Kr$t@
Ističe se
- Poruka
- 2.219
znam da je ova tema za kladionicu, ali ja cu da odigram singl na zvezda-braga i da uplatim 1000 dindzi.
necu da kazem na koga
necu da kazem na koga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truman:Siguran sam da ce izgubiti protiv Brage jer su potpuno demotivisani.
Ljuba82 je ponovo u pravu.......није много битно да ли ће бити странац или наш...али оно што тврдим да је ужасно битно...је да буде интелигентан човек...да може да скапира неке ствари које се дешавају...да их анализира и мења грешке...
...мислим ти кад гледаш Венгера, Муриња, Бенитеза...можда ће звучати смешно...али тачно видиш неку одлучност...гледаш му измене...ма читав наступ и став...и тачно имаш утисак да зна шта ради...
...чак један пример из кошарке...Ж. Обрадовић...који није био тако врхунска класа играч...али је толико био интелигентан на терену...да је искључиво због тога у позним годинама прво постао репрезентативац...а касније и врхунски тренер...и то се једноставно одмах и видело...
...наравно уз то мора да иде и струка...суво знање...а било који играч који је играо у великом тиму или тимовима и кога су тренирали велики тренери...у старту има то...значи зависи само од његове перцепције...да увиди то...
...без зезања...увео бих обавезно тестирање за све тренере који долазе у Звезду...
...ево читам на овом новом сајту...овај наш тренер каже...показали карактер...ало бре човече који карактер, на којој си ти утакмици био? Још је задовољан игром...![]()
Sta je sa Molinom??ODgovorite mi molim vas ,ako neko zna!
Nema ga u prvom timu,ne spominje se nigde-ko da siu ga maolumnici prezalili!!!
Ne mogu da verujem..![]()
znam da je ova tema za kladionicu, ali ja cu da odigram singl na zvezda-braga i da uplatim 1000 dindzi.
necu da kazem na koga![]()
"Puno toga se u minulom periodu dogodilo što je uticalo na kvalitet igre koju smo tokom jeseni prikazivali. Promenili smo tri trenera, hapse nam ljude po stadionu, a negativna energija emitovana je sa više strana. Ako sve to imamo u vidu, još smo i dobro igrali.
Kako se*e. Ne mogu da verujem.
Sta njega boli kakva je atmosfera, sta njega boli koga hapse, on je profesionalac i placen je da igra i da pruzi svoj maksimum na trenu pa makar go*na padala. Njega apsolutno ne zanima ko je u upravi i sta uprava radi. Njegovo je da igra.
Podseca me na nasu reprezentaciju.
Nemamo drzavu, nemamo himnu, nemamo zastavu, nemamo motiv. Sad imaju sve to pa opet PRC.
Dileje na kvadrat.
Како прво? Зар сте сви заборавили Тришовића!?![]()
![]()
Како прво? Зар сте сви заборавили Тришовића!?![]()
![]()