FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Date: Jan 29, 2008 10:31 AM
Subject: Thank Your FK Crvena zvezda
Body: I Want 2 thank all the FK Crvena zvezda Supporters 4 all the support they have given me but as of today I am no longer part of the team seeing the Coach Aleksandar Jankovic does not want me 2 play in the team anymore and they also stoped paying my contract so now I am going to return to my native country Ecuador.

once again thank u all for da support n I will never forget FK Crvena zvezda for giveing me the oppertunity 2 play in Europe

Franklin "El Mago" Salas

Body: I Want 2 thank all the FK Crvena zvezda Supporters 4 all the support they have given me but as of today I am no longer part of the team seeing the Coach Aleksandar Jankovic does not want me 2 play in the team anymore and they also stoped paying my contract so now I am going to return to my native country Ecuador.

once again thank u all for da support n I will never forget FK Crvena zvezda for giveing me the oppertunity 2 play in Europe

Franklin "El Mago" Salas

Odakle ovo?

Za Jankvića ćemo tek videti,ali do sada se pokazao loše. Možemo mi da pišemo ovde i da igramo menadžera i da osvajamo evrokupove sa Zvezdom. Samo,problem je taj što ti na menadžeru niko ne preti od mafijaša agenata da baš njihov igrač igra.
Zbog toga,malo dajem kredita trenerima Zvezde. Ali,malo

Franklin "El Mago" Salas

Meni je ovde najjace kad kaze da ga trener Jankovic ne zeli u timu!! Ako je stvarno to razlog odlaska, onda vam je trener teska kretencina! Salas, bar ono malo koliko su mu dali da igra, se pokazao kao veoma dobar igrac.

Ne sviđa mi se sve ovo oko odlazaka i dolazaka :evil:
Zašto se nisu kurtalisali škarta (Basta,Milovanović,Milijaš,Ranđelović,Tutorić-bljak,Koroman...itd.) i počeli ozbiljno da rade sa mlađim igračima...koje planove ima Janković u nastavku sa ovim g.vedima...kako igramo i kako se brukamo sa ovima,bolje sve rask..cati u 3pm i iz svog pogona početi rad sa igračima koji su ponikli i trenutno igraju za mlađe selekcije...da li mora po svaku cenu da se juri titula sa komšinicom (teško ostvarljivo) pa da opet na jesen uđemo neuigrani sa nepoznanicom ko će nam sve igrati u toj sezoni i onda praviti katastrofalne greške (što obično stalno i rade) u jeku sezone otpuštati trenere kao glavne krivce,igrače prodavati pod pritiskom i navlačiti gnev Delija do maksimuma...i svake godine je jedna te ista priča...nisam prosto više pametan šta više da kažem o voljenom klubu a da budem optimista u nastavku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Еквадорац Френклин Салас и Колумбијац Маурисио Молина, фудбалери који су прошлог лета уз велику медијску пажњу дошли на „Маракану", по свему судећи више неће играти за Црвену звезду.

Саласу је јасно стављено до знања да српски шампион на њега више не рачуна, па ће се највероватније вратити у свој матични клуб Кито.

С друге стране, тренер Јанковић би волео да Молина остане, али је истакао да ни њему ни било коме другом не може да гарантује сигурно место у тиму. Зато ће Молина вероватно прећи у бразилски Сантос, под условом да тамо прође лекарске прегледе.
-------------------
Пушите к.! :evil:

Za Jankvića ćemo tek videti,ali do sada se pokazao loše. Možemo mi da pišemo ovde i da igramo menadžera i da osvajamo evrokupove sa Zvezdom. Samo,problem je taj što ti na menadžeru niko ne preti od mafijaša agenata da baš njihov igrač igra.
Zbog toga,malo dajem kredita trenerima Zvezde. Ali,malo
Манаџери у дослуху са (делом) управама клубова дрмају у фудбалу и раде шта хоће! А с киме су менаџери још у дослуху можемо само да нагађамо. :evil:

Звазда неће бити шампион, биће Партизан јер ако не освоје титулу прети им банкрот. А Звезда се урушава намерно, очекујем Закон о приватизацији у спорту, па кад се цена довољно спусти да неки тајкун купи Звезду јефтино (ово се односи и на Партизан). :evil:

Nastavlja se politika kluba "s brda, s dola" i Mao je jedna od žrtvi ! :roll:
Uvijek mi je krivo kad stranac odlazi iz kluba jer je ovde došao da se dokaže, problem je što nema nekoga da ga forsira ! A ovi domaći oni imaju odlazak kao cilj i to moraju ostvariti po svaku cijenu ! :evil: Ni Molina nije mnogo odskakao igrom od ostalih, ali je bilo mnogo većih prioriteta za odlazak ! :(
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=85858
Hvala Mao, sretno !

Еквадорац Френклин Салас и Колумбијац Маурисио Молина, фудбалери који су прошлог лета уз велику медијску пажњу дошли на „Маракану", по свему судећи више неће играти за Црвену звезду.

Саласу је јасно стављено до знања да српски шампион на њега више не рачуна, па ће се највероватније вратити у свој матични клуб Кито.

С друге стране, тренер Јанковић би волео да Молина остане, али је истакао да ни њему ни било коме другом не може да гарантује сигурно место у тиму. Зато ће Молина вероватно прећи у бразилски Сантос, под условом да тамо прође лекарске прегледе.
-------------------
Пушите к.! :evil:

Манаџери у дослуху са (делом) управама клубова дрмају у фудбалу и раде шта хоће! А с киме су менаџери још у дослуху можемо само да нагађамо. :evil:

Звазда неће бити шампион, биће Партизан јер ако не освоје титулу прети им банкрот. А Звезда се урушава намерно, очекујем Закон о приватизацији у спорту, па кад се цена довољно спусти да неки тајкун купи Звезду јефтино (ово се односи и на Партизан). :evil:
Perece?

Salas je mnogo bolji igrač od Moline. To 100%
Kad bi prodali još Andjelkovića,Milijaša,Milovanovića,Bastu,Raškovića,Trajkovića,Randjeloviića,Jestrovića i možda Koromana imalibismo zdravu osnovu za početak. Medjutim,niko nije lud da ih kupi. Kad se pojavila ova prošla generacija igrača,jedva smo ih zadržavali još polusezonu. Pa niko nije lud da kupuje za milione igrače koji se brukaju u Ligi UEFA. Koliko je danas lako prodati robu kada je kvalitetna ili bar kada se napravi da izgleda kao kvalitetna,pokazuje Vojvodina,Dinamo iz Zagreba,Argentinci itd.
Kačar je odigrao jednu polusezonu= 3,2 milki evra,Modrić,Pokrivač,Despotović,Jovetić...
Ali kada su ti roba gorepomenuti igrači,teško se nalazi slepi kupac,a da ima para

Citam vest na Mondu da policija tvrdi da su Dzajic i Cvetkovic maznuli pet miliona od Drulicevog transfera. Kakva blamaza za legendu srpskog fudbala i za fudbal uopste. Al ce da pukne bruka...Ne znas dal je veca korist od privodjenja i verovatno hapsenja u buducnosti ( kao ispunjenje pravde ) ili je veca steta zbog toga sto je Dzaja legenda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back