Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
kod mene nema takvih. ko je nagruvan, taj i dize
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj trener kad tera nekog da smrsa, daje kardio 15 min pre tegova i 15min posle tegova, bilo musko ili zensko. uglavnom te kombinacije sa brzinama i nagibima
koje dolaze, dizem najvisepa to je to..minimum 30 minuta..
poenta je da u prvih 15..20 minuta trosis ono sta si uneo..u sledecih 15..20 minuta trosis one privremene zalihe a tek kad predjes tu zonu posle 30 do 40 minuta trcanja ti pocinjes da trosis masne naslage..ali ne smes preko jednog sata ..najidealnije je 40 do 50 minuta.
nije ni meni namera da se kurcim, ali eto od desetak zenakoje dolaze, dizem najvise
pa to je to..minimum 30 minuta..
poenta je da u prvih 15..20 minuta trosis ono sta si uneo..u sledecih 15..20 minuta trosis one privremene zalihe a tek kad predjes tu zonu posle 30 do 40 minuta trcanja ti pocinjes da trosis masne naslage..ali ne smes preko jednog sata ..najidealnije je 40 do 50 minuta.
samo sto to treba u kontinuitetu a ne da se deli sa tegovima ako to radi zbog mrsavljenja.
a i treb ujutru to da radi da bi ubrzao metabolizam zbog unosa hrane tokom dana.
To ne vazi za dizace.

nije ni meni namera da se kurcim, ali eto od desetak zenakoje dolaze, dizem najvise

znam za to, ali zar se dizanje tegova pre toga ne računa kao trošenje kalorija ?
znam...neće kilaža od teova da se smanji to mi je jasno...samo sam pitao da s obzirom da se pošteno iscrpim jedno sat vremena nekada i malo duže, koliko bi bio neki optimum za traku i kako na toj traci
- - - - - - - - - -
misim već sam počeo, dva puta sam po 20 minuta na nekom manjem nagibu, ali sam hteo da čujem reč stručnih ljudi
kardio je ono sta skida masne naslage.
skida ako trcis preko sat vremena..zato sam i naglasio manje od sat vremenada ali skida i misicnu masu nakon naslaga..
sam kardio nije pozeljan,po meni

Ja sam diletant isto kao Dee, sad pokisavam da skinem slaninu bez kardia. Al zato imam vagu i merim sta jedem. Ako uspem javljam

kardio je ono sta skida masne naslage.
ja volim kardio, al ne volim sto topi ove mukom stecene misice![]()
![]()
Postoje 3 faze, prva je skidanje i u toj fazi je kardio zastupljen. Posle se nabacuje masa i nakon svega radi na definiciji.
znam...neće kilaža od teova da se smanji to mi je jasno...samo sam pitao da s obzirom da se pošteno iscrpim jedno sat vremena nekada i malo duže, koliko bi bio neki optimum za traku i kako na toj traci
- - - - - - - - - -
misim već sam počeo, dva puta sam po 20 minuta na nekom manjem nagibu, ali sam hteo da čujem reč stručnih ljudi
samo ako trcis preko sat vremna tad se "jedu" misici..oko 50 minuta trcanja nece smanjiti misicnu masu
- - - - - - - - - -
naravno..posle sa tegovima biras da li dizes masu ili radis definiciju koriscenjem vecih opterecenja i manje "dizanja" ili obrnuto

ja bi jedino isao na kik boks od tog kardia...super mi je i penjanje, vjerovatno zato sto volim da se penjem i po zenama! <333