FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma gde ce strani trener da dodje ovde i da mu mafija sastavlja tim. To mogu samo ove nase budale da treniraju. Cim umesto Salasa igra Djordjevic i umesto Kastilja Bogdanovic jasno je o cemu se radi. Cak u pocetku nije ni Molina igrao. Tek posle Groclina je postao standardan. Ali sa ovakvim timom i sa nekim ozbiljnim trenerom bismo mogli nesto i u Evropi da uradimo a taj tim je sastavljen uglavnom od stranaca koji jedini i vrede nesto u Zvezdi ali im nase zvezdice zauzimaju mesto:

Golman: Banovic
Odbrana: Bronovicki, Gaj, Tutoric, (novi desni bek)
Vezni: Koroman, Lukas, Kastiljo, Molina
Napad: Misdongart, Salas

Ne samo da je Ljuba82 u pravu vec je .PLESsitnihDEMONA u pravu...
sto bi u cg rekli,svaka vam ja k'a njegoseva!
andjelkovic...neka mi neko kaze ZASTO on igra u zvezdi...
i jos nesto...zasto je BASTA drugi izbor kapitena...iliti vice captain kako bi se reklo na engleskom...on ni onu traku ne moze da zaveze...
i da...zasto ne kupite normalnog golmana pobogu!

Ne samo da je Ljuba82 u pravu vec je .PLESsitnihDEMONA u pravu...
И војвода је у праву и ЗзЗзЗз.;)

andjelkovic...neka mi neko kaze ZASTO on igra u zvezdi...
Да си читала моје поруке од раније онда би знала. Треба ли поново да откуцам? ;)

ljuba82 je u pravu.

ljuba82 je cesto u pravu (sem kad brani Pixija) :lol:

Понављајте заједно са мном...Љуба је увек у праву, Љуба је увек у праву...:lol:

:wink:

Hypnotic%20Black%20and%20White%20Circle%20Wheel%20.jpg

...још једна ствар...случајно сам изоставио јуче...онај Мисдонгард јесте снажан...али питање је колико дечко зна технички, па и тактички...улеће у офсајд као ненормалан...али добро...млад је...само да не буде нови Боја...

MONDO: Zvezda prodaje Koromana
Nedelja, 16. decembar 2007. 21:26

Ognjen Koroman, po svemu sudeći, napušta Crvenu zvezdu odmah po početku januarskog prelaznog roka.

Kako MONDO saznaje, na adresu kluba iz Ljutice Bogdana, stigle su dve ponude za 29 godina starog krilnog napadača, od kojih je bolja bila iz Francuske - od ekipe Lila.

Nezvanično, na mršav račun kluba biće uplaćeno obeštećenje u vrednosti oko dva miliona evra, za fudbalera koji je na „Marakanu” došao 5. februara ove godine iz Portsmuta, kao igrač ugovorom vezan za ruski Terek.

Kasnije, u avgustu, Koroman je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, tako da su crveno-beli propisno zaradili na igraču koji je u klubu proveo malo više od deset meseci i za to vreme osvojio duplu krunu, upisao 45 nastupa i postigao 13 golova.

Slabija od dve ponude stigla je iz Rusije, gde je Koroman u karijeri nastupao za tri kluba (Dinamo Moskva, Krila Sovjetov, Terek), nakon odlaska iz OFK Beograda.

Fudbaler rođen na Palama, karijeru je počeo u mladjim kategorijama Radničkog iz Kragujevca, potom prešao u Zvezdu, gde nije dobio šansu, već se afirmisao kao igrač OFK Beograda.

Daj bre,ima li ovde nekih pravih Delija,ili samo neke ***** koje se predstavljaju da navijaju za ZVEZDU?
Ajd da pocnemo da sakupljamo sve Zvezdine pesme.Evo jedne:

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da neću nikada
da te ostavim
da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja
(da te ostavim da te zaboravim,
dobro znaj da uvek tu sam ja).

Zvezdo znaj da ludo volim Te
da ne mogu dana bez tebe
srce svoje spreman sam da ti dam
što za tebe ludo udara
(srce svoje sam spreman da ti dam što za tebe ludo udara).

Jednog dana kada prođe sve
kad me budu stigle godine
znaj da nikada neće doći dan kada neću biti s tobom ja
(znaj da nikada neće doći dan kada neću biti s tobom ja).

One noći kada izdahnem
zadnje pivo za tebe popijem
i na nebu tom na koje idem ja sija moja zvezda crvena
(i na nebu tom na koje idem ja sija moja zvezda crvena).

KO ĆE NA BRAGU?
-Na bolove su se požalili Banović, Tutorić, Bajalica, Basta, Milijaš, Milovanović, Trajković, Rašković i Betoligar. Današnji trening će pokazati u kojoj meri su povrede ozbiljne i na koga ću moći da računam za utakmicu protiv Brage – priča Janković.

Tetke poranile na odmor !!! :mad: Ionako se u Bragi mogu samo izblamirati, a kome to sad treba pred prelazni rok ?! Može im cijena opasti za koji jevrej...:roll:...u služaju da neko obrati više pažnje na naše tržište ! Nisu se oni povrijedili na tekmi, ni slučajno, nego kad su vidjeli da je Babović već u Nantu, Kačar u Moskvi ... I kad se završi prelazni rok a oni ostanu u klubu (nadam se ne svi), biće toliko povrijeđeni da neće moći igrati na proljeće ! :-? :roll:
Samo bi volio da u ovom prelaznom roku smanjimo igrački kadar, nekim čudom... stvarno imamo previše fudbalera. To je u slučaju da se opet, kad počne proljećni dio sezone, budem nervirao za svakog ponaosob ! :wink:

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=21349

KO ĆE NA BRAGU?
-Na bolove su se požalili Banović, Tutorić, Bajalica, Basta, Milijaš, Milovanović, Trajković, Rašković i Betoligar. Današnji trening će pokazati u kojoj meri su povrede ozbiljne i na koga ću moći da računam za utakmicu protiv Brage – priča Janković.

Tetke poranile na odmor !!! :mad: Ionako se u Bragi mogu samo izblamirati, a kome to sad treba pred prelazni rok ?! Može im cijena opasti za koji jevrej...:roll:...u služaju da neko obrati više pažnje na naše tržište ! Nisu se oni povrijedili na tekmi, ni slučajno, nego kad su vidjeli da je Babović već u Nantu, Kačar u Moskvi ... I kad se završi prelazni rok a oni ostanu u klubu (nadam se ne svi), biće toliko povrijeđeni da neće moći igrati na proljeće ! :-? :roll:
Samo bi volio da u ovom prelaznom roku smanjimo igrački kadar, nekim čudom... stvarno imamo previše fudbalera. To je u slučaju da se opet, kad počne proljećni dio sezone, budem nervirao za svakog ponaosob ! :wink:

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=21349
Ma što se navijača tiče ne mora da igra niko!!! Samo još kad nas zbog neodigravanja tekme ne bi kaznili iz UEFA!!! IGRALI, IL' NE IGRALI KOGA BRIGA???
Ionako su pokazali koliko su (ne)moćni u ovogodišnjem takmićenju Liga UEFA!!!
Iskreno, ja i zaboravih da su još uvijek, makar i formalno u evrotakmičenju!!! Nek prođe i Braga pa da se lagano počne sa najurivanjem "s govnjivu motku"!!!

Ma što se navijača tiče ne mora da igra niko!!! Samo još kad nas zbog neodigravanja tekme ne bi kaznili iz UEFA!!! IGRALI, IL' NE IGRALI KOGA BRIGA???
Ionako su pokazali koliko su (ne)moćni u ovogodišnjem takmićenju Liga UEFA!!!
Iskreno, ja i zaboravih da su još uvijek, makar i formalno u evrotakmičenju!!! Nek prođe i Braga pa da se lagano počne sa najurivanjem "s govnjivu motku"!!!

Ne možeš govna sa govnjivom motkom...evo im prevoz za odlazak preko grane i da ih ne gledamo više

maks500.jpg

Nova godina se bliži, a deda Mraz bi mogao na Marakanu da donese i prvi poklon, u vidu ni manje ni više nego - novog trenera na klupi Crvene zvezde, čak petog u ovoj godini! Podsetimo, godinu je počeo Dušan Bajević, njegov posao nastavio Boško Đurovski, potom je od jeseni na klupi sedeo Miša Kosanović, i od pre nekoliko nedelja Aleksandar Janković. Reklo bi se - nikad više u godinu dana!

Bez obzira na sasvim solidan start talentovanog Jankovića, on bi uskoro mogao da se vrati poslu asistenta u stručnom štabu, jer je mesto trenera određeno za novo lice, koje bi mogao da bude nekadašnji as Rome i Intera, Frančesko Morijero!

Morijero je prošao fudbalsku školu Intera, a nosio je dresove Lećea, Rome, Kaljarija, Napolija i Intera. Odigrao je i 35 mečeva za nacionalni tim Italije, a igrao je kompletnu karijeru na desnom krilu.

Kao trener vodio je ekipu Afrika Sports iz Obale Slonovače, sa kojom je osvojio šampionsku titulu, a trenutno se nalazi na mestu šefa stručnog štaba člana Serije C Lanćana.

Sa svega 38 godina, spada u red najtalentovanijih trenera na Apeninima, a forsira formacije 4-3-3 i 4-2-3-1. Fudbalski učitelji su mu bili Marćelo Lipi, Karlo Macone, Đovani Trapatoni, Ćezare Maldini..

Da li će Morijero biti drugi Italijan, posle Valtera Zenge, koji će predvoditi šampiona Srbije, ostaje da se vidi - Nova godina je veoma blizu..

А шта би ово требало да значи?!

...није много битно да ли ће бити странац или наш...али оно што тврдим да је ужасно битно...је да буде интелигентан човек...да може да скапира неке ствари које се дешавају...да их анализира и мења грешке...
...мислим ти кад гледаш Венгера, Муриња, Бенитеза...можда ће звучати смешно...али тачно видиш неку одлучност...гледаш му измене...ма читав наступ и став...и тачно имаш утисак да зна шта ради...
...чак један пример из кошарке...Ж. Обрадовић...који није био тако врхунска класа играч...али је толико био интелигентан на терену...да је искључиво због тога у позним годинама прво постао репрезентативац...а касније и врхунски тренер...и то се једноставно одмах и видело...
...наравно уз то мора да иде и струка...суво знање...а било који играч који је играо у великом тиму или тимовима и кога су тренирали велики тренери...у старту има то...значи зависи само од његове перцепције...да увиди то...
...без зезања...увео бих обавезно тестирање за све тренере који долазе у Звезду...

...ево читам на овом новом сајту...овај наш тренер каже...показали карактер...ало бре човече који карактер, на којој си ти утакмици био? Још је задовољан игром...:roll:

Броновицки пропушта Брагу
Пољски репрезентативац Гжегорж Броновицки неће бити у саставу за меч против Браге. Леви бек Звезде пропустиће последњи овосезонски меч у купу УЕФА због повреде примицача.

Броновицки неће путовати са екипом у Португал, већ ће из Београда кренути одмах у Пољску, одакле ће се вратити за почетак припрема у јануару.

Поред њега, против Браге ће сигурно одсуствовати и Ранђеловић, Јестровић и Гај.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back