Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da, gadna situacija je i ova sa slike br.1... tu imamo vodu desno i blatnjavi deo sa leve strane koji je jos nagnut levo ka kanalu... na jednom delu staze je taj blatnjavi, strmi deo jos uzi pa lako moze da se desi da se okliznes na levu stranu i odletis u kanal.. ovde jos ne bi bilo strasno jer kanal nije mnogo dubok ali imas planinskih trka gde je blato, staza je jako uzana i vuce na jednu stranu, a sa te strane je provalija... gadno je i kad trcis na nizbrdici po blatu.. noge lete na sve strane, adrenalin te spici i samo se pitas gde ces se spucati

da, gadna situacija je i ova sa slike br.1... tu imamo vodu desno i blatnjavi deo sa leve strane koji je jos nagnut levo ka kanalu... na jednom delu staze je taj blatnjavi, strmi deo jos uzi pa lako moze da se desi da se okliznes na levu stranu i odletis u kanal.. ovde jos ne bi bilo strasno jer kanal nije mnogo dubok ali imas planinskih trka gde je blato, staza je jako uzana i vuce na jednu stranu, a sa te strane je provalija... gadno je i kad trcis na nizbrdici po blatu.. noge lete na sve strane, adrenalin te spici i samo se pitas gde ces se spucati
Druze,je l bas moras da trcis? 😀

Тако је мени тетка једном подругљиво рекла- ако већ волиш да чистиш могла би и нама да средиш.
Ево, трчим! То што волим да живим у чистом не значи да волим и да чистим. Људи су стварно чудни :)

ha, deluje strasno ali dosta lagano sam pretrcao... mnogi su prehodali ovaj deo... pomazu dosta i trejl patike... najgore je kad je blato a ides uzbrdo... tu se cupas noktima, zubima... :)
Ti si profi za ovakve terene, pa verujem da tako prelazis. U kondiciji si, ne pomazu ni najbolje patike, ako ne radi ravnoteza, tako da sve zasluge idu na konto tvoje spremnosti.
Deluje bas zahtevno, i jeste, ali sigurno vredi zbog onog osecaja posle. ❤
(nekad tek kad vidim slike, br.kilometara, i sta sam presla, cudim se samoj sebi, kako, a na terenu ide, same noge nose...samo ja ne mogu blato, daj kamen, krsh, siblje, bilo sta, samo da je stabilno pod stopalom)

Ako ima neko višak energije, nek dođe drva da mi iscapa i popravi
krov na štali. :kafa:
Ja slazem drva, sama sam i zidala dosta, mesala rucno za beton, armaturu savijala, ugradjivala kamen, kopala zemlju za staze, ravnanje terena, sadila vocnjak, bastu... i opet idem u ture 20-30km...to je skroz drugi osecaj. :) Vratim se preporodjena, napunim baterije, nema sanse da me neko iznervira, potpuni relaks mentalno...fizicki brzo prodje "umor".

Тако је мени тетка једном подругљиво рекла- ако већ волиш да чистиш могла би и нама да средиш.
Ево, трчим! То што волим да живим у чистом не значи да волим и да чистим. Људи су стварно чудни :)
Meni komsinica tako rekla-da si neka dobra, ti bi presla i kod mene pa mi pomogla, a zlo kako se ponasala, bacala mi smece u dvoriste nocu. :lol: ...jedva stizem i svoje, samo kad radim, stvarno "cicam", pa ljudima deluje da volim, a samo uzivam u temeljito sredjenom.
A opet druga komsinica, imamo zajednicki temelj za ogradu, ona ga redovno riba cetkom, kaze-ma ja cu i sa tvoje strane ocistiti, a 70+ god., nemojte rekoh, uradicu ja za dan, dva...ova je dobra dusa, pa je ispostujem, iako je smesno sta se cisti...
...ljudi su hit.

IMG-f81663f3dc9f626ff52f3a46f962a387-V.jpg
IMG-024315b5198db6dc5793628a1662acdd-V.jpg

FB_IMG_1674419442457.jpg

malo slicki da docaraju atmosferu, nisu moje

Prilozi

• FB_IMG_1674419429854.jpg
    FB_IMG_1674419429854.jpg
    36,1 KB · Pregleda: 10

Back