Ti si jedan toliko zadrt covek,da ne zelim da gubim vreme da te ubedjujem u bilo sta. Zivi u snu da nam je liga jaka...odmah posle prve petorke (Italija,Engleska,Spanija,France i Nemacka).
A ovamo lajes na Terzica koji isto misli kao i ti...da nam je liga jaka...do YAYA!
A,tvoj komantar sa pocetka strane je toliko nebulozan,da mi nije palo na pamet da ga citira i samim tim te ubedjujem u nesto sto ti ne mozes da shvatis. Ne zato sto mislim da si glup, ne mislim...nego zato sto mislim da razmisljas jednosmerno.
Gde je nas fudbal i gde su nasi igraci u odnosu na Ekvador i na ostale selekcije videlo se na SP u Nemackoj.
Naravno da Ekvador ima jacu ligu,jer nisu ratovali,nisu imali nebeske inflacije,ekonomija ima je stabilnija nego nasa samim tim imaju vise para imaju infrastrukturu...a sve to utice na drustvo. A onda i na fudbal. Ekvadorska liga je prepuna stranaca...Paragvajaca,Kolumbijaca,Peruanaca...a nadje se i poneki Brazilac ili Argentinac,Meksikanac...i koje kakvi jos.
I na kraju...sto se coveve ne ugledas na mene. Ja nikada nisam napisao nijedan jedini post na grobarskoj temi. Nikada. Mozda jedan ili dva,ako sam pozivao Cigane da ne odlaze na Grobarsku temu. A ti si bre non stop ovde...dosadno vam tamo,nema nikoga,a?
Ajde uzivaj!