ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1743970819025.png

Потврдило се вечерас да смо најбољи.
Е сад, полако.
Једна по једна...прво одмор, па сљедећег викенда Слобода кући.
Полако...има још доста да се гура...
али, ово вечерас је ваљда доказало свима да БОРАЦ ЗНА ДА ИГРА НА РЕЗУЛТАТ:
Можда не набијамо никога 5-0 али ОСВАЈАМО БОДОВЕ.

Супер је ово било, али од сутра све треба заборавити...полако...

EDIT
Vidim da je revans polufinala Kupa protiv Sarajeva zakazan za UTORAK dakle 15 spruil u 18 sati...
Sad cekamo potvrdu termina za sledece kolo
ne bi me cudilo da sa Slobodom igramo u petak navecce
;););)
PS
a spacijalci iz Saveza RS zakazali za srijedu u 16 sati zaostalu cetvrtfinalnu protiv Kozare u Kupu RS
e pa tamo ce da idu juniori i tri ili cetiri prvotimca koji nemaju minutazu...

Saglasan sam.
UEFA je poslala komisiju za stadion
i glavna primjedba za tu visu kategoriju je bila to
plsu jos neke manje stvari oko nekih prostorija na zapadu...
Ali neka momci rade svoj posao na terenu
znam da postoje planovi da se natkrije istok...
vidjecemo kada ce to krenuti.
за коју вишу категорију? играли сте групну фазу у БЛ то је то добро није реално да Борац игра ЛШ :mrgreen: кукавни Вележ мора да игра квалификације на Грбавици, а Зрињски је играо на Пецари у Широком Бријегу додуше после су групу и они играли Под бијелим бријегом

за коју вишу категорију? играли сте групну фазу у БЛ то је то добро није реално да Борац игра ЛШ :mrgreen: кукавни Вележ мора да игра квалификације на Грбавици, а Зрињски је играо на Пецари у Широком Бријегу додуше после су групу и они играли Под бијелим бријегом
Koliko znam velika je želja ne samo u klubu, nego u društvu uopšte da se iskoristi momentum i igra LE jer slavimo 100 god. A to je kao LŠ, da bi nam progledali kroz prste, krov na istoku je jedna od važnijih stavki.

Ja lično bih bio prezadovoljan kad bi uzeli titulu i ponovili grupu LK. Ali teško će biti ponoviti grupu, šta vrijedi što dobijemo u kvalifikacijama Vikingur i sl. Sve su to jake ekipe

Koliko znam velika je želja ne samo u klubu, nego u društvu uopšte da se iskoristi momentum i igra LE jer slavimo 100 god. A to je kao LŠ, da bi nam progledali kroz prste, krov na istoku je jedna od važnijih stavki.

Ja lično bih bio prezadovoljan kad bi uzeli titulu i ponovili grupu LK. Ali teško će biti ponoviti grupu, šta vrijedi što dobijemo u kvalifikacijama Vikingur i sl. Sve su to jake ekipe
па да сте прошли Ференцварош где би сте играли групе ЛЕ?

Koliko je meni poznato
jedino stadion u Zenici ispunjava sve uslove
a i oni su imalo skoro radove da bi reprezentacija BiH mogla tamo da bude domaccin.
Ма знам, али то уопште није у разматрању. Знају они добро у УЕФА стање овдје, да би био већи проблем слати клубови у други ентитет него да играју на свом.

Pustila bi UEFA da se igra u BL, svakako nijedan stadion u celoj BiH sve sa pederacijom ne ispunjava uslove igranja UEFA takmičenja, a stadion u BL nije u toliko lošem stanju.

Борац се извукао у Градишци након 0:2, головима Врањеша и Хироша те прошао на пенале у 1/2ф Купа Републике Српске. Браво момци :klap:

Сљедећи ривал је првак РС Лакташи, кад ће се играти тај двомеч Бог зна јер смо у ритму сриједа-субота до краја маја

Poslednja izmena:
Борац се извукао у Градишци након 0:2, головима Врањеша и Хироша те прошао на пенале у 1/2ф Купа Републике Српске. Браво момци :klap:

Сљедећи ривал је првак РС Лакташи, кад ће се играти тај двомеч Бог зна јер смо у ритму сриједа-субота до краја маја
Нису брате Лакташи...
имаш на интернет страници Савеза обавјештења о измјени календара па ту све пише.
Идемо у Козарску Дубицу код имењака, а термин прве је 30. април у 17 часова...
Кад је реванш нико не зна јер термина нема до друге половине маја.

Иначе финале Купа РС је заказано раније за 4. јуни и тада мора да се одигра.,
Други полуфинални пар су Леотар и Лакташи, а прва је у Требињу, 16. априла, од 16 часова.
Њихов реванп сусрет је у Лакташима 30. априла од 17 часова.
Свако добро!!!

Back