FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao,sreće naše...
Ne znam šta da mislim o njemu. Mislio samda je pojačanje kada je došao,ali me je blago rečeno razočarao. Mislim da nema ponašanje dostojno Crvene Zvezde,ali videćemo.
Čini mi se da se opet srlja u prelazni rok bez rešenja,već se samo jure igrači,a ne prodaje se ništa. Prenatrpani smo,a dovodimo igrače,a ne prodajemo stare.
Ja znam da je teško naći budalu danas koja će da plati i odvede Randjelovića,Andjelkovića,Milovanovića,Milijaša,A DA NE GOVORIM Trajkovića,Pantića,Stančića,Miladinovića(ne znam da li se dečko i seća kako izgleda biti na terenu),Raškovića,Bogdanovića i kompaniju.
ŠTA JE SA GORANOM ADAMOVIĆEM? Momak je bio jedan od perspektivnijih evropskih štopera kad je došao? Zašto ga niko ne spominje u kombinacijama? Kako to da PUMA potpisuje sponzorski ugovor sa njim,a on nema mesta ni na klupi Zvezde?

Poput „večitog rivala” Partizana i Crvena zvezda prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku dobija iz Makedonije. Pre par dana za crno-bele je potpisao nekadašnji makedonski repreprezentativac Dragan Čadikovski, dok će za crveno-bele potpisati perspektivni Ivan Tričkovski, najbolji fudbaler Rabotničkog i makedonskog šampionata.

Voša odbila ponudu Zvezde

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina jednoglasno je odbio ponudu Crvene zvezde za prelazak Gojka Kačara i Ranka Despotovića u beogradski tim. Potpredsednik kluba Mirko Dubroja rekao je novinarima posle sednice UO da je ponuda Crvene zvezde od 2,6 miliona evra i 25 odsto od budućih transfera za Kačara i Despotovića bila "korektna", ali da čelnici kluba veruju da reprezentativci iz Vojvodine vrede više.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=01&dd=15&nav_id=280684

Trickovski potpisao za Crvenu Zvezdu

Makedonski fudbalski reprezentativac Ivan Tričkovski potpisao je danas troipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tako postao prvo pojačanje ovog kluba u januarskom prelaznom roku.

Kako se navodi na sajtu Crvene zvezde Tričkovski je igrao napadača u ekipi Rabotnički Kometal, a izabran je za najboljeg fudbalera Makedonije u 2007. godini.

Za ovog 20-godišnjeg fudbalera bio je zaintereosovan i belgijski Anderleht, ali je Crvena zvezda ponudila bolje uslove.

Tričkovski je karijeru počeo u skopskom Vardaru, a njegove odlične igre kao 18-godišnjaka privukle su u prvoj polovini 2006. pažnju mnogih stranih stručnjaka, među kojima je bio i tadašnji trener Partizana Jirgen Reber. Prošle zime prešao je u ekipu gradskog rivala Rabotničkog.

Mali srecno

Iskreno se nadam i verujem da je Tričkovski odlično pojačanje. Za sada nisam čuo ništa loše o momku. Došao je u Zvezdu pre Anderlehta i to dosta govori. Krca je u pravu za Fejsu. NAMA NE TREBAJU IGRAČI ČIJU PRIPADNOST MENJA VEĆI RAČUN!!!!!!!
Za Despotovića mi uopšte nije žao.

Fejsa ne ide u Hertu,Koroman bio glavni u tuči.
Za Fejsu se ne zna : Vojvodina,Herta,Partizan...
Jedino znam da nikako ne bih voleo da ga vidim u Zvezdi. I mislim da dečko nije partizanovac iako je izjavio da bi voleo da predje u Partizan. To je izjavio jer je u tom trenutku bio najbliži Partizanu.Dečko navija za boju novca. Kako je kom klubu bio blizu,tako je za njega navijao odmalena. Sutra će navijati za nas ako Zvezda ponudi 100 evra više. Takvi nam ne trebaju.

Voša odbila ponudu Zvezde

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina jednoglasno je odbio ponudu Crvene zvezde za prelazak Gojka Kačara i Ranka Despotovića u beogradski tim. Potpredsednik kluba Mirko Dubroja rekao je novinarima posle sednice UO da je ponuda Crvene zvezde od 2,6 miliona evra i 25 odsto od budućih transfera za Kačara i Despotovića bila "korektna", ali da čelnici kluba veruju da reprezentativci iz Vojvodine vrede više.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=01&dd=15&nav_id=280684
Sad smo barem načisto:

Gojko Kačar potpisao za Hertu
Blic - Pre 3 sata i 53 minuta

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera, Gojko Kačar prešao je iz novosadske Vojvodine u Hertu iz Berlina za tri miliona evra.

Kačar, koji je ugovor potpisao do leta 2012. godine, će od Berlinaca na osnovu zagarantovane godišnje plate dobijati 550.000 evra. Nekoliko puta spominjani pregovori završili su se večeras čime je definitivno stavljena tačka na spekulacije domaćih, ali i stranih medija.

Vojvodina nije dala Kačara Zvezdi, kao ni Rusima, ali je u poslednjih nekoliko dana ostala znatno slabija odlascima Despotovića i Kahrimana.

Sad ladno kad onaj ludi Butorović sa ovim parama od Herte krene da se šepuri po JNA I Mari lafo kao da bira koga će da kupi!!!:lol::lol::lol::lol:

Tричковски стигао у Пизу
Ново појачање Црвене звезде, Македонац Иван Тричковски, стигао је у петак увече у Пизу. Он ће се од суботе прикључити тренинзима на теренима «Стела Росе».

Тричковски, који је недавно потписао четвороипогодишњи уговор са црвено-белима, стиже са репутацијом једног од најталентованијих македонских играча у последњих десет година. Управа српског шампиона приметила је младог нападача у дресу Работничког, и успела да обезбеди његов потпис, без обзира што је конкуренција била доста јака.

«Јако ми је драго што сам дошао овде. Црвена звезда је велики клуб, и мој велики сан се сада испунио. Остаје ми само да добрим играма испуним свачија очекивања», изјавио је Тричковски за наш сајт.

Spominjete ovde nekog Fejsu kako gleda samo novac, a sta onda reci sto je Ivanovic potpisao za Celsi. Realno danas retko ko ce potpisatai ugovor zato sto navija za klub. Ako je taj Fejsa dobar igrac, sto onda da ga ne kupimo

Zato što dečko samo juri pare,a od takvih nema sreće,bar ne u Zvezdi. Drugo je Branislav Ivanović i Čelzi
I dečko je izjavio da hoće u Partizan. Toliko o tome

Pozdrav braćo !
Ja ne znam šta je ovo sa ovim prelaznim rokom...misle li ovi iz uprave dovesti nekad čovjeka na vrijeme! Govore da ima love za pojačanja, a doveli su samo Tričkovskog za tričavih 800.000 jevreja ! I sad će po običaju, da bi se izvukli, izvaliti koje milionče na nekog balvana koji je van forme, a u nju neće ući do kraja sezone jer je kasnio na pripreme ! Da hoće makar ovi "viškovi" otići do derbija pa da se vratimo u igru za titulu ...
Čuo sam da bi Tagoe trebao potpisati ove sedmice ! Ne izgleda loše na slici ... a mi je ta Saudijska Arabija sumnjiva !

Ljudai, bra'o srbvalji..... pjan ssam ko šaran, al- avima kojji slavve ;estitam krsnu slavu SVETOGG JOVANA
JBGA dalje4 DADNAS nnissam u stanju.......................tuppppp
Razumio sam ! :grin:
Hvala, živio ... aj na popravku ! :lol:

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su italijanskog trećeligaša Maseze sa 8:0 (2:0) u jedinoj utakmici na pripremama u Italiji. Tri gola za „crveno-bele” postigao je Argentinac Barkos, dok je dvostruki strelac bio Ognjen Koroman. Odmah posle duela sa Masezeom, Zvezdini fudbaleri su krenuli za Beograd, a već u petak putuju na međunarodni turnir u Izrael.

Trener beogradskog kluba Aleksandar Janković priliku je dao većini igrača na raspolaganju. U prvom poluvremenu igrali su Ranđelović, Anđelković, Basta, Miladinović, Adamović, Milovanović, Milijaš, Marko Perović, Trajković, Jestrović i Rašković, a strelci su bili Milovanović u 2. i Rašković u 7. minutu.

Tim koji je zaigrao u drugih 45 minuta, u sastavu Radivojević, Bronovicki, Đorđević, Tutorić, Gaj, Koroman, Molina, Burzanović, Kastiljo, Barkos i Misdongard, bio je mnogo efikasniji. Golove su postigli Barkos, u 47, 64. i 90. minutu, Koroman u 62. i 66. iz penala, i Kastiljo u 82. minutu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back