bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
ha, deluje strasno ali dosta lagano sam pretrcao... mnogi su prehodali ovaj deo... pomazu dosta i trejl patike... najgore je kad je blato a ides uzbrdo... tu se cupas noktima, zubima... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Druze,je l bas moras da trcis?da, gadna situacija je i ova sa slike br.1... tu imamo vodu desno i blatnjavi deo sa leve strane koji je jos nagnut levo ka kanalu... na jednom delu staze je taj blatnjavi, strmi deo jos uzi pa lako moze da se desi da se okliznes na levu stranu i odletis u kanal.. ovde jos ne bi bilo strasno jer kanal nije mnogo dubok ali imas planinskih trka gde je blato, staza je jako uzana i vuce na jednu stranu, a sa te strane je provalija... gadno je i kad trcis na nizbrdici po blatu.. noge lete na sve strane, adrenalin te spici i samo se pitas gde ces se spucati
Meni nesto kazes?A cemu cudjenje?
Ljudi rade ono sto vole?
Kome je bilo kava fizicka aktivnost mucenje, ne vidim sta ce ovde, da komentarise i cudi se zasto neko trci?

Ti si profi za ovakve terene, pa verujem da tako prelazis. U kondiciji si, ne pomazu ni najbolje patike, ako ne radi ravnoteza, tako da sve zasluge idu na konto tvoje spremnosti.ha, deluje strasno ali dosta lagano sam pretrcao... mnogi su prehodali ovaj deo... pomazu dosta i trejl patike... najgore je kad je blato a ides uzbrdo... tu se cupas noktima, zubima...![]()

Ja slazem drva, sama sam i zidala dosta, mesala rucno za beton, armaturu savijala, ugradjivala kamen, kopala zemlju za staze, ravnanje terena, sadila vocnjak, bastu... i opet idem u ture 20-30km...to je skroz drugi osecaj.Ako ima neko višak energije, nek dođe drva da mi iscapa i popravi
krov na štali.![]()
Vratim se preporodjena, napunim baterije, nema sanse da me neko iznervira, potpuni relaks mentalno...fizicki brzo prodje "umor".
Meni komsinica tako rekla-da si neka dobra, ti bi presla i kod mene pa mi pomogla, a zlo kako se ponasala, bacala mi smece u dvoriste nocu.Тако је мени тетка једном подругљиво рекла- ако већ волиш да чистиш могла би и нама да средиш.
Ево, трчим! То што волим да живим у чистом не значи да волим и да чистим. Људи су стварно чудни![]()
...jedva stizem i svoje, samo kad radim, stvarno "cicam", pa ljudima deluje da volim, a samo uzivam u temeljito sredjenom.Normalno da nije.E a nije ti bas ni prvi put da ostavljaš takve komentare![]()
![]()
Idi na temu o muskatlamaNormalno da nije.A nece biti ni poslednji.
P.s.Sto ja vise nemam onog zelenog zubatog smajlija?
Ne mogu.Nema mi Bukija tamo,koga da zezam?Idi na temu o muskatlama![]()
Ne postoje posne krempite.e, idi spremaj krempite, sace ti slava
+1.Ја Лимунчића баш волим.![]()

mnogo su mi lepse trke od ulicnihKomšo, ne odustajes od trejla
Svaka čast![]()

Какву обућу носиш?mnogo su mi lepse trke od ulicnih![]()