FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...није много битно да ли ће бити странац или наш...али оно што тврдим да је ужасно битно...је да буде интелигентан човек...да може да скапира неке ствари које се дешавају...да их анализира и мења грешке...
...мислим ти кад гледаш Венгера, Муриња, Бенитеза...можда ће звучати смешно...али тачно видиш неку одлучност...гледаш му измене...ма читав наступ и став...и тачно имаш утисак да зна шта ради...
...чак један пример из кошарке...Ж. Обрадовић...који није био тако врхунска класа играч...али је толико био интелигентан на терену...да је искључиво због тога у позним годинама прво постао репрезентативац...а касније и врхунски тренер...и то се једноставно одмах и видело...
...наравно уз то мора да иде и струка...суво знање...а било који играч који је играо у великом тиму или тимовима и кога су тренирали велики тренери...у старту има то...значи зависи само од његове перцепције...да увиди то...
...без зезања...увео бих обавезно тестирање за све тренере који долазе у Звезду...

...ево читам на овом новом сајту...овај наш тренер каже...показали карактер...ало бре човече који карактер, на којој си ти утакмици био? Још је задовољан игром...:roll:
Ljuba82 je ponovo u pravu....:D
Kurir je nazvao Jankovica...Srpskim Murinjom!!!!Zasto nemam pojma,ali ne lici mu nimalo.In anything.Mozda zato sto je mlad...???
p.s. kao sto rekoh kupujem kurir zbog jeftinoce,a ne(bas tako Donalde :D)zbog neceg treceg.

Ognjen Koroman: "Mnogo volim Zvezdu, hteo bih da ostanem na „Marakani" i pored ponude Lila. Ali, kad vidim kakav haos vlada u srpskom fudbalu, razmišljam da ipak odem".

Ognjen Koroman ozbiljno razmišlja o odlasku iz Crvene zvezde posle ponude francuskog Lila, jednog nemačkog i dva ruska kluba. Najbolji igrač crveno-belih u proteklom delu sezone stanje u našem fudbalu okarakterisao je kao anarhično, a odigravanje narednog večitog derbija bez prisustva publike nazvao je „krajem svih krajeva".

Ipak, srpski reprezentativac odluku ne namerava da donese preko noći, već po povratku iz Brage, kada će sesti za sto sa klupskim rukovodstvom.

"Imam informaciju o interesovanju Lila, ali niko me nije zvanično obavestio o postojanju ponude Francuza. Takođe, postoji i interesovanje jednog nemačkog i dva ruska kluba, i svi oni moraće da sačekaju na odgovor. Maksimalno sam posvećen sutrašnjem duelu sa Bragom, a neposredno po povratku u Beograd planiram da se sastanem sa čelnicima kluba. Volim Zvezdu iz sveg srca, želeo bih da ostanem, ali kad vidim kakva anarhija vlada u našem fudbalu, a pogotovo kad se setim da će se derbi igrati pred praznim tribinama, što je kraj svih krajeva, ne znam šta da mislim", otvorio je dušu Ognjen Koroman po završetku jučerašnjeg prepodnevnog treninga.

Od poteza koje će u narednom periodu povući Zvezdin predsednik Toplica Spasojević, zajedno sa saradnicima, u najvećoj meri će zavisiti konačan stav Koromana u vezi s eventualnim odlaskom iz Ljutice Bogdana.

"Puno toga se u minulom periodu dogodilo što je uticalo na kvalitet igre koju smo tokom jeseni prikazivali. Promenili smo tri trenera, hapse nam ljude po stadionu, a negativna energija emitovana je sa više strana. Ako sve to imamo u vidu, još smo i dobro igrali. E, sad, pošto Zvezda može i mora da igra znatno bolje, u predstojećem prelaznom roku neophodna su pojačanja. Za odbranu duple krune dobro bi nam došla dva kvalitetna napadača. Između ostalog, i to ću pitati vodeće ljude kluba prilikom predstojećeg razgovora", kaže Koroman.

Iskusni vezista najavljuje dostojan oproštaj od evropske scene u sutrašnjem duelu sa Portugalcima. Ishod ovog meča od presudnog je značaja za Aris, ekipu koju s klupe predvodi Dušan Bajević.

"Nećemo igrati ni za Bajevića, ni za njegov Aris, nego za sebe. Želimo da se predstavimo u što lepšem svetlu i uknjižimo prve bodove. Motiv plus biće i to što ćemo posle dužeg vremena istrčati na kvalitetan teren", zaključio je Koroman.
Slika Ognjena Koromana
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da klub sa „Marakane" već ima u šaci dva pojačanja za prolećni deo sezone, a još dvojica igrača mogla bi da dođu ukoliko se sklope kockice.

"Dovešćemo neke igrače na pozicije za koje smo deficitarni. Dvojica su izvesna, s tim što postoje još dvojica koja zavise od eventualnih transfera", rekao je Janković u intervjuu za Mondo.

U predstojećem prelaznom roku više od pet igrača moglo bi da ode iz Zvezde, ali Janković nije želeo da ih imenuje.

Ekspedicija crveno-belih danas u 16.45 kreće za Portugal na megdan Bragi u poslednjem kolu Lige Kupa UEFA. Aleksandar Janković, Zvezdin šef struke, na put vodi 19 igrača, među kojima je nekolicina pod velikim znakom pitanja zbog povreda.

"Tutorić, Basta, Trajković, Molina, Bajalica i Burzanović kubure sa povredama i njihov nastup je neizvestan. Uprkos tome, imamo nameru da ostavimo što bolji utisak i popravimo skor, jer nije prijatno kada si bez osvojenog boda. Radujem se što ćemo konačno igrati na terenu kakav smo do sada mogli da vidimo samo na TV-u", rekao je Janković.

"Puno toga se u minulom periodu dogodilo što je uticalo na kvalitet igre koju smo tokom jeseni prikazivali. Promenili smo tri trenera, hapse nam ljude po stadionu, a negativna energija emitovana je sa više strana. Ako sve to imamo u vidu, još smo i dobro igrali.

Kako se*e. Ne mogu da verujem.
Sta njega boli kakva je atmosfera, sta njega boli koga hapse, on je profesionalac i placen je da igra i da pruzi svoj maksimum na trenu pa makar go*na padala. Njega apsolutno ne zanima ko je u upravi i sta uprava radi. Njegovo je da igra.

Podseca me na nasu reprezentaciju.
Nemamo drzavu, nemamo himnu, nemamo zastavu, nemamo motiv. Sad imaju sve to pa opet PRC.

Dileje na kvadrat.

Kako se*e. Ne mogu da verujem.
Sta njega boli kakva je atmosfera, sta njega boli koga hapse, on je profesionalac i placen je da igra i da pruzi svoj maksimum na trenu pa makar go*na padala. Njega apsolutno ne zanima ko je u upravi i sta uprava radi. Njegovo je da igra.

Podseca me na nasu reprezentaciju.
Nemamo drzavu, nemamo himnu, nemamo zastavu, nemamo motiv. Sad imaju sve to pa opet PRC.

Dileje na kvadrat.

POTPUNO SE SLAŽEM. Sramota kavi su to likovi. Sve im smeta,sve neki izgovori. Kad će bre da se pojavi neko da kaže- Jeste, za e bali smo stvar,ali izginućemo da popravimo. Ma da ga uvalimo za nekih tri miliona i puna kapa,mada Zvezda traži pet. Ako ga prodamo za 5,to bi bio posao godine

Од 12. минута Брага води са 1:0. Вендер се ослободио Басте на левој страни, центрирао ка Линцу који је био сам на петерцу и без проблема проследио лопту у мрежу
Стоко једна!Тај Душан...:evil::evil:
Није све тако црно!::-D

Прва измена у екипи Црвене звезде обављена је већ у 18. минуту. Уместо Душана Басте, у игри је Лукаш.

Nas najbolji igrac je Salas... Nije mi jasno zasto nije dobijao priliku da igra do sad. Inace svidja mi se koju je ekipu izveo Jankovic. Pustio je igrace da se pokazu, i ovaj Salas je bar ja mislim uspeo da pokaze da MORA da igra. Voleo bih da vidim u istoj postavi Burzanovica, Salasa i Molinu... A nije tolko lose poluvreme ali slabo u odbrani. Mozda sa Gajem bude bolje. Takodje me je i Lukas iznenadio, igra bolje na poziciji desnog beka nego u sredini... Aj srecno u II poluvremenu

-------------------Бановић----------------------------

---Лукаш-----Гај-------Туторић--------Броно----

---Бурза-----Милијаш-----Салас-------Молина

--------------Бетон---------?(појачање у прелазном року)--

Ово бих волио!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back