Na Randjelovića imam redovnu alergijsku reakciju osip
ops:
ops:
ops:
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гдје?ode salas
da ali vas ne spasava viseSto,pa svi samo gledate lose momente,ali dosta nas je puta bas taj Randjelovic spasao
Vujawolf:Ja rekoh da smo jadni. Perović otišao,Deksa ne ide u Samp,ali ima još klubova zainteresovanih.
Sto,pa svi samo gledate lose momente,ali dosta nas je puta bas taj Randjelovic spasao
Ovo je najveca tuga. :sad:
gdje je milijas prije igrao?Kakav je taj Blazic, da li je neko imao prilike da ga gleda?
Za Ninkova sam cuo vise puta ove sezone po dnevnoj stampi...
Ne znam vise sta je dobar potez sta nije, secam se tako gledao sam Milijasa u mladoj reprezentaciji, dovede ga Zvezda ja rekoh da je to odlican potez...sada, nema M od tog Milijasa koji je odlicno igrao u mladoj representaciji
ako su prodali perovica, treba da prodaju sve na koje ne racunaju i da se kadar svede na normalan broj igraca. jedino sto ima mnogo kandidata za fajront ispred perovica .
Ninkov i Blažić potpisali za Zvezdu
eh levo krilo, treba nam levi bek. doduse treba i golman i spic i jos ponesto..ima li kakvih spekulacija o eventualnom pojacanju? sta bi sa tim carlosem iz belgije, jel on levi bek?
www.tvleskovac.com/vesti.php?s_datum=&s_grupa_id=&Formvesti_Page=33 - 38k
nije los ovaj golman Cukarickog.bolji od randjelovica...npr. sut na gol u 16oj sekundi...zatresao bi mrezu da je randjelovic na golu a isailovic je,odbranio.
pogledajte(nije kasiljas naravno,ali je bolji od randjelovica)