nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Jel ga znas kao on i moj brat su poslovni partneri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crni lepotan:nadmasio si i fantom macana tj. BXTX, a to nije bas tako lako
E oni koji neznaju Gorana Kalabica evo koje on-G.Kalabic je covek koji drzi farmu ovaca,prasica,Goran Kalabic je kandidat za Predsenkika Opstine Beocin covek od poverenja ima 43 godine kao mladji bio je dzudista u Cementu[Beocin] sada je kandidat kao sto sam rekao i ima svoju grupu ljudi a oni se zovu grupa gradjana.Njegov dosije je cist bez greske i posten je gradjanin nikog nije prevario i svakom hoce da pomogne.Dodjite u Beocin i glasajte za Gorana Kalabica Grupa Gradjana
Odgledo sam posteno imao sam 3 prilike da idem da gledam Partizan na JNA ali nisam mogao zbog skole
E oni koji neznaju Gorana Kalabica evo koje on-G.Kalabic je covek koji drzi farmu ovaca,prasica,Goran Kalabic je kandidat za Predsenkika Opstine Beocin covek od poverenja ima 43 godine kao mladji bio je dzudista u Cementu[Beocin] sada je kandidat kao sto sam rekao i ima svoju grupu ljudi a oni se zovu grupa gradjana.Njegov dosije je cist bez greske i posten je gradjanin nikog nije prevario i svakom hoce da pomogne.Dodjite u Beocin i glasajte za Gorana Kalabica Grupa Gradjana
Jel' ti hoces da ostavis malo moderatora na miru? Ceo dan stucamАјде сад питај мало модератора да ме банује и да те ушушка за лаку ноћ.....
Osim toga, svi ovde znaju da nisam korumpirana
Mislim da ne moze ali nisam siguran.Zvezdasi imam jedno pitanje, jel ima na Marakani na istoku ograda izmedju bocnih delova istoka i centralnog dela, tj. dal mogu bez problema da se sa kartom za bok ubacim u centralni deo?
Zvezdasi imam jedno pitanje, jel ima na Marakani na istoku ograda izmedju bocnih delova istoka i centralnog dela, tj. dal mogu bez problema da se sa kartom za bok ubacim u centralni deo?
Zvezdasi imam jedno pitanje, jel ima na Marakani na istoku ograda izmedju bocnih delova istoka i centralnog dela, tj. dal mogu bez problema da se sa kartom za bok ubacim u centralni deo?