Fizički napad na poslaničkog kandidata PSS-BK

Alekasandar2:
Колико ја знам историју, демократске САД су у исто време подржавала комунисту Тита и фашисту Франка... све у име демократије.
А радикали нису ни принети екстремизму Тита и Франка...

Ако, Запад је издао краљевину и подржао Тита... сада ће да изда демократе и подржи СРС...
Јерр су радикали јаки... и ако се покаже да неће да раде против САД, оставиће им САД и који долар и пустити да причају шта воле против САД...

Спремте се спремте...
Ништа није искључено, наравно, па ни ово.
Али и ја мислим да ПСС није ту да би узео гласове ЛДП или ДС.

Norma Kampl:
Ако та фантомска "странка" ПСС узме више од - (минус) 3%, онда је овде стварно нека зона сумрака.
Pokreta Snaga Srbije - Bogoljub Karić, na sednici održanoj u Leskovcu 28. septembra 2006. godine, u ime 102.300 članova Pokreta.

Sada samo te 102.300 pretvori u % :shock: :shock: :shock:

Alekasandar2:
Мислим да ће Запад да уништи демократе као што је уништио Вука, да пусти СРС дса буде на власти и да представи Чеду као јединиг противника СРС...
Боки, Воја и комп. су ислужени...
Nije mi jasno kako rezonujete da DS puca, pa mi ćemo imati najviše poslanika u Skupštini Srbije pod nazivom demokratska stranka od početka parlametarizma u zemlji. Do sad najviše je bilo 46 u vreme DOS-a. Sad minimum 70. 8-)

Samanta_:
Mene bi samo jedna stvar zacudila...Odvajanje Kosova od Srbije.
Ja u to neverujem.
Drugo nema vise sta da me cudi.
Е, видиш, с обзиром колико тога је усмерено да нам КиМ отму, мене више ни то не би зачудило. Друга је ствар, што то сматрам огромним злом, и што би ми било врло тешко због тога. Такође, и ја силно желим да верујем да ће Косово и Метохија остати у Србији, и да треба све учинити што је у нашој моћи да тако буде. Али, треба имати у виду реалан однос снага на светској сцени, као и унутрашњу политичку, и сваку другу ситуацију у Србији. Битно је - не признати, и не заборавити. Ако нигде другде, бар у нашим осећањима, и главама. Да бисмо се припремили за неки погоднији геополитички тренутак у будућности, ако нам КиМ сада буду одузети.
Јер, у историји и политици ништа није вечно, па ни разне границе, и окупације.

Norma Kampl:
Е, видиш, с обзиром колико тога је усмерено да нам КиМ отму, мене више ни то не би зачудило. Друга је ствар, што то сматрам огромним злом, и што би ми било врло тешко због тога. Такође, и ја силно желим да верујем да ће Косово и Метохија остати у Србији, и да треба све учинити што је у нашој моћи да тако буде. Али, треба имати у виду реалан однос снага на светској сцени, као и унутрашњу политичку, и сваку другу ситуацију у Србији. Битно је - не признати, и не заборавити. Ако нигде другде, бар у нашим осећањима, и главама. Да бисмо се припремили за неки погоднији геополитички тренутак у будућности, ако нам КиМ сада буду одузети.
Јер, у историји и политици ништа није вечно, па ни разне границе, и окупације.

Slazem se.
Ali Evropa ne sme da krsi pravo u tome da oduzmu Kosovo.
Jedino ako neko od nasih podpise ili nesto smuva, cime bi Evropa posle rekla, vi ste dali Kosovo.
Svako u Evropu zna sta to znaci oduzeti Kosovo srbiji.

Back