Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali je i veoma povrsno komentarisati na taj nacin.
Pre svega da vidim plivacicu npr, pomislila bih prgo svaka cast, pomislila bih koliko je ona sati nedeljno provela vezbajuci plivajuci, usavrsacajuci svoju tehniku da bi dostigla odredjene rezultate, jer nju zanimaju rezultati i uspeh a ne izgled tela, obim kukova i struka, npr...
Koliko odricanja, znoja, rada, discipline im treba, za uspeh... ne za fizicki izgled.... a mi gledamo samo to, i procenjujemo je u odnosu na to koliko je zenstvena.
Zamisli koji je to.mentalni sklop, potreban za tolika odricanja zarad uspeha u sportu i prelazenja raznih prepreka u istom....
Ja bih rekla svaka cast, zena zmaj, npr

Ma naravno... svako ima prava da bira i to.
Ali te klasifikacije zena, gledanje zene kroz misice, celulite i slicno...
Ja volim sebe, volim svoje telo, ovo me izuzetno ispunjava obozavam taj osecaj da se dam do zadnjeg atoma, preporodime, volim da posmatram transformaciju scog tela na ovom putu...
Ali mi ne smetaju ni drugaciji izbori, tipa zaista mi ne smetaju velike guzice 😅

Ali je i veoma povrsno komentarisati na taj nacin.
Pre svega da vidim plivacicu npr, pomislila bih prgo svaka cast, pomislila bih koliko je ona sati nedeljno provela vezbajuci plivajuci, usavrsacajuci svoju tehniku da bi dostigla odredjene rezultate, jer nju zanimaju rezultati i uspeh a ne izgled tela, obim kukova i struka, npr...
Koliko odricanja, znoja, rada, discipline im treba, za uspeh... ne za fizicki izgled.... a mi gledamo samo to, i procenjujemo je u odnosu na to koliko je zenstvena.
Zamisli koji je to.mentalni sklop, potreban za tolika odricanja zarad uspeha u sportu i prelazenja raznih prepreka u istom....
Ja bih rekla svaka cast, zena zmaj, npr
I ja bih reka da je zena zmaj i znam koliko treba truda za uspjeh u bilo kom sportu,ali bih opet rekla da izgleda muskobanjasto.
I sta je tu problem?

Dobro veče. Ja i jedan moj drug smo mislili da pobegnemo od matičnog pdf-a i okušamo sreću na fitnes forumašicama ali se ništa ne razumemo u fitnes.. jedino što pomalo imamo neke fizioterapeutske sposobnosti masaža i tako nešto ali i to je vrlo skromno.

Poslednja izmena:

Back