immph
Poznat
- Poruka
- 7.095

Moju mamu koja ima 47 godina su kada smo se selili pitali da li se seli u NS da bi studirala i pre neki mesec isla je sa mnom na pregled neki za srednjoskolce (ja ne volim da idem sam xD ) i oni su ljudi tamo tj jedna sestra je mislila da to ona ide na taj pregled xD ... tu se moja mama obradovala i bila hepi xD ... ona je Skoprija u podnzaku (kao i jaaaaa i jako puno licimo, da ne kazem isti smo :S ) i ima Neptun na AScu u konjukciji sa Mesecom , u Strelcu ima cetiri planete ukljujuci i vladara ASCa tj Mars u konjukciji sa Suncem , a Jupiter , vladar , je u konjukciji sa Saturnom pa eto mozda po onoj logici koju nam je Antonina pricala se ne menja ... Pluton , drugi vladar ASCa u desetoj ...
Sada , relativno je sta ko smatra za lepo i koji pojam na ovoj temi vi trazite u natalnoj , ali licnosti sa bogato aspektovanim vladarem ASCa ( pomaze i ako je na uglu horoksopa) , jakom prvom , nista neobicno zapravo , ako nisu lepi (kao sto rekoh relativno) , uglavnom su harizmaticni jako ... od znaka i planeta (koja se nadje u ulozi vladara ASCa) i aspekata zavisi na koji nacin su lepi , odnosno sta to imaju , da li imaju nezno lice , okruglasto , ili mozda ostrije crte lica , krupne duboke oci , male ostre itd. ... takodje i koji su delovi tela/ca naglaseniji ...
8) :-o