FIZICKI IZGLED

Ovde su dve Natalne karte i fotografije od dve glumice:

Ornella Muti, talijanska glumica
Natalna:
16kvnzb.gif

Njena slika:
http://tinypic.com/r/mu9aj5/7

Michelle Pfeiffer
Natalna karta:
1qfnrm.gif

Njena slika:
http://tinypic.com/r/2wg83s7/7

Ja sam izabrala ove dve, vi možete nekoga drugog.

ne izgled ali oči su škorpionske malo,evo vidi se u klipu

Ma ni na izgled ni na pogled. Vidi, sama planeta nece mnogo uticati na izgled ako nema neke aspakte. Naravno moze... ali ipak polozaj u kuci, aspekture, cime vlada itd itd... su presudni. Poznajem par ljudi sa venerom u skorpiji pa ni malo nemaju ocaravajuc pogled. Ako imas natal ovog momka postavi pa da vidimo sta je presudilo da izgleda ovako kao sto izgleda.

Ma ni na izgled ni na pogled. Vidi, sama planeta nece mnogo uticati na izgled ako nema neke aspakte. Naravno moze... ali ipak polozaj u kuci, aspekture, cime vlada itd itd... su presudni. Poznajem par ljudi sa venerom u skorpiji pa ni malo nemaju ocaravajuc pogled. Ako imas natal ovog momka postavi pa da vidimo sta je presudilo da izgleda ovako kao sto izgleda.

evo nadam se da vidiš http://www.astrotheme.com/portraits/x5BBRA85bqJJ.htm ,to je jedino šta sam našla.Baš me zanima,jel se može iščitat iz ovog šta je u podznaku(iako mislim da nemože) naravno nepiše vrijeme rođenja.

neznam dal znaš ,al ovaj dio di ti piše "Display Options" stavi dole sve kvačice da ti prikaže sve aspekte.

Poslednja izmena:
Uf ovo je jaaako losa slika i na zalost bez vremena rodjenja odnosno mesta podznaka tesko je reci nesto pametno.... Meni ovde upada u oci konjukcija sunca sa neptunom, mislim da mu je pre to donelo izgled kakav ima nego ova venera u skorpiji.... ali opet kazem bez pravog natala... tesko...

Iz nekog licnog posmatranja i analiziranja okoline primetila sam da devojke sa ASC u vagi imaju najbolju gradju,da kazem krhku i zenstvenu. Izrazito su mrsave sa izrazenim strukom. A sto se lepote tice iste te sa ASC u vagi znaju da budu jako konjaste u licu.Kao i par muskaraca.
Uglavnom kad primetim lepu devojku saznam da je sunce u blizancima. Za ostale planete nisam sigurna koje u kom znaku daju lepotu. Procitala sam negde venera u sekstilu ili trigonu sa marsom da daje do neke mere i u tome ima istine. Takodje par osoba sa ASC u raku su jako jako ruzne,a sa MO u raku izrazito lepe.
Znak vage sa pozcijom venere,meseca daje lepotu ali mi se nekako cini da je ta lepota plasticna, da li ti ljudi nemaju neku unutrasnju lepotu nego samo tu spoljasnju i taj osmeh i lepe oci....Mozda gresim ali to je neko moje opazanje i iskustvo sa ljudim.

Iz nekog licnog posmatranja i analiziranja okoline primetila sam da devojke sa ASC u vagi imaju najbolju gradju,da kazem krhku i zenstvenu. Izrazito su mrsave sa izrazenim strukom. A sto se lepote tice iste te sa ASC u vagi znaju da budu jako konjaste u licu.Kao i par muskaraca.
/QUOTE]
Ja sam ti ASC Vaga i nisam nimalo konjasta u licu. Imam sve karakteristike Vage (ovalno lice, velike oči, prirodnu kosu itd).
B.

/QUOTE]
Ja sam ti ASC Vaga i nisam nimalo konjasta u licu. Imam sve karakteristike Vage (ovalno lice, velike oči, prirodnu kosu itd).
B.

Generalizacija u astrologiji nikada nije dobra.
Ako je asc vaga gledamo veneru ... sigurno je ovim ljudima koji imaju "konjasto" lice venera u sasvim drugom znaku nego sto je ima npr. Venus8.
Moja sestra i ja imamo apsolutno isti polozaj planeta i iste aspekte jer je razlika izmadju nas samo nekoliko sati ali nam se te planete nalaze u razlicitim kucama pa samim tim su nam i razliciti vladari....

Generalizacija u astrologiji nikada nije dobra.
Ako je asc vaga gledamo veneru ... sigurno je ovim ljudima koji imaju "konjasto" lice venera u sasvim drugom znaku nego sto je ima npr. Venus8.
.
Ti si mi super.
Ime ti je (skoro) kao i moje, pa možda ima neka posebna veza među nama.
Šta se tiče izgleda: ovako izgledam, kada se dobro osećam, znači ne uvek.

Sa ovim nick-om osećam se kao travestit: znači ni muško, ni žensko. Žao mi je, da ga ne mogu promeniti ili se odjaviti. Mislila sam, da se to može, kao šta se može u mnogim drugim Forumima, odjavim se i ostane samo: venus8 (gost).

LP, B.

p.s. Kakva je to razlika između dve sestre: nekoliko sati?

Poslednja izmena:
Ti si mi super.
Ime ti je (skoro) kao i moje, pa možda ima neka posebna veza među nama.
Šta se tiče izgleda: ovako izgledam, kada se dobro osećam, znači ne uvek.

Sa ovim nick-om osećam se kao travestit: znači ni muško, ni žensko. Žao mi je, da ga ne mogu promeniti ili se odjaviti. Mislila sam, da se to može, kao šta se može u mnogim drugim Forumima, odjavim se i ostane samo: venus8 (gost).

LP, B.

p.s. Kakva je to razlika između dve sestre: nekoliko sati?

Ma nemoj bre da se odjavljujes. Gde ces sad kada je postalo zanimljivo. :lol: Meni se bas to Venus8 svidja.... A ime nam je isto pretpostavljam....

Pa ona mi je sestra od ujaka, moja mama i njen otac su rodjeni brat i sestra, a eto desilo se da su mama i ujna bile trudne u isto vreme. Ja sam 19. jula u 23:45 a ona ujutru 20. jula u 04:55. Ja sam ovan u podznaku ona rak. Znaci pomerile su se kuce i mesec za 1 stepen, pa su samim tim i planete koje nam opisuju izgled drugacije "obojene"

Venera u prvom polju ili u Ovnu. Vage su šarmantne, dopadljive, ali ne nešto preterano lepe. I svaka Venera je drugačija. Odnos Neptuna, Plutona i Urana sa asc će dati "to nešto" u pojavi natusa.

Имам стелијуме у Шкорпији и Јарцу.
Венера је у Јарцу, чини ми се да ми је она дала кошчатост, подзнак ми је у Близанцима и зато сам висока, младолика и имам лепе руке.
Марс, Сунце и Плутон у Шкорпији су ми вероватно дали оштрије лице и зелене очи, за које ми кажу да су продорне.

Ето ја извукох као лаик пар ствари, пошто видим да ова тема служи за увежбавање :)

Ах да, и мислим да се због Марса фарбам у црвено :)

Svakako je razlika radi li se o muškarcu ili ženi.

Znam jednog lijepog muškarca, koji je klasični ljepotan mladolikog izgleda, šarmantan i tip oko kojeg su se stalno motale žene.

On je Blizanac, podznak Riba, Mo, Ve i Ma u Raku (Ve0Mo). Dakle, prisutan je taj ženski element Raka (koji privlači žene kao pčele na med), a Blizanac mu daje dječački, mladoliki izgled i u starijoj dobi.

Dakle, on je fizički nešto između Johnnya Deppa i Vala Kilmera.

Drugi, također ljepotan, je Bik, podznak Ovan, sa Suncem u 1. kući (sjaji gdje god se pojavi), a Ve i Ma u Blizancima u konjunkciji (mladolikost)

Back