite Upravi na onoj expresnoj prodaji vikend kapitena Rukavine i krpačini odbrane rupom Đorđevićem (mislim, taj ni Jestrovića raspadakisa nije u stanju da isprati)!!!
::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:cool:

"Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Maurisio Molina bio je junak večeri u takmičenju za Kopa Libertadores. Molina je bio jedini strelac u pobedi Santosa nad meksičkom Gvadalaharom, zahvaljujući kojem je nekadašnji Peleov klub preuzeo prvo mesto u grupi 6 latinoameričke verzije Lige šampiona. U preostalim mečevima večeri ekvadorski LDU Kito, za koji je pola sata igrao Frenklin Salas, pobedio je paragvajski Libertad 2:0, a najubedljiviji je bio Kruzeiro, koji je savladao Karakas 3:0.

Mao Molina (na slici), ljubimac Zvezdinih navijača tokom polugodišnjeg boravka na Marakani, odlučio je pobednika u meču sa meksičkim Čivasima spektakularnim golom u 21. minutu, kada je sa 25 metara iskosa uputio loptu u bliži gornji ugao.

Tom pobedom on je produžio Santosovu seriju odličnih rezultata kod kuće u Kopi (11 pobeda, 22 meča bez poraza, neprekinut niz još od 1984. godine) i prekinuo niz od 10 mečeva Čivasa bez poraza u svim takmičenjima ove sezone.

Liga de Kito je takođe izbila na čelo svoje grupe posle herojske pobede nad Paragvajcima, ostvarene u finišu, iako je još od prvog poluvremena imala igrača manje.

Obe akcije počeo je Frenklin Salas, koji u Zvezdi nije dobio šansu, a mediji su ga proglasili potpunim promašajem. On je oba puta pronašao Bolanjosa, koji je asistirao, za prvi gol Urutiji, a za drugi Gerinu.

"Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Maurisio Molina bio je junak večeri u takmičenju za Kopa Libertadores. Molina je bio jedini strelac u pobedi Santosa nad meksičkom Gvadalaharom, zahvaljujući kojem je nekadašnji Peleov klub preuzeo prvo mesto u grupi 6 latinoameričke verzije Lige šampiona. U preostalim mečevima večeri ekvadorski LDU Kito, za koji je pola sata igrao Frenklin Salas, pobedio je paragvajski Libertad 2:0, a najubedljiviji je bio Kruzeiro, koji je savladao Karakas 3:0.

Mao Molina (na slici), ljubimac Zvezdinih navijača tokom polugodišnjeg boravka na Marakani, odlučio je pobednika u meču sa meksičkim Čivasima spektakularnim golom u 21. minutu, kada je sa 25 metara iskosa uputio loptu u bliži gornji ugao.

Tom pobedom on je produžio Santosovu seriju odličnih rezultata kod kuće u Kopi (11 pobeda, 22 meča bez poraza, neprekinut niz još od 1984. godine) i prekinuo niz od 10 mečeva Čivasa bez poraza u svim takmičenjima ove sezone.

Liga de Kito je takođe izbila na čelo svoje grupe posle herojske pobede nad Paragvajcima, ostvarene u finišu, iako je još od prvog poluvremena imala igrača manje.

Obe akcije počeo je Frenklin Salas, koji u Zvezdi nije dobio šansu, a mediji su ga proglasili potpunim promašajem. On je oba puta pronašao Bolanjosa, koji je asistirao, za prvi gol Urutiji, a za drugi Gerinu.
Човеку дође да :sad2:.

Ovo je sala neshvatajte ozbiljno.
1_8mart.jpg

Ovom prilikom postavljam(nazalost)svoj prvi post na forumu.Mnogi ce me na pocetku potceniti,ali ne brinem za to,uvek je neko novajlija.Verovatno me mnogi prepoznaju sa drugih mesta,pod nazivom Gospodin.
Veliki sam delija,pa cu,eto,rado da se prikljucim u diskusiju sa vama o nasoj voljenoj Crvenoj Zvezdi.
Ovom prilikom pozdravljam sve korisnike i zvezdase:).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back