Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Nego da se nisi ti nama zaljubiska u neku koja se sece na mene a
Brate, nema takve, tako da lagano.
Da ima ne bi ti imao 200+ hiljada postova.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego da se nisi ti nama zaljubiska u neku koja se sece na mene a
Da, uzrok svega i jeste ego identifikacija sa nečim nad čime mi malo imamo svesne kontrole. Hoću reći, kakva ti svesne veze imaš sa izgradnjom i kontrolisanjem funkcionisanja svog tela? Možda promil, ako i toliko. Nismo mi svesno i svojom voljom izgradili ovo telo. Dato nam je. Nešto daleko pametnije od nas ga je izgradilo i kontroliše njegovo funkcionisanje. I dobro je da je tako. Pa samim time, šta imaš da se sramotis ili ponosiš nečim što malo ima svesne veze sa tobom?ne misli
hoće da joj ljudi govore
lepa si
zgodna si
imaš divnu kosu.
treba joj napumpani ego
jer bez njega ne ume da se skine na plaži
E 20 sam navato na te opaske al ne bih da tebi nabijam na nos dosta ti je tvoje mukeBrate, nema takve, tako da lagano.
Da ima ne bi ti imao 200+ hiljada postova.
E 20 sam navato na te opaske al ne bih da tebi nabijam na nos dosta ti je tvoje muke
Oooo da veruj mi da jesteTo nije nešto za hvaliti se time, veruj mi.
Oooo da veruj mi da jeste
da, telo je veoma kompleksan mehanizam i dovoljna je sitnica da poremeti njegov harmonični rad, slažem se.Da, uzrok svega i jeste ego identifikacija sa nečim nad čime mi malo imamo svesne kontrole. Hoću reći, kakva ti svesne veze imaš sa izgradnjom i kontrolisanjem funkcionisanja svog tela? Možda promil, ako i toliko. Nismo mi svesno i svojom voljom izgradili ovo telo. Dato nam je. Nešto daleko pametnije od nas ga je izgradilo i kontroliše njegovo funkcionisanje. I dobro je da je tako. Pa samim time, šta imaš da se sramotis ili ponosiš nečim što malo ima svesne veze sa tobom?
Naše je da mu ne smetamo u funkcionisanju.
nemoj dozvoliti da te ovakva razmišljanja sputavaju u tome da najlepše godine ne iskoristiš na najbolji način,Cao svima, moram negde da ispisem ono sto me muci godinama unazad
Ovako, presla sam 26 godinu, nikada nisam bila u vezi, i nikada nisam imala decka. Imam strasno velike komplekse vezano za sopstveni izgled. U poslednje vreme se stalno zagledam, trazim sebi mane, a skoro sam se cak i rasplakala jer sam trebala ici u neki izlazak i mislila sam da ne izgledam dovoljno dobro. Dakle, moj osnovni problem je sto u drugima trazim potvrdu sopstvene vrednosti. Recimo kroz to koliko me muskarci startuju (skoro nikada), kako reaguju na moje fotografije na ig, na storije i sl. Svesna sam koliko je sve ovo jadni i bolesno, i svesna sam da imam duboke probleme. S obzirom da decka ne mogu da nadjem imala sam vise puta tinder, tamo se spojimo sa momcima, ali nakon sto mi traze ig i pogledaju moje slike, vise se ne javljaju, prosto ispare, neki ne cak i blokiraju, vise puta se desilo da me neki momak zaprati kad mi vidi profil u i nakon sto mi pregleda slike odmah me otprati. Verujte, da ja posle toga imam depresivne faze, to mi je jasan znak da im se ne dopadam i mene to ubija
Ne smatram se lepoticom, ali def nisam ruzna, dobijam i komplimente na racun svog izgleda ali sada pocinjem da sumnjam da me ljudi prosto Lazu. Jako sam isfeusteieana, besna, nemam nacina da uticem na to, cesto kad se pogledam u ogledalo ja placem, umisljam da sam debela, da su mi noge debele, onda nosim samo duge stavri, na plaži imam strah da se skinem, i mislim da apsol svaki izgleda bolje od mene. Znam da mi treba psiholog, ali da li je neko mozda prolazio slicno, mnogo mi je tesko. Hvala
Eh, samopouzdanje...da, telo je veoma kompleksan mehanizam i dovoljna je sitnica da poremeti njegov harmonični rad, slažem se.
to nasledimo genima to je poklon koji ne biramo
sa tim poklonom bi trebalo da živimo u miru i harmoniji dok god funkcioniše ispravno i bez kvarova
A za plažu može bust ako smo spremni da dva puta nedeljno posvećeno idemo u teretanu ili bazen
bićemo i te kako svesni da je naše telo u punoj formi
važiće se samo lično mišljenje koje dolazi iz samopouzdanja.
nemam ja ništa protiv da svi gledaju i nije bilo izrečeno u kontekstu nema se šta videti
nismo se razumele
pokušavala sam da objasnim koliko je loše to što tripuje
preopterećena je sobom ali i ostali su
zato niko na nju i njenu debljinu ili šta god da je utripovala neće obratiti pažnju
Svako vreme nosi svoje, danas niti ko piše pisma, niti bi se neko oduševio da ih dobije, čak je veća verovatnoća da završe na nekom storiju kao sprdnja.
Ma bre briga te, bitno da si si zdrava i prava a sve ostalo su sitnice.Istina, bila sam u kod psihologa i nista, imam i neke traume iz detinjstva. I mislim da meni prosto nema pomoci.
Pa da, to je odnos, ja ne verujem tebi da ti zelis pesmu a ja ne verujem da ti zelis da mi napises pesmu. Sta ako je objavis pa me osramotis, sta ako se on zeza pa objavi da sam se primila.
I tako grdne pesme nikada nece biti napisane.
Hrabrost, to manjka, srcanost i hrabrost.
Pa jeste, ali suštinski to su sve budalastine ega.Самопоуздање код детета почну да граде родитељи, мало по мало, да не дигне нос превише, али ни да сумња у себе и своје квалитете целог живота.
@Idemacaokotebe check this username!S obzirom da decka ne mogu da nadjem imala sam vise puta tinder, tamo se spojimo sa momcima, ali nakon sto mi traze ig i pogledaju moje slike, vise se ne javljaju, prosto ispare, neki ne cak i blokiraju, vise puta se desilo da me neki momak zaprati kad mi vidi profil u i nakon sto mi pregleda slike odmah me otprati. Verujte, da ja posle toga imam depresivne faze, to mi je jasan znak da im se ne dopadam i mene to ubija
Ne smatram se lepoticom, ali def nisam ruzna, dobijam i komplimente na racun svog izgleda ali sada pocinjem da sumnjam da me ljudi prosto Lazu. Jako sam isfeusteieana, besna, nemam nacina da uticem na to, cesto kad se pogledam u ogledalo ja placem, umisljam da sam debela, da su mi noge debele, onda nosim samo duge stavri, na plaži imam strah da se skinem, i mislim da apsol svaki izgleda bolje od mene. Znam da mi treba psiholog, ali da li je neko mozda prolazio slicno, mnogo mi je tesko. Hvala
Ne mislim ni da je samo do hrabrosti, mislim i da je do toga da se to više ne gleda kao nešto vau, lepo ili čak i poželjno sa obe strane.
Prosto, nije više takav trend.
Naravno, vremena se menjaju a ja sam dovoljno stara da se sa nostalgijom secam promrzlih prstiju na nekoj novembarskoj klupi...duboko u noc.
Problem je u tome sto dobijam cesto neke informacije koliko je u porastu depresija kod mladih, anksioznost da ne pricam, jedan pacijent sestre moje se ubio, imao je samo dvanaest godina.
Sve se to udvostrucilo i utrostrucilo u poslednje dve decenije...pa se ja sada pitam, kuda to vodi?
Zasto nekog ko ima malu tremu jer nema decka, a godine su joj da ga fakat ima i normalno je sto ima tremu, a mi odmah saljemo psiholozima.
U tom slucaju smo i mi bili za psihologe...a kako vidim, izrastosmo sa manje ili vise suza u okej ljude.
Da nas malo i ti psiholozi ne guraju u preveliku analizu jednostavnih pitanja koja imaju jos jednostavniji odgovor a on glasi - cura zeli decka.
I ko zna koliko tih usamljenih momaka i devojaka koji vrte online psihologe (za solidan novac) imaju istu potrebu, da se maze, da se smeju, da plesu, da dodiruju nekog, da placu kada se podzapaju...sve to ima svoje i sve je to normalno.
Nije normalno da bezmalo svaka mlada osoba danas ima psihologa.
Odredjeni procenat da, svakako...ali da se trci kod njih i da oni daju analize ne bi li zadrzali klijente...meni se to ne dopada.
I fakat statistike to i pokazuju.
Pomiriti se sa tim da smo odavno potrosacko potrosno povrsna civilizacija. Prirodna selekcija, opstanu najjaci i u ovom smislu, najbezobrazniji.Sve se usmerava samo na potrosnju. Niko ne usmeri za pocetak na razgovor sa roditeljima, bracom, sestrama, babom ili dedom, prijateljem. Nego odmah dijagnoza, psiholog i 30 evra po seansi koja mnogima i ne pomogne.
I plus prevelika ocekivanja, javna sramocenja i slicno… sta da se radi.
Pomiriti se sa tim da smo odavno potrosacko potrosno povrsna civilizacija. Prirodna selekcija, opstanu najjaci i u ovom smislu, najbezobrazniji.
Bravo sto si to primjetila, odradila si 50% do rjesenja problema.Cao svima, moram negde da ispisem ono sto me muci godinama unazad
Ovako, presla sam 26 godinu, nikada nisam bila u vezi, i nikada nisam imala decka. Imam strasno velike komplekse vezano za sopstveni izgled. U poslednje vreme se stalno zagledam, trazim sebi mane, a skoro sam se cak i rasplakala jer sam trebala ici u neki izlazak i mislila sam da ne izgledam dovoljno dobro. Dakle, moj osnovni problem je sto u drugima trazim potvrdu sopstvene vrednosti.
Da li si razmisljala da ugasis instagram?Recimo kroz to koliko me muskarci startuju (skoro nikada), kako reaguju na moje fotografije na ig, na storije i sl. Svesna sam koliko je sve ovo jadni i bolesno, i svesna sam da imam duboke probleme. S obzirom da decka ne mogu da nadjem imala sam vise puta tinder, tamo se spojimo sa momcima, ali nakon sto mi traze ig i pogledaju moje slike, vise se ne javljaju, prosto ispare, neki ne cak i blokiraju, vise puta se desilo da me neki momak zaprati kad mi vidi profil u i nakon sto mi pregleda slike odmah me otprati.
Verujte, da ja posle toga imam depresivne faze, to mi je jasan znak da im se ne dopadam i mene to ubija