ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bravo za Borac, dobro su se držali. Završetak sezone sa koeficijentom 14.625, to će biti sasvim dovoljno da bude nosioc svako kolo lige konferencije sledeće sezone.
Јеси ли сигуран у то. Писало је 14.62 па су вратили на 13.62. Не знам да ли се ово рачуна као бод

П.С. Био је пенал над Савићем, реално, али нема везе. Немамо ми тренутно ни стадион за 1/4ф. Тешко је било очекивати да нам досуди пенал

Gotov je moj boravak na temi privremeno, Borcu želim sreću u nastavku prvenstva iako nije strašno ni da Zrinjskom prepuste ove godine i pojačaju se za leto.

Naravno, nadam se da će pamprčiti baliyske klubove po 3-4:0 pošto poturice ne zaslužuju manje od toga.
Бокотујеш лигу :D
Добро. Узећемо лигу, можда и још нешто куп или суперкуп. Па ћемо, према најавама нападати ЛЕ на јесен, сљедеће год. је 100 година клуба и била би велика ствар да наум успије и видимо за јубилеј 4 велика ривала на Градском, рез је небитан. Са срећом у наставак домаћих такмичења

Јеси ли сигуран у то. Писало је 14.62 па су вратили на 13.62. Не знам да ли се ово рачуна као бод

П.С. Био је пенал над Савићем, реално, али нема везе. Немамо ми тренутно ни стадион за 1/4ф. Тешко је било очекивати да нам досуди пенал
ma
ajde stadion
nemam mi ekipu za cetvrtfinale
mada bi bilo ekstra da smo prosli
ali realno bolje je ovako momci su iscrpljeni vidi se
Na ljeto ce biti ozbiljna borba u kvalifikacijama
jer nas niko nece potcijeniti.

Да, да, од јесени ће бити много теже, јер сви кидишу, нема ту сигурица. Е сад је у ствари преломница, успијемо ли још једну титулу и добру европску сезону, наћемо неко своје угодно мјесто под европским сунцем. Континуитет и то етаблирање на дуже је најтеже

Poslednja izmena:
Каква штета за оно синоћ, не могу да прежалим превише брзо примљен гол.....да су издржали бар 5 мин дуже ове би ухватила паника и притисак који не би поднели......... Четвртфинале је било на пола корака. Све у свему невероватна сезона за Борац у Европи, невероватна. Наклон до пода
:worth:
Сад да се појури титула свим силама!

Навијачи Борца широм свијета укључују се у акцију позивања на стадион. Уз подршку до титуле!

1000023397.jpg

1000023396.jpg

1000023395.jpg

Врло интересантно како се Зрињски већ 4-5 кола провлачи кроз иглене уши. Синоћ је био на прагу пораза од Слободе, одиграо јако дивљу утакмицу на домаћем терену

Meni se mnogo svidja izjava Mladena Zizovica
bukvalno u facu Savezu poslije tretmana malog Vukovica kakav je bio
najmirniji lik na svetu iz inata izjavi
IDEMO NA DUPLU KRUNU...
E tako brate
ne moraju vala nista osvojiti ali neka bagra zna s kim ima posla
a kvalitet momci imaju
sad cemo da vidimo igrice van terena

Sad pogledah raspored
od 26 marta do 27 aprila se odlucuje sve
zaostala na Kosevu pa dva polufinala Kupa
a u trecem krugu u tom periodu
gostovanje Zrinjskom i Zeljzenicaru
i jos domaca protiv Sarajeva i to tri dana poslije revansa polufinala Kupa
uzasan raspored
ali znace se realno sve mjesec dana prije kraja sezone.

Back