Goran Davidović Firer nas je poslao u političke partije kako bismo širili uticaj. Ne postoji partija u kojoj nema naših članova. Ja sam bila kod Čede u LDP Dajana Pospiš, transrodna osoba, koja je bila član Nacionalnog stroja, tvrdi da su mnogi članovi te ekstremističke organizacije, po nalogu vođe Gorana Davidovića Firera, ušli u srpske političke stranke da bi prikupljali važne informacije i širili uticaj! Suđenje Davidoviću za širenje verske i nacionalne mržnje počelo je u ponedeljak, devet godina nakon napada na učesnike antifašističke šetnje u Novom Sadu, u kojem je bila i naša sagovornica koja se tada predstavljala kao Dolf. Uprkos strahu od Davidovića, Dajana je rešila da za Kurir otvoreno priča na koji način je funkcionisala ova grupa, zabranjena 2011. godine. - Goran Davidović i drugi stariji članovi savetovali su nam da ulazimo u političke stranke. I to bukvalno u sve stranke koje su postojale kod nas, a koje su bile bitne, kao što su DS, DSS, SRS, SPS i drugi. Ja sam 2006. dobila zadatak da se učlanim u LDP kod Čedomira Jovanovića - priča Dajana.

kakav freak jbt.