Firefox add-ons

Personas

evo nasao sam jedan simpatican dodatak. radi se o personalizaciji browser-a, tacnije, izbor tema, samo sto je ovo mnogo jednostavnije i veliki je izbor. svidja mi se sto ne mora svaki put da se restartuje mozzila da bi videli temu, vec je potrebno samo jednom, kada se instalira aplikacija, a kasnije je dovoljno da se postavi mis na neku temu i ona se automacki prikazuje kako izgleda i za instalaciju iste dovoljan je click.

evo link-a:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10900
 
Poslednja izmena od moderatora:
Greasemonkey
Fenomenalan je.

Možete instalirati i čak napisati sami svoju skriptu.

Ja koristim recimo neki ad blocker, koji briše sa svih sajtova addons, pa i google-ov koji me nervira.

Ko hoće skripte, neka kaže, reći ću gde može da ih nabavi.

ima ih dosta na userscripts.org
 
Проверено ради :super:


Poruke se salju preko mozilinog Add-ons, World Sms
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=7&t=59589#https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9284

pored ikonice Home pojavi se ikonica mobilnog aparata, kliknete na nju i otvara se programcic za slanje poruka
odaberete zemlju u koju zelite da posaljete poruku
i552959_sms.gif


Vazna stvar !!!!!!!!!!!!
umesto Serbia izabrati Croatia iliti Hrvatska shto mi kazemo..
izaberesh mrezu T-Mobile
izmenish 385 u 381 dodash 64 ili 65 ili 66 ili 60 ili 62 ... zavisi koji vam treba i kucash broj npr ovako 381641234567
i obavezan je onaj kod protiv spamera i posaljete poruku...poruka stize u roku od 5-10 sekudni... drugu u Australiji poruke stizu iz momenta


sto se ogranicenja tice, ja na poslu poslao oko 30ak poruka, a kod kuce 5-6 poruka i pojavi se limit,
al sam slao odmah jednu iza druge istom korisniku pa se pojavi poruka null, e kada se pojavi poruka null,
zatvoris Add-ons sacekas 10ak 15 min i poruke opet mogu da se salju...
 
KeyScrambler Personal


Dodatak za Firefox za zaštitu od Keylogger-a.

Kao što znamo, Keylogger-i su uglavnom zlonamerni programi, koji se mogu ubaciti u vaš računar kako bi vas špijunirali u cilju otkrivanja vaših privatnih podataka, lozinki i sl. Oni funkcionišu na taj način što pamte i beleže sve ono što otkucate na tastaturi. Ovi podaci se posle šalju osobi koja je ubacila Keylogger na vaš računar, a sve sa ciljem zloupotrebe istih.

Međutim, tu je KeyScrambler. Kako on funkcioniše? Nakon instaliranja smešta se u System Tray i kao što mu i ime kaže, on skrembluje tj. šifrira (maskira) sve ono što kucate na tastaturi i to na nivou kernela drajvera za tastaturu, duboko u vašem operativnom sistemu. Kada šifrirani podaci onoga što ste otkucali na tastaturi stignu do pretraživača, KeyScrambler ih dešifruje, tako da vi vidite tačno ono što ste i kucali, ali ne i Keylogger, on će videti samo neupotrebljive šifrovane podatke.

U svakom slučaju vredi ga imati. ;)



Download:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3383
 
AutoPager

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4925

1178381832


Odlican je za na primer forume i google da se ne moraju stalno otvarati nove stranice,ali ima manu sto ne funkcionise za svaki sajt bas.Za krstaricu je idealan i funkcionise.

Znaci verovatno najbolji addon koji koristim za FF. Radi za skoro sve siteove,ne samo krstaricu i malo je onih siteova na kojima ne radi,ali u tom slucaju sami napravite profil za taj site pa onda radi i na njima...Sve u svemu odlican :D
Takodje mogu da pohvalim Adblock koji je extra i resio me je mnogih dosadnih reklama,a i siteovi se brze ucitavaju jer vise ne mora da ucitava reklame :)
I jos bih dodao jedan addon po imenu Linkification koji je apsolutno koristan na warez forumima kad imate onaj text link pa morate da kopirate u adres bar pa enter da bi ste otisli na site...E toga s ovim vise nema ,njegova svrha je da taj text pretvori u link na koji samo kliknete. Jednostavno stedi vreme :)

Za greasemonkey preporucujem skriptu koja preoverava linkove okacene na rapidshare,megaupload i jos neke siteove...Mnogo korisno na warez forumima :D
 
Flashgot - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/220

Ukoliko imate Flashget, ovaj addon je ono što Vam treba!
Puno toga hoćete da skidate preko flashgeta, a ne možete jer Vam browser nudi svoj download metod? E ovo je za Vas! Pritom, prilikom posećivanja sajtova koji imaju flash video na svojim stranama (youtube, google video i sl.) dobijate u donjem desnom uglu ikonicu da skinete flv fajl, tako da Vam za skidanje videa sa youtube-a ne trebaju nikakvi dodatni programi ili add-oni.
 
Meni nece, kakav se to spominje kod protiv spamera, mozda mi to fali ???

Sve mi izbacuje Invalid phone number ???

Код против спамера ти је тај код у дну слике w7g6e. А то за инвалид фон намбер, вероватно ниси лепо написао број, мораш све да урадиш као у упутству. Број пишеш у формату 381641234567, значи без нуле испред 64, или на коју већ мрежу шаљеш.
 
Код против спамера ти је тај код у дну слике w7g6e. А то за инвалид фон намбер, вероватно ниси лепо написао број, мораш све да урадиш као у упутству. Број пишеш у формату 381641234567, значи без нуле испред 64, или на коју већ мрежу шаљеш.

Ma da sve to stoji, samo sto nefunkcionise :sad2:.
Kada idem kako si ti rekao onda invalid phone number :(.
A kada prebacim na Srbiju, poruka uspesno poslata, ali meni nestize, mozda stize ali tamo nekom u Azerbejdzan :hahaha:.
 

Back
Top