FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je najveca tuga. :sad:

Ostaje nam da se nadamo da će negde drugde. Samp nudila 1,5 miliona,a Zvezda tražila 3. Salas se vraća u Ekvador,a Gavrančić ne dolazi u Zvezdu,već u PAOK. Ni ne treba nam. Nama trebaju Ninkov,Blažić,vezista i napadač. Eventualno i Karlos. Ninkova obavezno u prvu postavu umesto Baste. Taj momak mi je bio kralj kada se pojavio,obožavao sam ga,a sada je pao na fudbalsko dno. Postao je takva rupa da mi je muka. Uništili su ga u Zvezdi. Akoliko smo mi jadan fudbalski klub najbolje ilustruje sloboda Ognjena Koromana da svaki dan u novinama daje kretenske izjave. Šta taj čovek misli da je? Nekon i Jestrović prvo idu u školu lepog i pre svega,KULTURNOG PONAŠANJA,pa onda neka soli pamet. Dokle god takvi novinski pljuvači budu nosili dres našeg voljenog kluba biće nam ovako. I mnogo su veći fudbaleri od njega igrali za Zvezdu,pa su se borili,a nisu samo gledali da uvate šturu u inostranstvo On priča sa Miškovićem. MA,SRAMOTA,SRAMOTA,SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ninkov i Blažić potpisali za Zvezdu

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je danas dva pojačanja. Dosadašnji fudbaleri Čukaričkog Pavle Ninkov i Nikola Blažić potpisali su ugovore sa braniocem duple krune.

Kako javlja b92 oni će se ekipi pridružiti u nedelju, po povratku ekspedicije Zvezde iz Izraela.

Ninkov, koji igra na poziciji desnog beka, pozvan je u reprezentaciju Srbije za meč sa Makedonijom, dok Blažić igra na levoj strani veznog reda.

Prelazni rok u Srbiji završava se 9. februara

Kakav je taj Blazic, da li je neko imao prilike da ga gleda?
Za Ninkova sam cuo vise puta ove sezone po dnevnoj stampi...

Ne znam vise sta je dobar potez sta nije, secam se tako gledao sam Milijasa u mladoj reprezentaciji, dovede ga Zvezda ja rekoh da je to odlican potez...sada, nema M od tog Milijasa koji je odlicno igrao u mladoj representaciji
ako su prodali perovica, treba da prodaju sve na koje ne racunaju i da se kadar svede na normalan broj igraca. jedino sto ima mnogo kandidata za fajront ispred perovica .

Kakav je taj Blazic, da li je neko imao prilike da ga gleda?
Za Ninkova sam cuo vise puta ove sezone po dnevnoj stampi...

Ne znam vise sta je dobar potez sta nije, secam se tako gledao sam Milijasa u mladoj reprezentaciji, dovede ga Zvezda ja rekoh da je to odlican potez...sada, nema M od tog Milijasa koji je odlicno igrao u mladoj representaciji
ako su prodali perovica, treba da prodaju sve na koje ne racunaju i da se kadar svede na normalan broj igraca. jedino sto ima mnogo kandidata za fajront ispred perovica .
gdje je milijas prije igrao?

Ko ih nije gledao,imaju na sajtu Čukaričkog snimci,a mislim da je i na Youtubu. Ninkov je po onom što sam video,odličan igrač. Ortak što stalno gleda Čuku kaže da su dobri igrači. Pogotovo Ninkov. Blažić je levo krilo,ali čini mi se da igra desnom nogom. Može i on da bude vrlo dobar ako se dobro iskoristi. Medjutim,kad se setim kakvi sve igrači nisu bili dovoljno dobri za Zvezdu...

eh levo krilo, treba nam levi bek. doduse treba i golman i spic i jos ponesto..ima li kakvih spekulacija o eventualnom pojacanju? sta bi sa tim carlosem iz belgije, jel on levi bek?

Sto bre tako? Sta fali Bronovickom? Decko je sasvim solidan u obe faze (i defanziva i napad). Za razliku od Baste na desnoj strani, retko ispada, a i u napadu ume da bude koristan, moje misljenje... Inace o pojacanjima necu da pricam jer ih nisam nikad gledao. Ipak Basta je najveca propast (mnogo ispada,ali mnogo) tako da se nadam da ovaj novi decko Ninkov ima bolju igru u odbrani i da se popuni ta rupa jer tu najvise curi... Pojacanja su ipak stigla kasno (po mom misljenju) jer su vec propustili najvazniji deo priprema. Ako je Salas stvarno otisao krivo mi je sto nije decko dobio pravu sansu, odigrao je par puta po poluvreme a ono sto sam video mislim da nije bilo lose... Opet moje misljenje. Jos jedna stvar koja mi se ne svidja sto rekose kao ce da smanje broj igraca u prvom timu a ono prodali par doveli ova tri pa okreni-obrni isti *urac... Lepo je neko rekao da bi nam najveca pojacanja bila odlasci Milovanovica i Baste jer su i oni vise nervozni sto prelaze vec nekoliko prelaznih rokova u kao neke jace lige a i dalje su ovde... Na kraju ne svidja mi se i ponasanje Jestrovica i Koromana u neku ruku, ali njega malo manje... Jestrovica bih dao i za dzabe bilo kome jer mi glumi tu nekog kao a u stvari je jedna spora baba, samo kvari atmosferu...Cak sam cuo da ima abnormalno veliku platu u Zvezdi... Sve u svemu veliko njesra ili danca dance... Nadajmo se boljem

E stvarno mi je muka vise od ovog naseg fudbala.
Pazi sto kaze da smo bili bolji od Rendzera! Ne zna se bre ko je bio jadniji, mi ili oni.
I jos ih nije blam da spominju ovo ucesce u Ligi UEFA gde nisu uzeli ni bod pored trecerazredne ekipe Arisa i trece postave Boltona koji se bori za opstanak u Engleskoj.
**** mi se vise za nas fudbal! Posle onog sto sam video u insajderu zakljucio sam da sam bacio 10 godina zivota za dzabe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back