sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
Mislim da na njegov ozgled nije uticala venera u skorpiji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne izgled ali oči su škorpionske malo,evo vidi se u klipu
Ma ni na izgled ni na pogled. Vidi, sama planeta nece mnogo uticati na izgled ako nema neke aspakte. Naravno moze... ali ipak polozaj u kuci, aspekture, cime vlada itd itd... su presudni. Poznajem par ljudi sa venerom u skorpiji pa ni malo nemaju ocaravajuc pogled. Ako imas natal ovog momka postavi pa da vidimo sta je presudilo da izgleda ovako kao sto izgleda.
Iz nekog licnog posmatranja i analiziranja okoline primetila sam da devojke sa ASC u vagi imaju najbolju gradju,da kazem krhku i zenstvenu. Izrazito su mrsave sa izrazenim strukom. A sto se lepote tice iste te sa ASC u vagi znaju da budu jako konjaste u licu.Kao i par muskaraca.
/QUOTE]
Ja sam ti ASC Vaga i nisam nimalo konjasta u licu. Imam sve karakteristike Vage (ovalno lice, velike oči, prirodnu kosu itd).
B.
Iz nekog licnog posmatranja i analiziranja okoline primetila sam da devojke sa ASC u vagi imaju najbolju gradju,da kazem krhku i zenstvenu. Izrazito su mrsave sa izrazenim strukom. A sto se lepote tice iste te sa ASC u vagi znaju da budu jako konjaste u licu.Kao i par muskaraca.
/QUOTE]
Ja sam ti ASC Vaga i nisam nimalo konjasta u licu. Imam sve karakteristike Vage (ovalno lice, velike oči, prirodnu kosu itd).
B.
Generalizacija u astrologiji nikada nije dobra.
Ako je asc vaga gledamo veneru ... sigurno je ovim ljudima koji imaju "konjasto" lice venera u sasvim drugom znaku nego sto je ima npr. Venus8.
Moja sestra i ja imamo apsolutno isti polozaj planeta i iste aspekte jer je razlika izmadju nas samo nekoliko sati ali nam se te planete nalaze u razlicitim kucama pa samim tim su nam i razliciti vladari....
Ti si mi super.Generalizacija u astrologiji nikada nije dobra.
Ako je asc vaga gledamo veneru ... sigurno je ovim ljudima koji imaju "konjasto" lice venera u sasvim drugom znaku nego sto je ima npr. Venus8.
.
Ime ti je (skoro) kao i moje, pa možda ima neka posebna veza među nama.
Šta se tiče izgleda: ovako izgledam, kada se dobro osećam, znači ne uvek.
Sa ovim nick-om osećam se kao travestit: znači ni muško, ni žensko. Žao mi je, da ga ne mogu promeniti ili se odjaviti. Mislila sam, da se to može, kao šta se može u mnogim drugim Forumima, odjavim se i ostane samo: venus8 (gost).
LP, B.
p.s. Kakva je to razlika između dve sestre: nekoliko sati?
Ti si mi super.
Ime ti je (skoro) kao i moje, pa možda ima neka posebna veza među nama.
Šta se tiče izgleda: ovako izgledam, kada se dobro osećam, znači ne uvek.
Sa ovim nick-om osećam se kao travestit: znači ni muško, ni žensko. Žao mi je, da ga ne mogu promeniti ili se odjaviti. Mislila sam, da se to može, kao šta se može u mnogim drugim Forumima, odjavim se i ostane samo: venus8 (gost).
LP, B.
p.s. Kakva je to razlika između dve sestre: nekoliko sati?