Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FLUID:E a ladno predsednik u ostavci pozvao trenera u ostavci da ne daje ostavku!!!

Na konferenciji za štampu Kosan je imao svoj šou. Naime, optužio je igrače za dekoncentrisanu igru, a na pitanje zašto nije imao napadače u timu rekao je da je uveo 3 napadača i primio 3 gola!![]()
![]()
Bem ti život, ovaj Kosan je pravi šoumen.
![]()
Gucanin:После свега могу само да кажем ЈЕДАН ЈЕ СЛАВОЉУБ МУСЛИН!
Da li neko može da zamisli šta bi se tek dešavalo da ste prošli Rendžers? Možda Kosanova nova taktika za 3 golmana i 8 defanzivnih uz dozvolu UEFA.![]()
:shock: A šta tebi smeta??? Večito nešto tebi smeta i moraš uvek da pametuješ. Da li se ti ovo "njima" uvlačiš u bulju prozivajući mene bez ikakvog razloga? Moj prvi komentar u vezi utakmice nije bio zajebancija, već zaprepašćenje onoga što smo svi gledali. Vidiš da su na poslednjih par stranica okrenuli na zajebanciju pa sam se i ja priključio, što je prihvaćeno i nikom nije zasmetalo. Da su oni bili ozbiljni ne bih više napisao nijedan komentar osim onog prvog. Niti sam rekao nešto ružno, niti sam nekog vređao, a i zajebancija je bila u određenim granicama. Međutim, uvek je bilo i uvek će biti "poturica". Znači ako je neko moderator, mora da bude namršten i da bude na distanci sa svima samo da bi pokazao da je eto pišljivi moderator. Ma yebe mi se i za moderatorstvo i za forum i za sve.ne dolazim ovde cesto, al' sad potpuno razumem cigane kad dolaze na temu o Partizanu i truju tamo... kad ovde moderator prvi truje njihovu temu...
E ako ne može da sastavi da bar igra sa jednim napadačem (ali ne izmišljenim) onda neka se obesi o prečku.Pa on je bese i izjavio da svi ovi igraci koji su dovedeni u C.Z nista nevaljaju i da on jadan ne moze sa njima tim da sastavi.Hahahahaaaa!
:shock: A šta tebi smeta??? Večito nešto tebi smeta i moraš uvek da pametuješ. Da li se ti ovo "njima" uvlačiš u bulju prozivajući mene bez ikakvog razloga? Moj prvi komentar u vezi utakmice nije bio zajebancija, već zaprepašćenje onoga što smo svi gledali. Vidiš da su na poslednjih par stranica okrenuli na zajebanciju pa sam se i ja priključio, što je prihvaćeno i nikom nije zasmetalo. Da su oni bili ozbiljni ne bih više napisao nijedan komentar osim onog prvog. Niti sam rekao nešto ružno, niti sam nekog vređao, a i zajebancija je bila u određenim granicama. Međutim, uvek je bilo i uvek će biti "poturica". Znači ako je neko moderator, mora da bude namršten i da bude na distanci sa svima samo da bi pokazao da je eto pišljivi moderator. Ma yebe mi se i za moderatorstvo i za forum i za sve.Razumeš? Evo budi ti moderator, a ja ću da glumim tebe pa da vidiš koliko mogu tek ja da se proseravam kao ti u ovom slučaju.
P.S.
Izvinjavam se svima zbog skretanja s teme, ali ovo je više prevršilo svaku meru.
Mi cemo danas da oborimo rekord u onome, u Hrkljušu i da kako se zove, budemo najbolji u svetu.
Hrkljuš se igra tako što igrač...lopta ide od igrača do igrača i kruži ukrug, i sve dok vodja ekipe ne podvikne HRKLJUŠ!!! Kad podvikne hrkljuš onaj kod koga je lopta taj je pobednik, a ovi ostali konstatuju sa žaljenjem da su izgubili.....
Nemam šta da ti odgovaram preko privatne poruke jer ti ništa, ali apsolutno ništa ne razumeš!!!
Ono što si citirao je zajebancija na Kosanov "rad", isto kao što smo se svi zezali kada je Ješić bio u Partizanu i kad je povlačio očajne poteze. I to niko ne zamera njima što su komentarisali Ješića sa osnovom, a i još ga komentarišu. Nijedan moj komentra koji sam napisao u vezi utakmice nije bio da bi omalovažavao Zvezdu, već je bio upućen protiv i na račun Kosana. Po tom pravilu ja bi trebao da podržavam Kosana i da govorim da je ekstra trener i taktičar jer je upropastio Zvezdu za kratko vreme, a ne da govorim o njemu sa podsmehom. Pre nego što nešto napišeš, a ti malo razmisli, nemoj samo da pišeš nešto tek da bi napisao. Eto realan sam, samo što ti kao eto glumiš neki autoritet.
da sam hteo da budem moderator, prijavio bi' se za to... a ti, posto vec jesi to sto jesi, onda bar pokusaj da sledis pravila koja sam nameces... trujes im temu a to meni smeta jer posle oni sa pravom mogu da dodju da truju na temi o Partizanu i da kazu kako to isto i Grobari rade na njihovoj temi... i to sto si moderator ne znaci da niko ne sme da ti kaze misljenje i da je, ako ti mislis da je negde granica, ta granica stvarno tu...
a ono sa 'poturicama' je takva glupost da ne zasluzuje nikakav komentar...
i pogledaj koji sam tvoj komentar kopirao, pa sam proceni... ako umes da budes realan prema sebi...
ovim zavrsavam raspravu ovde... ako imas jos nesto da mi kazes -> pp...
Tako je.Ako je vec grobarski moderator neka se nosi na svoju temu i tamo ***** gluposti.
P.S.-Jel igra neko PES? Zasto u ovom novom nema Partizana??
Jose Luis Torrente:P.S.-Jel igra neko PES?

ne dolazim ovde cesto, al' sad potpuno razumem cigane kad dolaze na temu o Partizanu i truju tamo... kad ovde moderator prvi truje njihovu temu...
nego... iz mog ugla... stvarno ste uzasni... i 9 od 11 igraca ne zasluzuju da igraju u zvezdi... i potpuno razumem kosanovica (za koga mislim da je nas najgori trener u istoriji!!!!) koji kaze da ne moze da sastavi ekipu... i ne moze... mada, i on igra skroz kukavicki (da ne upotrebim neku drugu rec)...
najgore u svemu (po vas) je to sto ce se ponoviti ista stvar... doci ce vam neki novi trener, koji ce raditi isto ovako lose, i vadice se na kosanoviceve greske... kao sto se kosanovic vadio na greske djurovskog... koji se vadio na greske bajevica... i tako redom...
i, isto bitna stvar je to sto citam da se zalite sto su vas tamo sacekali navijaci PAOK-a, a zaboravljate kako ste na isti nacin i vi njih vijali po Bgdu i u Pioniru... znaci, sve se vraca...