blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 4.363
bravo legendo i ti si neciji idol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вади је то што свира гитару и то електричнуpravo zensko treba ovako da izgleda. salim se naravno,ovo je uzas. Meduza top
Pogledajte prilog 1106218
noga deblja od struka.Вади је то што свира гитару и то електричну

То је сада тренд, што већа гуза а што мањи струкnoga deblja od struka.![]()
pravo zensko treba ovako da izgleda. salim se naravno,ovo je uzas. Meduza top
Pogledajte prilog 1106218

Мени је кондиција од летос катастрофа, од почетка лета. Некако је чудно, ноге могу колико хоћеш али се задишем и губим дах.od dunavskih carolija 31.8. nikako da se sastavim.. povrede, korona.. i sad sam tabanao jedno tri nedelje, malo trcim, malo hodam.. i tesko mi ko da nikad nisam trcao.. pitao sam se zar je moguce da sam nekad mogao u cugu da pretrcim 10, 20, 30 km... i danas je najzad nesto kliknulo, pretrcao sam 8 km u komadu.. da li je to povratak mladog bundeve na vidiku

Ja se to uvek pitam kad napravim pauzu pa se vratim trčanju. Da li je moguće da se rastajem sa životom nakon 2km, a trčala po 12,13 na treninguod dunavskih carolija 31.8. nikako da se sastavim.. povrede, korona.. i sad sam tabanao jedno tri nedelje, malo trcim, malo hodam.. i tesko mi ko da nikad nisam trcao.. pitao sam se zar je moguce da sam nekad mogao u cugu da pretrcim 10, 20, 30 km... i danas je najzad nesto kliknulo, pretrcao sam 8 km u komadu.. da li je to povratak mladog bundeve na vidiku

aaa, to bi bas voleo komsoJa se to uvek pitam kad napravim pauzu pa se vratim trčanju. Da li je moguće da se rastajem sa životom nakon 2km, a trčala po 12,13 na treningu
Moguće je, I to vrlo lako i vrlo brzo forma padne
Ja od sutra počinjem ozbiljne pripreme za luksemburski polumaraton 28.maja
Ako njega izguram eto mene u junu i za novosadski noćni, da ne kvarim tradiciju![]()