Cao svima, moram negde da ispisem ono sto me muci godinama unazad
Ovako, presla sam 26 godinu, nikada nisam bila u vezi, i nikada nisam imala decka. Imam strasno velike komplekse vezano za sopstveni izgled. U poslednje vreme se stalno zagledam, trazim sebi mane, a skoro sam se cak i rasplakala jer sam trebala ici u neki izlazak i mislila sam da ne izgledam dovoljno dobro. Dakle, moj osnovni problem je sto u drugima trazim potvrdu sopstvene vrednosti. Recimo kroz to koliko me muskarci startuju (skoro nikada), kako reaguju na moje fotografije na ig, na storije i sl. Svesna sam koliko je sve ovo jadni i bolesno, i svesna sam da imam duboke probleme. S obzirom da decka ne mogu da nadjem imala sam vise puta tinder, tamo se spojimo sa momcima, ali nakon sto mi traze ig i pogledaju moje slike, vise se ne javljaju, prosto ispare, neki ne cak i blokiraju, vise puta se desilo da me neki momak zaprati kad mi vidi profil u i nakon sto mi pregleda slike odmah me otprati. Verujte, da ja posle toga imam depresivne faze, to mi je jasan znak da im se ne dopadam i mene to ubija
Ne smatram se lepoticom, ali def nisam ruzna, dobijam i komplimente na racun svog izgleda ali sada pocinjem da sumnjam da me ljudi prosto Lazu. Jako sam isfeusteieana, besna, nemam nacina da uticem na to, cesto kad se pogledam u ogledalo ja placem, umisljam da sam debela, da su mi noge debele, onda nosim samo duge stavri, na plaži imam strah da se skinem, i mislim da apsol svaki izgleda bolje od mene. Znam da mi treba psiholog, ali da li je neko mozda prolazio slicno, mnogo mi je tesko. Hvala