FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre ove BRUKE OD SUĐENJA,neka se stide komunalni glodari - ni minut ćutanja (nisam od njih ni očekivao da će hteti više) niti ijedna parola,transparent o tragično nastradalom navijaču.
Glodari tako sada pored onog "slepca" od sudije sa prethodnog derbija dobijaju još jednog radnika koji prima platu u shumskoj 1 - nevinašceta Spasića :-x:-x:-x

mislim da Jestrovic bio iza nasih igraca, ali on je bio udaljen neki 7 metar od lopte, nije uticao na igru, sta je ovaj sudio boga pitaj, ko je kome kum, brat, komsija, stvarno ne znam, dal je dobio pare, dal navija (mada ovo nema veze sa navijanjem) za nas, mozda ce Milojko Pantic dati neki odgovor u stilu velike zavere, mozda ce biti u pravu, ali nama je ukraden fudbal, a to je jedino sto je bitno
do tad nije imao neku sad da kazemo gresku, ali je sa ovim usrao motku
nikad do sad nisam bio razocaran pobedom

daj neso, prestani da se glupiras, moze da se desi da te svi stave na ignor

Jel se secate mozda ovog?

SPASIĆ VOLI CRNO-BELO!
Glavni sudija meča između Napretka i Partizana po završetku utakmice tražio na poklon dresove Jovetića i Moreire

Ninoslav Spasić, fudbalski sudija koji je vodio meč između Napretka i Partizana (0:2), tražio je po završetku utakmice dresove Stevana Jovetića i Moreire na poklon! Pored glavnog arbitra, za crno-bele dresove fudbalera koji su postigli golove otimali su se i njegovi pomoćnici Radovan Stepanović i Zoran Čupić.

Trener Napretka Saša Nikolić slučajno je prisustvovao dijalogu između sudije Ninoslava Spasića i ljudi iz Partizana. Naime, šef stručnog štaba Kruševljana ušao je u svlačionicu crno-belih kako bi čestitao svom kolegi Miroslavu Đukiću i video prizor koji je, po njegovim rečima, za rubriku „verovali ili ne“.

- Došao sam da čestitam Đukiću i igračima Partizana na trijumfu i na veliko zaprepašćenje zatekao Spasića kako traži dresove Jovetića i Moreire. Nisam mogao da verujem svojim ušima i očima. To je skandal koji može da se dogodi samo kod nas - rekao je za Kurir trener Napretka Saša Nikolić i dodao:

- Garantujem svojim životom za sve što govorim. Istinu ne mogu da prećutim. Spreman sam na sučeljavanje sa Spasićem. Sve ovo što se dogodilo mogu da posvedoče fudbaleri Partizana i Napretka, koji su sve to videli.

Trener Saša Nikolić, prema pravilniku, ne sme da komentariše suđenje, ali događaje iz svlačionice, kako sam kaže, nemoguće je prećutati.

- Spasić je ljudima iz Partizana pred mojim očima rekao: „donesite mi dresove Jovetića i Moreire“. Tada sam mu kazao da treba da ga bude sramota jer se igra sa mojom sudbinom i sudbinama mojih igrača i naših porodica. Bio sam smiren, iako mi nije bilo svejedno, kao i ljudima iz Partizana, koji su crveneli. Nema veze, samo poručujem Spasiću da gore ima jedan geometar koji meri sve. Posle svega, osećam se jadno i nemoćno. Razmišljam da li i dalje da se bavim ovim poslom.

Prema Kruševljanima, sudija Ninoslav Spasić iz Surdulice svirao je čak 30 faulova igračima Napretka i svega 11 prekršaja fudbalerima Partizana. Čelnici Napretka smatraju da ih je sudijska trojka oštetila jer im pri rezultatu 0:0 nije priznala gol Predraga Pavlovića, kada je lopta celim obimom prešla gol liniju.

Kurir je juče pokušao da dobije reakciju i od predsednika Sudijskog odbora Bogoljuba Stepanovića, ali se on nije javljao na svoj mobilni telefon.

Znao sam da ce nesto da smuckaju.P*CKE GROBARSKE!!!Nisu se udostojili ni onom jadnom mladicu da odaju pocast minutom cutanja.Kad nam vec sve parole i pesme kradu sto se nisu setili i malo pristojnosti i ljudskosti da ukradu?!Opet su pokazali kakvi su navijaci,i ljudi pre svega!!!A ova pobeda neka im sluzi na cast!Ako se ponose takvim trijumfom svaka im cast!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back