FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rainbow Six:
A koliko je tek Milan zaradio na kladionicama za onaj preokret Liverpula u drugom poluvremenu finala LŠ???
TO KAO NIKOG NE ZANIMA!!!
Ma sve to treba mrš iz fudbala!!!

Ali pazi, samo u ISTOCNOJ Evropi istrazuju!!! Resili su da dokrajce i ovo malo klubova sto ucestvuje u takmicenjima. A Milan za svoja muvanja prosle godine zamalo da dobije praznu marakanu kao nagradu!

UEFA = MAFIA

Istrošio si sav toner......Ako smo krivi neka nas kazne a ako nismo hoćemo li da naguzimo Bol(s)ton za sva sranja ili smo za krematorijum :roll:

Nek oni rade šta hoće!!!
U svakom slučaju, kume ja bih da mi to guzimo pa makar nam bilo posljednje!!! Samo ako nam se ... dobro digne, sa ofanzivnom postavom ima da bude prava igranka na Marakani!!!
Nek mi njih fino guznemo pa, ako nam je već tako suđeno, barem da budemo najureni sa stilom, onako kao naše komšije onomad, prije čini mi se tri mjeseca!!!:twisted::twisted::twisted:

Nek oni majmuni sa ostrva i ostatka Jevrope vide kako najebu onda kad se tekme igraju bez avansa u džep njihovijeh ovdašnjih protivnika!!!

Ne!!! Sad ima da nas izbace onako, čisto preventivno, valjda da im slučajno ne stvorimo preventivne razloge za naše izbacivanje!!!
Dakle, prevencija radi onemogućavanja nastanka razloga za prevenciju!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

A ko ih yebe!!! Oni nek na izbace, a mi poslije samo ne njihovog priznamo prvaka jevrope za takav autoritet na teritoriji Srbije i nek se pushe kol'ko im volja!!!
Ne mož' nad nama biti tamo neki "prvak" neko ko nije odmjerio snagu sa našim momcima!!! Ionako, najčešće onaj ko nas izbaci dogura do finala ili bar do polufinala LŠ!!!
Znači, zapravo bez nas sezona nije regularna!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

a sto vi mislite da je Zvezda pod lupom?
Spominju se i kvalifikacije za EP2008 a takodje zaboravljate da i u komsijskom taboru dvojac bez kormilara zari i pali.
Pa oni da ove godine nisu ni imali priliku u Jevropi barem malo "zažare i pripale"!!!
Bruka sa repkom nije obilježila samo kvalifikacije za EP 2008!!!
Uopšte ne treba da nekoga u UEFA začudi to što ekipa koja obara zadnjih godina obara najcrnje rekorde na EP i SP ne uspije da se plasira na EP, ili što izgubi od autsajdera u grupi!!! To nije to!!!:roll:

Što ste se uplašili da će da vas izbace, nema razloga da vas izbace
Ili možda ima :D :lol: To vi najbolje znate :mrgreen:
Šta je problem??? Imate li vi kome šta da prodate u Jevropi???
Jbga, kda padneš na to da Tikvi prodaješ prolaz, onda ovi krupniji neće ni da razgovaraju o trgovini!!! Što i bi kad to uzmu bez love!!! Samo malo nalože protivničke navijače i čekaju odluku UEFA komisije!!!

Što ste se uplašili da će da vas izbace, nema razloga da vas izbace
Ili možda ima :D :lol: To vi najbolje znate :mrgreen:

Bogami grobari ja sumnjam na vas.Pa toliko ste krestali da je ona petarda od Tikve bila namestaljka da je to verovatno doslo do celnika UEFA-e. Nece vas biti u Evropi ni sledece godine.Slobodno mozete da preorete onu livadu i bacite se na poljoprivredu.

1-1 GOL ! Basta je u 73. minutu prošao po desnoj strani i uposlio Koromana, koga je Pavićević nepropisno zaustavio. Sudija Dimitrijević pokazao je na belu tačku, a uspešan realizator bio je Igor Burzanović. Hajduk će utakmicu nastaviti sa igračem manje, jer je Pavićević zbog svog starta zaradio crveni karton.

1-1 GOL ! Basta je u 73. minutu prošao po desnoj strani i uposlio Koromana, koga je Pavićević nepropisno zaustavio. Sudija Dimitrijević pokazao je na belu tačku, a uspešan realizator bio je Igor Burzanović. Hajduk će utakmicu nastaviti sa igračem manje, jer je Pavićević zbog svog starta zaradio crveni karton.
Odakle si prekopirao ovu laž? Sa Zvezdinog sajta? Penal je za Zvezdu bio u 82. minutu (videćemo kakav), a Pavićević je dobio crveni u 73. minutu. Dakle, crveni nema veze s penalom. Šta reći povodom ovoga... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back