stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
A kakva mu je bila krvna slika?
Otvori link koji sam ostavio, pročitaj tekst. Tu je i link ka njegovom fejs profilu gde je kačio sve nalaze tokom trajanja eksperimenta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakva mu je bila krvna slika?
VEoma zdravo![]()

Otvori link koji sam ostavio, pročitaj tekst. Tu je i link ka njegovom fejs profilu gde je kačio sve nalaze tokom trajanja eksperimenta.
Apsolutno svakome je preporucljivo da ima nekoga ko je profi i zna sta radi. Nije ni bitno koliko ti znas, osoba + uvek dobro dodje. Ofc ko ima pare za to.
On sa tobom ili ti pise/salje uputstva?
Salje mi uputstva. Ovo sto sam videla kod mene u teretani od trenera mi se ne dopada uopste. Izmisljaju neke kerefeke sa gumenim trakama i pricaju svo vreme. A klijent im isti vec 3 meseca. Nikakve promene nema.
Ovaj tip mi se svidja, skolovan je nutricionista i nema tog bullshita nego lepo dizanje tegova.
Pa otkrio je Ameriku coveceNormalno da dugoročno nije zdravo, u tekstu lik kaže da ne preporučuje ovakvu "dijetu". Poenta je bila da dokaže da za gubitak kilograma nije toliko bitno šta jedeš, već koliko jedeš. Sve dok unosiš manje kalorija nego što ih trošiš, ti ćeš da smršaš, nebitno šta jedeš. I obrnuto.

Ja pitah za sta? Profi osoba za sta?Apsolutno svakome je preporucljivo da ima nekoga ko je profi i zna sta radi. Nije ni bitno koliko ti znas, osoba + uvek dobro dodje. Ofc ko ima pare za to.
To su glupe predpostavke. Trenera unajmis da se zajedno fokusirate na sto preciznije postizanje rezultata.
Ima mnogo loših instruktora, al često nije problem u njihovom znanju, nego u posvećenosti poslu. Npr. gledam ovo troje trenera kod mene u teretani... ja znam da oni znaju. Međutim, dođe im klijent koga mrzi da radi, koji non stop kuka, zapomaže, priča i oni mu stalno popustaju. Pričaju i oni, smanjuju intezitet, daju mu lagane i beskorisne vežbe... jer lakše je tako nego mu se suprotstaviti i reći mu "jel si došao da radiš ili da se zajebavaš", tako rizikuje da se klijent naljuti i 100 evra mesečno.

Ne razumes se Cicak, nista ti odgovor nece znaciti.
Pa takvima i treba trenerTo najvise sredovecne zene tako zabusavaju.
Kaze jedan bas dokazan trener da kad treba da radi sa nekom koja ne zna sta hoce da mu dodje da je baci kroz prozor i da skoci za njom i sam
Dosla mu neka ima 30kg viska i kaze"e, pazi nemoj da budem misicava onako kao one na posteru to je fuj" a ona ima se oteli samo da dodje do normalne kilaze jbt![]()
Pa potrudi se
- - - - - - - - - -
Pa takvima i treba trener
Jer da mogu same, uspele bi same ali ocigledno ne mogu
Jos malo imacemo i instruktora disanja

cek stani..imas skupog licnog trenera koji je u stvari dopisni trener i ne prisustvuje tvojim treninzima vec ti salje uputstva za rad?Salje mi uputstva. Ovo sto sam videla kod mene u teretani od trenera mi se ne dopada uopste. Izmisljaju neke kerefeke sa gumenim trakama i pricaju svo vreme. A klijent im isti vec 3 meseca. Nikakve promene nema.
Ovaj tip mi se svidja, skolovan je nutricionista i nema tog bullshita nego lepo dizanje tegova.