Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Preporucila bih svakome bodi forming,to je odlicna stvar.Eto ja imam 31 godinu,i vezbala sam veci deo moje mladosti,i svakome bih preporucila body forming,ako imate u svom gradu.To nije aerobik,vec jedna vrsta naprednog fitnesa,zaista oblikuje telo i divno je.

pravo zensko treba ovako da izgleda. salim se naravno,ovo je uzas. Meduza top

Untitled-7.png

od dunavskih carolija 31.8. nikako da se sastavim.. povrede, korona.. i sad sam tabanao jedno tri nedelje, malo trcim, malo hodam.. i tesko mi ko da nikad nisam trcao.. pitao sam se zar je moguce da sam nekad mogao u cugu da pretrcim 10, 20, 30 km... i danas je najzad nesto kliknulo, pretrcao sam 8 km u komadu.. da li je to povratak mladog bundeve na vidiku

od dunavskih carolija 31.8. nikako da se sastavim.. povrede, korona.. i sad sam tabanao jedno tri nedelje, malo trcim, malo hodam.. i tesko mi ko da nikad nisam trcao.. pitao sam se zar je moguce da sam nekad mogao u cugu da pretrcim 10, 20, 30 km... i danas je najzad nesto kliknulo, pretrcao sam 8 km u komadu.. da li je to povratak mladog bundeve na vidiku
Мени је кондиција од летос катастрофа, од почетка лета. Некако је чудно, ноге могу колико хоћеш али се задишем и губим дах.

Ja se to uvek pitam kad napravim pauzu pa se vratim trčanju. Da li je moguće da se rastajem sa životom nakon 2km, a trčala po 12,13 na treningu :aha:
Moguće je, I to vrlo lako i vrlo brzo forma padne :(
Ja od sutra počinjem ozbiljne pripreme za luksemburski polumaraton 28.maja :D
Ako njega izguram eto mene u junu i za novosadski noćni, da ne kvarim tradiciju :D

Ja se to uvek pitam kad napravim pauzu pa se vratim trčanju. Da li je moguće da se rastajem sa životom nakon 2km, a trčala po 12,13 na treningu :aha:
Moguće je, I to vrlo lako i vrlo brzo forma padne :(
Ja od sutra počinjem ozbiljne pripreme za luksemburski polumaraton 28.maja :D
Ako njega izguram eto mene u junu i za novosadski noćni, da ne kvarim tradiciju :D
aaa, to bi bas voleo komso :)
(a ti si bila dobra sa dva km u komadu.. ja trco sto metara pa dvesto peske)

Back