RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Jel' te to Rajko pustio da se malo odmoriš???E cigani, a je.be vas ovaj. Ajd sto je.be vec sto usi zavrce!!!
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' te to Rajko pustio da se malo odmoriš???E cigani, a je.be vas ovaj. Ajd sto je.be vec sto usi zavrce!!!
![]()
Деки , имаћемо ми после посебне разговоре ...![]()
Pusti ga!!! Razmišlja čovjek o avogardovom broju!!! Vidi kako je danas samo razveselio krampaše na Jugu!!!Na cemu li je onaj linijski sudija....
Rainbow Six:Kupljeni linijski sudija je uvijek bio zanimljivo rješenje da se dođe do planiraniog cilja!!!
ne glupiram se
SPASIĆ VOLI CRNO-BELO!
Glavni sudija meča između Napretka i Partizana po završetku utakmice tražio na poklon dresove Jovetića i Moreire
Ninoslav Spasić, fudbalski sudija koji je vodio meč između Napretka i Partizana (0:2), tražio je po završetku utakmice dresove Stevana Jovetića i Moreire na poklon! Pored glavnog arbitra, za crno-bele dresove fudbalera koji su postigli golove otimali su se i njegovi pomoćnici Radovan Stepanović i Zoran Čupić.
Trener Napretka Saša Nikolić slučajno je prisustvovao dijalogu između sudije Ninoslava Spasića i ljudi iz Partizana. Naime, šef stručnog štaba Kruševljana ušao je u svlačionicu crno-belih kako bi čestitao svom kolegi Miroslavu Đukiću i video prizor koji je, po njegovim rečima, za rubriku „verovali ili ne“.
- Došao sam da čestitam Đukiću i igračima Partizana na trijumfu i na veliko zaprepašćenje zatekao Spasića kako traži dresove Jovetića i Moreire. Nisam mogao da verujem svojim ušima i očima. To je skandal koji može da se dogodi samo kod nas - rekao je za Kurir trener Napretka Saša Nikolić i dodao:
- Garantujem svojim životom za sve što govorim. Istinu ne mogu da prećutim. Spreman sam na sučeljavanje sa Spasićem. Sve ovo što se dogodilo mogu da posvedoče fudbaleri Partizana i Napretka, koji su sve to videli.
Trener Saša Nikolić, prema pravilniku, ne sme da komentariše suđenje, ali događaje iz svlačionice, kako sam kaže, nemoguće je prećutati.
- Spasić je ljudima iz Partizana pred mojim očima rekao: „donesite mi dresove Jovetića i Moreire“. Tada sam mu kazao da treba da ga bude sramota jer se igra sa mojom sudbinom i sudbinama mojih igrača i naših porodica. Bio sam smiren, iako mi nije bilo svejedno, kao i ljudima iz Partizana, koji su crveneli. Nema veze, samo poručujem Spasiću da gore ima jedan geometar koji meri sve. Posle svega, osećam se jadno i nemoćno. Razmišljam da li i dalje da se bavim ovim poslom.
Prema Kruševljanima, sudija Ninoslav Spasić iz Surdulice svirao je čak 30 faulova igračima Napretka i svega 11 prekršaja fudbalerima Partizana. Čelnici Napretka smatraju da ih je sudijska trojka oštetila jer im pri rezultatu 0:0 nije priznala gol Predraga Pavlovića, kada je lopta celim obimom prešla gol liniju.
Kurir je juče pokušao da dobije reakciju i od predsednika Sudijskog odbora Bogoljuba Stepanovića, ali se on nije javljao na svoj mobilni telefon.
Dejo, linijskom duguješ ručak!!!
Je l' se ti drogiras?Alo Zvezdasi bio je stvarno ofsajd a i da nije bio opet bih vas pobedili u penalima.Zato bolje da dovedete pojacanje.Imate 3 crnca koji su kao opasni,danas su se pokazali kao opasni ali to nije nista