FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Informacija sa novog zvanicnog sajta Zvezde

Свечана промоција новог вебсајта нашег и вашег клуба остварила је фантастичне резултате.
У веома кратком року по објављивању вести о промоцији нашу страницу посетило је више десетина хиљада људи.
Посета од преко 5 хиљада улазака у једном тренутку незапамћена је на домаћим сајтовима

Stigao sam da otvorim sajt pre nego što se ugasio. Ako je ono radila neka ozbiljna firma kako se priča neka udare katanac na vratima. Toliku neoptimizovanost još nisam video. Sličice od nekih 200x150 px su iznosile neverovatnih 35-40 kb, što je nedopustivo. Sličice te veličine ne smeju da prelaze 20 kb, osim u izuzetnim slučajevima. Onda ne čudi sporo učitavanje. Ko zna šta još tu nije optimizovano. Posebna priča je učitavanje headera, on treba da se učitava među prvima jer tako kažu pravila u web dizajnu, pa onda sve ostalo. Ovde je totalno kontra. Oni koji dobro poznaju izradu web sajtova znaju kako se to postiže. Ne stigoh da vidim šta još ima, ali ovo što sam video je dovoljno da se kaže da je ovo "spolja gladac, unutra jadac".

Velicina slika je po mom misljenju OK jer bi sa smanjenjem velicine doslo i do smanjenja kvaliteta tako da za to nemam zamerke.

KAo sto sam rekao.
Problem je bio u ogromnom protoku.
Jutros mi se otvorio u sekundi i svaku stranu otvara za sekundu do dve prema tome sve dobro funkcionise. A da. JA nisam ni na nekoj ultra brzini, 256K

Sličice ne bi izgubile na kvalitetu sigurno da budu oko 20 kb jer nisu nešto mnogo velike. Evo na primer, naišao sam na sličicu 220x134 px od 37.06 kb, što je mnogo. Kod sajtova je važan svaki kb, ali to izgleda tvorcima sajta nije jasno. Pogledao sam i druge slike, ima i dobro optimizovanih, ali nisu sve. Tab503, ti pričaš o već keširanim stranicama, ne možeš to tako gledati. Ali kad vidim ovo da se na sajtu header poslednji učitava onda je jasno da je sajt samo odrađen u tom tehničkom delu. Vizuelno je po meni dobro.

Partien liegen teils bereits zweieinhalb Jahre zurück

15 der fraglichen Begegnungen fanden in der laufenden Saison statt, elf weitere wurden der UEFA von Wettüberwachern von Juli 2005 bis November 2006 gemeldet. Die überwältigende Mehrheit der Vereine, denen Manipulation unterstellt wird, kommt aus Ost- und Südosteuropa (unter anderen Bulgarien, Georgien, Serbien, Kroatien und dem Baltikum).

http://sport.t-online.de/c/13/58/86/26/13588626.html

:lol::lol::lol:

Interpol istražuje, pod lupom i Srbi

Evropska fudbalska unija (UEFA) predala je Interpolu spisak od 15 utakmica igranih u istočnoj Evropi, za koje se sumnja da su nameštene.

UEFA nije obelodanila koji se mečevi istražuju, ali je nemački časopis "Špigel", kako je prenela agencija Asošiejted pres, objavio da je većina timova osumnjičenih za lažiranje iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Gruzije, Litvanije, Estonije i Letonije.

Utakmice su navodno nameštane i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine, Ligi šampiona, Kupu UEFA i Intertoto kupu.

Sumnjive utakmice istražuje i disciplinski komitet UEFA, prenela je agencija Rojters pozivajući se na neimenovani izvor.

Spisak od 96 strana je Interpolu predat prošlog meseca, a neke od utakmica igrane su jula 2005. godine.

Interpol istražuje, pod lupom i Srbi

Evropska fudbalska unija (UEFA) predala je Interpolu spisak od 15 utakmica igranih u istočnoj Evropi, za koje se sumnja da su nameštene.

UEFA nije obelodanila koji se mečevi istražuju, ali je nemački časopis "Špigel", kako je prenela agencija Asošiejted pres, objavio da je većina timova osumnjičenih za lažiranje iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Gruzije, Litvanije, Estonije i Letonije.

Utakmice su navodno nameštane i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine, Ligi šampiona, Kupu UEFA i Intertoto kupu.

Sumnjive utakmice istražuje i disciplinski komitet UEFA, prenela je agencija Rojters pozivajući se na neimenovani izvor.

Spisak od 96 strana je Interpolu predat prošlog meseca, a neke od utakmica igrane su jula 2005. godine.

"Toooo, milicijo moja! Toooo, gvozdena pesnico komunizma! Satri i uništi izdajnike!"

tri20karte20za20holivudsc2.jpg

Likovi u UEFA mjesec poslije ne mogu da povjeruju da postoji takav pajser od golmana kao što je Ranđel!!!
On je toliki je pajvan da predstavlja natprirodnu (ili bolje reći potprirodnu) pojavu i normalno je da kao takav izaziva sumnje onih koji nisu upućeni u njegove nesposobnosti!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back