kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.168
ajmo !
da jedini srpski klub dodje do osmine finala evropskog takmicenja
da jedini srpski klub dodje do osmine finala evropskog takmicenja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
на твоју велику жалост Звезда је била у осмини финала Лиге Европе у сезони 2021/2022 тако да Борац никако не може бити "једини" српски клуб у осмини финала Европског такмичења а ти слободно настави да говориш неистине у будалаштине, и још једном честитке Борцу и народу у Републици Српској (Додицима не), Извињење за скретање са теме благо али једностано се на неистину мора одговоритиajmo !
da jedini srpski klub dodje do osmine finala evropskog takmicenja![]()
koji sti ti nesretnik . ajde djete sjasi sa mene.на твоју велику жалост Звезда је била у осмини финала Лиге Европе у сезони 2021/2022 тако да Борац никако не може бити "једини" српски клуб у осмини финала Европског такмичења а ти слободно настави да говориш неистине у будалаштине, и још једном честитке Борцу и народу у Републици Српској (Додицима не), Извињење за скретање са теме благо али једностано се на неистину мора одговорити
ја не причам о 1991 него 2022, увек ћу лажову рећи да лаже, а Борац је престсвник Српског народа у држави која се зове Босна и Хецеговина, чије констутивни елемент и Сроски народ али Борац није и не може бити српски (нажалост) преставник, српски клуб то да што је и логично с обзиром на конситутивни елемент Српског народа у Босни и Херцеговини. партизан јесте играо на пролеће али не у осмини финала лиге конфереција, још једном честитке Борцуkoji sti ti nesretnik . ajde djete sjasi sa mene.
trenutno je BORAC jedini srpski klub u osmini finala evropskih takmicenja i jedini srpski rpedstavnik u evropi a sta je bilo 1991 ne interesuje me. od toga se ne zivi.
pa ni pre par godina akda nije samo zvezda bila na prolece nego i partizan i to par puta...
to me ne zanima.
ubuduce ako vec ne razumes napisano nemoj ni da mi se kacis na vrat.
nemas ti ni malo postovanja. dok sam aj krvario gace za srpski rod ti si vaspitavan da dizes tri prsta na stadionima i vices kosovo je srbija...
lepo sam rekao da zelim borcu da prodje dalje i svaka mu cast. nas je jedini srpski predstavnik u osmini finala. ima li ko drugi ?ја не причам о 1991 него 2022, увек ћу лажову рећи да лаже, а Борац је престсвник Српског народа у држави која се зове Босна и Хецеговина, чије констутивни елемент и Сроски народ али Борац није и не може бити српски (нажалост) преставник, српски клуб то да што је и логично с обзиром на конситутивни елемент Српског народа у Босни и Херцеговини. партизан јесте играо на пролеће али не у осмини финала лиге конфереција, још једном честитке Борцу
јеси ли био у Љубљани, барем у фан зони
тешка ноћ у Сарајеву, Тузли, Зеници, Коњицу и Бужиму
Kaze ovaj "barem donose koeficijent BH" a BH ligu osvajaju samo srpski i hrvatski klubovi ahahahahhaтешка ноћ у Сарајеву, Тузли, Зеници, Коњицу и Бужиму![]()
![]()
Бошњакистан у џехенемској ватри
Pogledajte prilog 1687645
Pogledajte prilog 1687646
Fudbalski savez Srbije je čestitao Borcu, bar tamo nisu avnojevske ustaše.Čestitke
na RTS u ni reči
kao da je igrao Helsinki ili Kopenhagen a ne srpski tim
zato kad se glasa naprednjačka stoka se seti tih ljudi i šalje buseve po njih a inače ih boli k
baliyanderi će svakako ispasti u drugom kolu kvalifikacija krenuli oni od prvog ili drugog, nebitno. A neki ispadnu od Andore u prvom kao npr Velež ove godine...Kaze ovaj "barem donose koeficijent BH" a BH ligu osvajaju samo srpski i hrvatski klubovi ahahahahha
Niko nema sto Srbin imadebaliyanderi će svakako ispasti u drugom kolu kvalifikacija krenuli oni od prvog ili drugog, nebitno. A neki ispadnu od Andore u prvom kao npr Velež ove godine...
Neće njihovi klubovi nikad igrati grupnu fazu ičega, a kamoli ovu fazu u kojoj je Borac.