FIZICKI IZGLED

:lol: Svi imamo onda lepe mame :D i ako su to geni i mi cemo biti leeeepiiii i tako :D ...
Moju mamu koja ima 47 godina su kada smo se selili pitali da li se seli u NS da bi studirala i pre neki mesec isla je sa mnom na pregled neki za srednjoskolce (ja ne volim da idem sam xD ) i oni su ljudi tamo tj jedna sestra je mislila da to ona ide na taj pregled xD ... tu se moja mama obradovala i bila hepi xD ... ona je Skoprija u podnzaku (kao i jaaaaa i jako puno licimo, da ne kazem isti smo :S ) i ima Neptun na AScu u konjukciji sa Mesecom , u Strelcu ima cetiri planete ukljujuci i vladara ASCa tj Mars u konjukciji sa Suncem , a Jupiter , vladar , je u konjukciji sa Saturnom pa eto mozda po onoj logici koju nam je Antonina pricala se ne menja ... Pluton , drugi vladar ASCa u desetoj ...
Sada , relativno je sta ko smatra za lepo i koji pojam na ovoj temi vi trazite u natalnoj , ali licnosti sa bogato aspektovanim vladarem ASCa ( pomaze i ako je na uglu horoksopa) , jakom prvom , nista neobicno zapravo , ako nisu lepi (kao sto rekoh relativno) , uglavnom su harizmaticni jako ... od znaka i planeta (koja se nadje u ulozi vladara ASCa) i aspekata zavisi na koji nacin su lepi , odnosno sta to imaju , da li imaju nezno lice , okruglasto , ili mozda ostrije crte lica , krupne duboke oci , male ostre itd. ... takodje i koji su delovi tela/ca naglaseniji ...
8) :-o :o

U zadnje vrijeme sam primijetio da zaista jako mnogo lijepih žena ima Veneru u Jarcu. Jaraca po tradiciji slovi kao ružan no praksa ga demantira. Ja to povezujem sa činjenicom da je Saturn vladar Jarca upravo egzaltiran u znaku Vage = ljepota.

Britney Spears ima Veneru(vladar ASCa) u Jarcu , a Saturn u Vagi u prvoj , u kvadratu , sad ocekujem kad joj predje preko ASCa da ce jako da smrsa , ne bih rekao poruzni zbog nekih drugih stvari ...

Venera 90 Jupiter je aspekt koji daje ljepotu jer je kvadrat prirode Marsa a Mars su muškarci. Osoba se stalno ljepšava i teži za sve većom ljepotom

I ovo ima Britney :D :lol: ...

Venera 0 Pluton je diskutabilna. S jedne strane može dati extremno ružnu ženu, jer Pluton vlada ružnoćom, no češće se događa da prevlada ona druga strana Plutona a to je - karizmatičnost i magnetizam. Mnogo toga ovisi u kojem se znaku nalazi.

Britney ima Venera(vladar ASCa) egzaktno kvadrat Pluton , Pluton je u prvoj ... to je ta seksualno energija i citavo aludiranje na nju , to su i transformacije ... destruktivne , sisanje glave , drasticno menjanje izgleda odjednom ... a nadam se da ce biti i pozitivnih kao neki povratak ...
Inace joj Venera pravi i trigon sa Marsem ;) pa je energija koliko toliko ukladjena to begin with , tako ne znam neki put da kazem nesto na nasem jeziku :S ...

kako i Mjesec simbolizira naše tijelo važno je i kako je on postavljen.

Njoj je Mesec vladar desete u Petoj i ima trigon sa Saturnom (dispozitor Venere) u prvoj ...
Ko o cemu ja o Britney , bar u zadnje vreme xD ... 8) :-o :o

Poslednja izmena:
Ma pustite veneru, jupitera, i ostale stvari sad. Sta ti je sa Asc-tom i vladarem istog.
Od toga se pocinje to je nase telo prvenstveno, nase lice -Mesec to smo mi. A Venera utice na nas nacin blacenja, stil, kako se nosimo, ona je nasa gestikulacija a ne fizicki izgled bukvalno kao cinjenica nego vise kao njegov spoljni efekat.

Asc (na 29 device) 120 SO, 90 JU i 90 VE, Merkur na 8 Bika u 8. kuci (ME 90 VE, ME 180 UR) :)

Sta ti je sa Plutonom ? Njega ko ima naglasenog na Asc uz Sunce ili u veoma tesnom aspektu sa licnom planetom on daje velike transformacije kako fizicke tako i unutrasnje prirode kod osobe

PL u 1 kuci na 14 vage, 90 JU

Pluton u konjunkciji sa ascendentom u Vagi. Imam svoje dobre i loše dane i kad se fotografišem nekako mi se čini da na svakoj drugoj fotografiji ispadnem drugačije...nekad sjajno nekad užasno...tako da nemam pojma kako stvarno izgledam. :)

Poslednja izmena:
naravno da ne trpiš kad mars govori o tebi, to si ti ne netko drugi, ako je vaga na vrhu 7 polja onda drugi trpe od tebe

pa daaa... vrh sedme kuce jeste u vagi i mars je u biku, ali ja nisam nasilna, mada mogu da budem ako me neko na neki nacin ugrozi. doduse imam visak energije. sto se pogleda tice kazu mi da je to zbog tog kvadrata i kvadrata meseca i plutona. cesto dobijam komplimente na racun fizickog izgleda, ali ne umem bas da se nosim sa njima.

Ma pustite veneru, jupitera, i ostale stvari sad. Sta ti je sa Asc-tom i vladarem istog.

Sta ti je sa Plutonom ? Njega ko ima naglasenog na Asc uz Sunce ili u veoma tesnom aspektu sa licnom planetom on daje velike transformacije kako fizicke tako i unutrasnje prirode kod osobe

A ovi drugi sa jakim Plutonom ( transformacija ) stalno menjaju kako kroz kilazu koja manja drasticno obik i fizionomiju tela tako i lica, tako cesto menjaju stil oblacenja i ponasanja kao da se vecito u adolescentskoj fazi.

Apsolutna istina.Ja imam Plutona na asc i sve je tako.Drasticne promene kilaze,fizionomije,stilova oblacenja.
Pluton daje neverovatnu harizmu cak i kada osoba ne poseduje klasicnu lepotu .
Nemoguce je ostati neprimecen.Mislim da daje extremne slucajeve ili jakoooo lepe zene ili uzasno ruzne (ili u jednoj osobi i jedno i drugo-sto je moj slucaj...u zavisnosti od faze)ali primecene uvek i svuda!Ogromna magneticnost i mogucnost manipulisanja ljudima.

Ma Venera kvadrat Mars djeluje na vise polja, u mom slucaju Venera u Lavu i Mars u Skorpiji....uh, tesko onom ko mi odbije ensto :) Sto se PLutona tice i konjukcije sa vladarom istina je! Meni u konjukciji sa Mjesecom i svi kazu da imam cudne oci nekako im se boja mijenja cas su zelene , ali zuto zelene, cas zute, cas smedje....vrlo cudna boja i nikad ne znam kako da je definisem, a ne znaju ni ljudi oko mene

Apsolutna istina.Ja imam Plutona na asc i sve je tako.Drasticne promene kilaze,fizionomije,stilova oblacenja.
Nemoguce je ostati neprimecen.Mislim da daje extremne slucajeve ili jakoooo lepe zene ili uzasno ruzne (ili u jednoj osobi i jedno i drugo-sto je moj slucaj...u zavisnosti od faze)ali primecene uvek i svuda!Ogromna magneticnost i mogucnost manipulisanja ljudima.

Da,da.
Sa Saturnom i Plutonom u zagrljaju osoba moze biti ruznjakava ili stvarno privlacna. Ali sa Saturnom uvek lapa kao neka ledena kraljica ( i obicno su bez jako razvijene seksualnosti kao potrebe, vise je koriste za ostvarivanje nekih ciljeva ) a sa Plutonom je to uvek sex bomba ili ti vamp tip devojke koje u tome stvarno znaju da uzivaju.

Negdje sam citala da licna planeta u kontkatu sa Plutonom moze dati i predispozicije za plasticne operacije?!?!?!
Ne znam da li je tacno, ali znam da osobe koje poznajem a Pluton im pravi neki bitan aspekt nemaju nista protiv plasticne hirirgije,licno, mislim da cu nekad u zivotu pod noz

Negdje sam citala da licna planeta u kontkatu sa Plutonom moze dati i predispozicije za plasticne operacije?!?!?!
Ne znam da li je tacno, ali znam da osobe koje poznajem a Pluton im pravi neki bitan aspekt nemaju nista protiv plasticne hirirgije,licno, mislim da cu nekad u zivotu pod noz

Aspekt Venere ( lepota, estetika ) u aspektu sa Uranom ( ljudske novotarije, izumi ) konjukcije, trigoni , kvatrati sta god hoces ,a mozda i Pluton jer daje potrebu za transformacijom, za promenov a sam po sebi znaci sklonost operacijijama bilo kog tipa.
Ja imam Venru trigon Uran i nemam nista posebno protiv toga kad postoji potreba smatram to operacijom kao i svakom drugom, dok god je u granicama normale ili stvarne potrebe.

Jooooooj , divan je Pluton :lol: xD ...
Samo ovo drugo moramo da gledamo da smanjimo ili jos bolje ne praktikujemo uopste , moze gadno biti kasnije ako smo sebicni ...

8) :-o :o

BernardBlack
Prava lepota dolazi iznutra. Sve materijalno, spoljasnje i nisko prolazi i bledi i gubi svoj smisao, makar to bila Monika B.
ili neka druga glumica , ali lepota u radu, u nauci u znanju u dobroti itd. zauvek ostaje.

T O CarE! :D

Potpuno se slazem. Moze izgledati ko kako oce (a tako i biva :) ) a da pri tom ako nije iznutra lep, to ne vredi.
A nije samo umetnost biti, fizicki lep, ili biti iznutra u srcu lep, nego isto toliko doziveti tu lepotu, osecati i diviti se.
Pustinjski cvet je jako tuzan sto nema ko da mu se divi.. ili retko ko.. A mozda se divi zvezdama i Suncu.. :)

A 'zasad' ove vase proracune MERC 30, ASC, VEN 0, OV x.. bla bla, ja ne kapiram.. ;) (ne iskljucujem da nema uticaja)

Jel postoji neshto sto u natalnoj ukazju na izrazenu bradu, brkove i obrve?

Ljudi koji nose bradu mislim da su prikazani Neptunom jer skrivaju lice "pod maskom". A i psihologija kaze da su to introvertne, zatvorene licnosti, sto negde odgovara opisu Riba, Neptuna.
Za maljavost ovako uopsteno ne znam sta daje negde sam procitala jak Mars, koji daje jake muske hormone. Al meni cale ima Mars na ASc u Skorpiji pa ne bih ga bas nazvala maljavim. I nikad u zivotu nije zapustio bradu,ni dan staru, odrzava je cosavom od kad znam za njega, valjda guli kozu lica minimum 1 dnevno ( brije se :-) ). Tu mi je nesto cudno.
Ali primetila sam da ljudi sa znakom Bika ( Suncem u Biku ) gle cuda Venerinom znaku, znaju biti pojacamo crnomanjasti, debeljuskasti ( to ajde ) i rutavi.

Poslednja izmena:
Imam ja jedno pomalo glupo pitanje,ne zamerite.
Kako naprimer retrogradnost ili neaspektovanost neke planete utice na izgled? Znaci li to samo da umanjuje one karakteristike koje bi inace trebao da nosi ili ?
Naprimer ja imam Saturn u prvoj kuci u strelcu (na 5 stepenu lava) I nije iskreno mnogo udaljen od ASC ( koji je na 24 stepena skorpije) .E sad posto je on em neaspektovan ( sem slabog trougla sa Venerom u raku – orbis je 8’ 55 pa ne znam mogu li racunati …) em retro zanima me naprimer na koji nacin se to manifestuje na izgled?
Takodje – posto teski planeti oko ASC uvecavaju npr odredjene delove lica – cula sam da pluton daje istaknuti nos, sta onda “naglasavaju” Saturn I Uran?
Izvinite na upadanju u raspravu:D

pa mozda ti saturn i nece biti dominantan jer nije u znaku u kojem pocinje ac. moja stara ima pl ac egzaktno i nema velik nos. niti istknut nos kako hoces. ja pak imam neptun egzact ac i jedino mi je dao mijesanju boju ociju i cinjenicu da su svjetlije.

e sad jbga ako imas mars tocno ac pa kvadrat saturn lako oziljak.

Back