ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
POZNATI UZ BORAC

slikac.php

Svjetski šampion u kik-boksu Draženko Ninić poznat je i kao jedan od najvatrenijih navijača FK Borac.

Popularni Draža, koji je redovan na svim mečevima šampiona BiH na Gradskom stadionu, upoznao je i Hampusa, dječaka iz Švedske, koji je takođe bodrio banjalučki klub, a ovakav susret nije mogao da prođe bez zajedničke fotografije.

slikac.php

Nemanja Bilbija doveo je porodicu na tribine Gradskog stadiona u Banjaluci pa su zajedno uživali u igri Borca

slikac.php

Dobre fudbalske utakmice Borca na Gradski stadion u Banjaluci privlače sve više ljudi, a kako to barataju "bubamarom" momci u crveno-plavim dresovima došao je da se uvjeri i Milorad Barašin, koji je nedavno suspednovan sa pozicije glavnog tužioca Tužilaštva BiH

slikati.php

Poslednja izmena:
ВЕЛИКИ КРАЈИШКИ ДЕРБИ И НАЈВЕЋИ РС ДЕРБИ - ВЕЧЕРАС

fudbal.gif

ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ!!!! ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ!!!! ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ!!!! ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ!!!! ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ!!!!

Poslednja izmena:
Rudar je ocajan ove sezone tako da ce te nas dobiti bez problema.

Jel mi moze neko objasniti zasto Lesinari toliko mrze Prijedor, uvjek moraju pola utakmice da vredjaju :dontunderstand:
Po raznim forumima vecinom spominju prijdorcanke ali i ono Prijedor je selendra i svasta nesto....forumi su puni tih sranja...
Sad ja kontam mozda su se nesto umilsili kao ono ja sam iz BL pa sam neko i nesto sto mi je potpuno smjesno, ja volim i Prijedor i citavu RS i svi su mi ljudi isti ma gdje se ko rodio i zivi.
I da, sta im znaci ono devedesete su bili godine?

Poslednja izmena:
Jel ti se đasvi? Po mnogima to je najljepša navijačka Himna na našem govornom području. Nastala je negdje tokom rata ako se dobro sjećam a pisali su i otpjevali ova grupa Medeni mjesec, tada vrlo popularna naša grupa. Imaju niz sjajnih pjesama poput - Krajino mati

Jel ti se đasvi? Po mnogima to je najljepša navijačka Himna na našem govornom području. Nastala je negdje tokom rata ako se dobro sjećam a pisali su i otpjevali ova grupa Medeni mjesec, tada vrlo popularna naša grupa. Imaju niz sjajnih pjesama poput - Krajino mati

Dobra je:ok:,jedna od boljih na ovim prostorima...

ps.Jel ta krajino mati..pjesma o RSK???ili o regiji Krajina???

Навијање најјаче у овој сезони!!! Врло пријатно вече на стадиону!!! Приједорчани посједали у другом полувремену првих 15 мин. док их Лешинари нису почели прозивати онда су нешто понављали за Лешинарима исте пјесме, показивали гузе..., послије је почело бити наелектрисано мада је полиције било мали милион па су брзо смиривали, жао ми столице откину коњ са "запада" да баци на Приједорчане. :dash:

Иначе прво полувријеме апсолутна доминација и рез 3:0, друго ту негдје можда и бољи Рудар, имали су стативу, пенал из којег су дали гол и још један добар шут.

Сви наши нападачи се уписали у стријелце. :super:

Након овог кола и новог кикса Жељезничара на домаћем, бјежимо им већ 6 бодова, Широки је такође киксао, тако да посљедњу утакмицу пред репрезентативну паузу чекамо са Сарајевом на челу табеле по 10 будова. :D

775344-bigthumbnail.jpg

Poslednja izmena:
Rudar je ocajan ove sezone tako da ce te nas dobiti bez problema.

Jel mi moze neko objasniti zasto Lesinari toliko mrze Prijedor, uvjek moraju pola utakmice da vredjaju :dontunderstand:
Po raznim forumima vecinom spominju prijdorcanke ali i ono Prijedor je selendra i svasta nesto....forumi su puni tih sranja...
Sad ja kontam mozda su se nesto umilsili kao ono ja sam iz BL pa sam neko i nesto sto mi je potpuno smjesno, ja volim i Prijedor i citavu RS i svi su mi ljudi isti ma gdje se ko rodio i zivi.

Нисам Лешинар али рећићу ти пар ствари на ту тему...

Брате није то мржња, нико вас не мрзи или боље рећи 90% то схвата као фазон, навијачка страст, ривалитет, штос, подјебавање... а они који вас и мрзе или обрнуто, шта да ти кажем то су људи који и сами себе мрзе па све око себе.

Ја први волим Приједор, приједорчане, приједорчанке, све вас волим ;) ал дерби је дерби, ту не тражи љубав :D

Ни са друге стране нема ништа мање вређања, тако да је то чисто навијачко препуцавање ;) А то за деведесете, па рецимо да се тадашњи навијачи Пд-а нису добро проводили у "крајишким дербијима".. Толико :kpozdrav:

СТИЖУ ГОЛОВИ СА КРАЈИШКОГ ДЕРБИЈА- КРАТАК ПРИЛОГ РТРС

Мислим да је за бр. гледалаца погрешно информисан Прњатовић било је око 3 - 3 500 према општој оцјени

Poslednja izmena:
Ma dobro mozda sam ja to pogresno shvatio, ja sam vise ljubitelj dobrog fudbala i strastveni gledalac nego neki vatreni navijac pa ocigleno ne razumijem najbolje tolika prepucavanja i vredjanja.
Hvala vam na odgovrima i cestitam Borcu na pobjedi.
Aj zivjeli :pivce:

Ове клипове Лешинара увијек одгледам са ужитком по неколико пута :worth: а овај је само потврдио што сам и рекао синоћ. Најбоља атмосфера у посљедњих пар утакмица то се и осјетило на трибинама једноставно дупло боље одрађен посао а и бројност него против Леотара а одлично је подржавао и запад. Шта ће тек бити 6. и 7. коло против Зрињског и Жеље, једва чекама... Још ако узмемо у травнику сигурно ће на ове 2 бити стадион пун :per:

Још бих још 2 ствари истакао везано за синоћ, на истоку готово сваки навијач је имао неку мајицу или дрес Борца и оно најљепше, све више и више је Бањалучанки на трибини. Стварно нам је много лијепа трибина, не можеш вјеровати да си на фудбалу :D

Poslednja izmena:
Hehe Boka kralj, pitaju ga jel vježbaju penale pred Travnik... kaže teško da ćemo dobiti penal u Travniku :zcepanje:

Samo hrabro i idemo da ih potučemo u po vehabijskog gnijezda. Navijači će odraditi svoje, sprema se invazija a i temperatura u nedjelju pada tako da će se i u 17:00 moći fino odigrati.

Siluj Borčeeeee!!!

U taboru aktuelnog šampiona odlaze na gostovanje u Travnik sa samo jednim ciljem, a to je nova pobjeda i tri boda.

Jasno je trener Cvetković i juče isticao da ga na Piroti interesuje samo trijumf.

"Rudar smo arhivirali i sad uveliko radimo na pripremama za Travnik. Idemo da pobijedimo i da na taj način napravimo lijepu zalihu pred prvenstvenu pauzu koja će uslijediti zbog reprezentativnih kvalifikacija. Promjena u timu će sigurno biti, ali bit će i nekih taktičkih izmjena u našoj igri", kaže trener Cvetković, koji nije želio da više kaže o taktičkim izmjenama.

Evidentno je da će se u tim vratiti oporavljeni kapiten Draško Žarić, a na taj način odbrana će biti znatno čvršća. Na klupu bi trebalo da se preseli Boris Savić, koji nije odigrao po okusu trenera.

"Povreda je prošlost, dobro sam se pripremio i spreman sam za gostovanja u Travniku. Na Piroti ćemo sve učiniti da uzemo bodove i da na taj način ostanemo na vrhu tabele", rekao je Žarić.

Back