immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

), a moguce je i da si nasmejanog lica inace. Pa jos i rupice na licu ukazuju na naglasenost Vage i Venere u horoskopu. 
Al to opet nema mnogo veze sa fizickim izgledom, sta mi je?
... mada jesam pomalo nastrojen vise kao Vaga, mada predpostavljam da ipak mora i malo drugog dela prve kuce da doprinosa, jer umem jako nervozan da budem i da se ponasam ludacki, kad me niko ne vidi
, lomim stvari po kuci (desilo se dva puta, ali jako sam bio nervozan ... ove godine ... ), i obicno sam tako, cime se ne ponosim, istresam i derem kad sam nervozan, a kad me pitaju nesto samo ... mada u principu tezim dogovoru, samo se brzo nerviram
i tako mi je haos u glavi, mada to vise gledam kao Merkur 90 Mesec ...
, sad nos, je tako, pa ne znam, izrazen je
, to mi vise dodje kao nesto SkorpiJonsko ...
I da da si Ovan bavio bi se sportom , bavis li se? Imas li napade besa i viska energije?
A Blizancima je sve ravno do Kosova...pa jednog dana posandrcaju, pa pocnu da se kikocu i kad nista nikome okolo nije smesno.Al to opet nema mnogo veze sa fizickim izgledom, sta mi je?
pa bavio sam se, mozda nekih pet godina kad se sve sabere i obicno tada kad razmislim mi je lepo islo
, inace sport ne volim ... i kada razmislim Venera bi mi se uklopila jer pored svega idem i u Muzicku i bavim se time, ne verujem da je ovako toliko naglesena, mada jeste u konjukciji sa vladarem MCa ... pojma nemam, uglavnom ima uticaja oba, kad ramzislim, kao mesavina, i u zadnje vreme mislim, bas zbog fizickog izgleda i sumnjam na Veneru ...
Da to sam i ja razmisljao :S, a licim i na devojcicu xD ... i mislim da definitivno ima pomalo od oba ... inace kad se slikam, u zadnje vreme se vise mrstim... mada jesam pomalo nastrojen vise kao Vaga, mada predpostavljam da ipak mora i malo drugog dela prve kuce da doprinosa, jer umem jako nervozan da budem i da se ponasam ludacki, kad me niko ne vidi
, lomim stvari po kuci (desilo se dva puta, ali jako sam bio nervozan ... ove godine ... ), i obicno sam tako, cime se ne ponosim, istresam i derem kad sam nervozan, a kad me pitaju nesto samo ... mada u principu tezim dogovoru, samo se brzo nerviram
i tako mi je haos u glavi, mada to vise gledam kao Merkur 90 Mesec ...
Sto se izgleda tice, imam te obraze i rupice i oblik glave ovalni i izrazene kukove, kao kosti ogromne, sad nos, je tako, pa ne znam, izrazen je
, to mi vise dodje kao nesto SkorpiJonsko ...
8) :-o![]()
![]()
:S, a licim i na devojcicu xD ...imam te obraze i rupice i oblik glave ovalni i izrazene kukove,
... mada jesam pomalo nastrojen vise kao Vaga, mada predpostavljam da ipak mora i malo drugog dela prve kuce da doprinosa, da jer umem jako nervozan da budem i da se ponasam ludacki, kad me niko ne vidi
i tako mi je haos u glavi, mada to vise gledam kao Merkur 90 Mesec ... [/QUOTE]
Pa da Pluton ti je u 1-om, sta ce ti Skorpion u pogznaku za nos, ti vec imas Skorpiju u sebi zbog tog Plutona u tvom 1-om polju, i sto se raznih karakteristika licnosti tice.
... pa ako Mars daje mladeze, pa je u sekstilu sa Merkurom a on dispozitor ovih plaenta u Blizancima ... pa mladezi u paru, imam na glavi, na licu, Venera vladar ASC-a, na saci, Merkur i tako ... Nego, je ipak vrlo vazno odrediti tacan podznak jer On je i njegova vladajuca planeta zajedno sa poljem ( i znakom ) u kome se nasla put kojim mi stremimo, stvari prema kojima idemo u zivotu
Nadam se da se ti neces tragicno ( dijagonalno) promeniti.

[/URL]

niko nece ni da pogleda ovu temu vise

@ Mishab dobra ti ova knjiga,pise o tome kako Bikovi,Vodolije i Jarcevi nisu jedinstveni znakovi,kao ostali nego mesavine,pa tako je Bik mesavina Lava i Device,i plus o svim znakovima se pise posebno i opsirno sem o ovim,samo se spomenu.
u potpisu: "Uvredjeni Bik"![]()

Onda bi to bila Devica,u Lavu se ne pronalazim uopste.
A ionako sam u podznaku Devica,pa eto.
Mada od Bika ne odustajem....
Pa ti tip Device opisujes kao osobe malog rasta,debeljuskaste.Veoma me zanima da li fizicki odgovaras Devici? Ali ako si zaista Bik, onda mozes zaista da imas sve varijante izmedju, jer jeste mesavina dva veoma razlicita znaka (Lava i Device), pa moze da bude svasta. Verovatno si i sama primetila kako su njegovi astroloski opisi nedefinisani.
Pa ti tip Device opisujes kao osobe malog rasta,debeljuskaste.
Zar Device,tradicionalno,ne predstavljaju vitkost,zdravlje?
A Lav ti je visok i mrsav...malo mi to nema smisla.
Ja sam inace visoka i mrsavija.