ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne
to je Borac
sad bih opsovao koliko sam ljut
Znam da mora nekad da se izgubi pa gubili su i drugi
ali zasto oet iebena Grbavica i ti napajlenici jalijaski? Zasto?
Sta je bre ovo da li su oni bacili neku magiju pa tamo brljavimo stalno?

Kako je moguce da tako glupo izgubimo?
Pa nabijaj loptu u kukuruze u piccku materinu vise
a ja se cudio onome sa Andorcima
nema sta titulu samo mozemo da kupimo sa ovakvim gubljenjem na terenu.

Poslednja izmena:
Polako druže pa mi smo u evropi 80% utakmica tako odigrali protivnik puno jači, ispromašuje se, onda jedan potez pojedinca ili crveni i utakmica se totalno okrene. To je fudbal. Zajebi estetski utisak samo semafor se gleda. Nema svrhe još uvijek pričati o trofejima, ne znamo ni da li će aktuelni rosteri ostati, sarajevo najavljuje nova pojačanja, nama možda odu Erera i Vuković... Nek prođe barem 16 kola pa ćemo imati kompletniju sliku.

Каква утакмица да не верујеш.
Још гледам оног Јојића пред крај, шутира слободан ударац са истог места са кога је циганима дао гол у дербију, али голман избацује у корнер.После примише још један и крај.

Polako druže pa mi smo u evropi 80% utakmica tako odigrali protivnik puno jači, ispromašuje se, onda jedan potez pojedinca ili crveni i utakmica se totalno okrene. To je fudbal. Zajebi estetski utisak samo semafor se gleda. Nema svrhe još uvijek pričati o trofejima, ne znamo ni da li će aktuelni rosteri ostati, sarajevo najavljuje nova pojačanja, nama možda odu Erera i Vuković... Nek prođe barem 16 kola pa ćemo imati kompletniju sliku.
Ja o semaforu i pricam
iebala ih dominacija i sanse
Zrinski igra ruzno i uzima bodove sa 1-0
mi dominiramo i naguze nas ovi maimuni sa Grbavice ali SVAKI IEBENI PUT
Neka kupe titulu ako ih nije sramota
sa onakvim raspadom od igre ne zasluzujemo je.
A sto se tice ostalih ne zanimaju me ni najmanje
eto Sarajevu ta pojcanja dere ih ko stigne a vratili prevaranta matorog na klupi
i neka ih deru
prevaranta ima i Zrinjski ali zaledjinu debelu
BORAC IMA DALEKO NAJBOLJEG TRENERA NA OVIM PROSTORIMA.
Ali ne moze on da uklize kad treba ili izbaci loptu u kukuruze umjesto da petlja.

Ne sviđa se meni kod trenera što konstantno kasni sa izmjenama. Ide oko 70te, a igrači pojedini vec oko 55 su zreli za izmjenu. Pa ćelo se nije vidio sinoć. Uzgred malom minutažom klupiranih, izaći će mu totalno iz forme važni igrači poput Ogrineca i sam skraćuje roster. Sinoć 70 min. Je bilo naše najbolje izdanje na Grbavici onda se desi taj obrtni moment. To je fudbal. Kažem i mi smo tako dobijali mnoge vazne utakmice protiv boljih, i nemam neku primjedbu, jednostavno se desi a Željo je klub koji na krilima navijača dobije derbi pa izgubi od Posušja. Takvi su oni ništa naročito. Do priče o trofejima je daleko ne treba se time sad opterecivati

Poseebna pricca je sto mi imamo igrace koji crknu maltene za 60 minuta
iznenadio sam se prosle sezone koliko su trcali u Evropi
ali evo sad generalno liga je dosta slabija
Pa evo Sarajevo ni na sta ne licci Zrinjski uzassan
Zeljo je nista posebo ali eto prvi su a mohli lako imato 7 pobjeda
da nisu dva kiksa na Grbavici imali
a nema sanse da ih iovako vile nosaju godinu dana
tako bice zanimljivo do kraja jeseni a tek na proljecce...

Не намештају се утакмице у 90-том минуту.
ТО је исто као кад кажеш Звезда и Партизан намјестили. Није немогуће али тешко, прво због ривалитета, па даље ... Мени није проблем суочити се с поразом. У реду, окренули су нас, то је драж фудбала, идемо се даље ћерати

ТО је исто као кад кажеш Звезда и Партизан намјестили. Није немогуће али тешко, прво због ривалитета, па даље ... Мени није проблем суочити се с поразом. У реду, окренули су нас, то је драж фудбала, идемо се даље ћерати
Ма може да се намести типа ако те судија покраде у задњем минуту, мада ови овде краду током целе утакмице, али да сами клубови намештају утакмицу која се овако заврши никако, не видим да је нека страна оштећена за нешто овде.

Ма може да се намести типа ако те судија покраде у задњем минуту, мада ови овде краду током целе утакмице, али да сами клубови намештају утакмицу која се овако заврши никако, не видим да је нека страна оштећена за нешто овде.
деле паре управе заједно, колико је квота на прелаз да ли мислиш да је радник дао 4 комада сарајеву на кошеву у 15 минута накод вођства сарајева 3-0 па крај 4-4 синоћ је Борац много лако дошао до 0-2 а могао је да води и више а жељо још лакше дао три гола са двадесетак минута, прошле сезоне јако сличан сценарио меча на Грбавици

окренули ок, али прво једна екипа не постоји на терену а потом нестане друга са истог а екипе су сличног квалитета, тренер жеље каже знао сам да имам играче на клупи који могу да окрену 0-2 па што ти такви играчи онда седе на клупи ако имају такве квалитете што нису у првих 11.

Не намештају се утакмице у 90-том минуту.
био је преокрет пре 90 а и надокнада је била велика
чему ове измене код 0-2 после тога падају 2 гола у 4 минута

1758043488793.png

окренули ок, али прво једна екипа не постоји на терену а потом нестане друга са истог а екипе су сличног квалитета, тренер жеље каже знао сам да имам играче на клупи који могу да окрену 0-2 па што ти такви играчи онда седе на клупи ако имају такве квалитете што нису у првих 11.
Све сам сагласан, али не капирам шта ту није нормално. Па ми смо тако окренули у европи 5-6 утакмица. Један потез преломи, екипа се дигне, публика, друга падне. То је спорт.

U ovakvoj ligi nema mnogo prostora za kalkulacije
Svaka utakmica je na nozz
ili derbi ili sa onima kojima je frka za ostanak...
nema vise timova tipa GOSK Gabela ili Sloboda pa da se zafrrkavass
Samo jako pa ko izdrzi
ali rano je zaista da se pricca...
Treba sacekati kraj jeseni bice dva uta svako sa svakim plus 19 kolo
gdje ce se neki treci put sastati
pa da se onda podvuce crta.
PS
popizzdio sam na maimune iz Borca jer ce Grbavica po stoti put da ih kossta
vidjeli smo svi sve ponovo kako se radi za Zrinsjki
penal u Posusju koji ni Nemanja Bilbija ne bi svirao sam sebi
sledeca utakmica opet penal plus crveni za goste i to stoper naravno ne napadac
Stoka bezoccno krade a mi prosipamo vec osvojene bodove.

био је преокрет пре 90 а и надокнада је била велика
чему ове измене код 0-2 после тога падају 2 гола у 4 минута

Pogledajte prilog 1785515
Вероватно чувао резултат, да је Благоје посумњао бих нешто, овако не мора да значи ништа.

Све сам сагласан, али не капирам шта ту није нормално. Па ми смо тако окренули у европи 5-6 утакмица. Један потез преломи, екипа се дигне, публика, друга падне. То је спорт.
није нормално да потпуно нестанеш са терена задњих 15ак минута примиш чак 3 гола а до тада си доминирао дао два и могао још толико, ништа Жељо није урадио својом игром послебно задњих 15 минута него је Борац апсолутно "нестао" из утакмице, не кажем да није нормално само је неприродно баш и доста сумљиво...

није нормално да потпуно нестанеш са терена задњих 15ак минута примиш чак 3 гола а до тада си доминирао дао два и могао још толико, ништа Жељо није урадио својом игром послебно задњих 15 минута него је Борац апсолутно "нестао" из утакмице, не кажем да није нормално само је неприродно баш и доста сумљиво...
Није уобичајно, али могло се претпоставити да један гол Жеље мијења све. Није нестао у задњих 15 мин, и није Жељо урадио ништа спектакуларно, али немамо ми замјену за Мајерса, задња линија више није бетон још ни Каролина није играо него овај мали Врбић и новајлија Саничанин, овај млади голман није класа као Милошевић или Мијатовић. Сјећам се У финалу Купа 2010 на Грбавици смо повели 2:0 за 15ак мин, они на почетку другог брзински изједначили али нису окренули.

Poslednja izmena:
Znam da treba istrpjeti stvaranje tima
kao i Partizan sada u Srbiji
ali brate mnogo gresaka momci prave
sinoc je Radnik bio ocajan u odbrani i ajde OK
dajemo golove svima
ali poklonili smi im dva penala
trebalo je biti 6-0 najmanje
ali OK ima vremena do 15 oktobra i zaostale sa Zrinjskim
jos dvije redovne prije toga da se jos malo utegnemo
pa da vidimo gdje smo zaista trenutno.

Back