FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E oni koji neznaju Gorana Kalabica evo koje on-G.Kalabic je covek koji drzi farmu ovaca,prasica,Goran Kalabic je kandidat za Predsenkika Opstine Beocin covek od poverenja ima 43 godine kao mladji bio je dzudista u Cementu[Beocin] sada je kandidat kao sto sam rekao i ima svoju grupu ljudi a oni se zovu grupa gradjana.Njegov dosije je cist bez greske i posten je gradjanin nikog nije prevario i svakom hoce da pomogne.Dodjite u Beocin i glasajte za Gorana Kalabica Grupa Gradjana

ima svoju grupu i ona se zove grupa gradjana :lol: :lol:
ako ga ti podrzavas onda sigurno pobedjuje
ti si mu neki PR ili tako nesto?
kako si uspeo da za dva dana obesmislis vecinu tema na ovom forumu? ovde se stvarno svasta desavalo, ali ovakav tornado postova bez ikakvog smisla nas nije dugo zahvatio
nadmasio si i fantom macana tj. BXTX, a to nije bas tako lako

E oni koji neznaju Gorana Kalabica evo koje on-G.Kalabic je covek koji drzi farmu ovaca,prasica,Goran Kalabic je kandidat za Predsenkika Opstine Beocin covek od poverenja ima 43 godine kao mladji bio je dzudista u Cementu[Beocin] sada je kandidat kao sto sam rekao i ima svoju grupu ljudi a oni se zovu grupa gradjana.Njegov dosije je cist bez greske i posten je gradjanin nikog nije prevario i svakom hoce da pomogne.Dodjite u Beocin i glasajte za Gorana Kalabica Grupa Gradjana

covece na cemu si ti?

Ovde su priche otishle bash duboko vidim!?!?!:lol: Hu d fak is Goran Kalabic?:roll:

Da ne dodje neki rod chuvenom Nikoli?

180px-Kalabic1.jpg

Ako jeste eto me u Beochinu do izbora 100%, samo da me ubacHite na spisak!

Odgledo sam posteno imao sam 3 prilike da idem da gledam Partizan na JNA ali nisam mogao zbog skole

Па питам ја вас како да га човек не спрда после овог...:lol::lol::lol:...
'еботе.Мени наш'о човек као искусном навијачу да прича ко је бољи,
Звезда ил' Партизан.....Мислим стварно.....:lol::lol::rotf::rotf::rotf:....

Ајде сад питај мало модератора да ме банује и да те ушушка за лаку ноћ.....

А???..............:rotf::rotf::dontunderstand:: dontunderstand:: rotf::rotf::rotf: ....

Слушаш ли ти себе!!????!! О мајко божија...:shock::shock:....

Па боли нас туки који је то Горан Калабић,ајд' не смарај више молим те.....
А ионако,ово је тема о Црвеној Звезди а не за аматерске мишеве....
С'тога...:mad::mad:..

Преминуо Александар Гец

0708_agecv.jpg

У Београду је у 80. години преминуо један од најлегендарнијих кошаркаша и функционера Црвене звезде Александар Гец.

Гец је био један од најважнијих стубова златне Звездине генерације која је освајала титуле од 1946. до 1955. године. Био је изузетно талентован и свестран спортиста, а у црвено-белом дресу дебитовао је са само 17 година.

Гец је био највећи велемајстор, игра му је била као романтика, сваки кош мало уметничко дело, многи су само због њега тих година долазили на Мали Калемегдан. Био је непоновљив, маштовит, виртуоз и одличан стрелац. Саша Гец је прва Звездина звезда у кошарци.

За репрезентацију је одиграо 66 утакмица, а каријеру је морао раније да заврши због тешког обољења левог плућног крила. И ван терена је био једнако успешан и остао веран Црвеној звезди. Прво као тренер, па председник клуба. За време његовог мандата екипа је освојила две титуле, три домаћа Купа и Куп Купова Европе.

Александар Гец је од 1946. до 1953. за Црвену звезду одиграо 98 утакмица, са импресивним скором од 88 победа и два нерешена исхода. Као тренер Црвене звезде радио је 1958. и 1959. године остваривши 22 победе и две нерешене утакмице.

Датум сахране и комеморације поводом смрти Саше Геца биће накнадно објављени.

SLAVA MU!!!

Zvezdasi imam jedno pitanje, jel ima na Marakani na istoku ograda izmedju bocnih delova istoka i centralnog dela, tj. dal mogu bez problema da se sa kartom za bok ubacim u centralni deo?

Postoji ograda prema jugu i taj boks je skoro uvek rezervisan za gostujuće navijače...inače (koliko ja znam) sa kartom za istok možeš da sedneš gde god hoćeš na istočnoj strani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back