- Poruka
- 55.168
Neki od nas nikad nece buhahaPa ne,jer kad bi uspeo da dobije ono sta zeli ne bi prevagnulo na samocu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki od nas nikad nece buhahaPa ne,jer kad bi uspeo da dobije ono sta zeli ne bi prevagnulo na samocu
Nisam znala da se biti sam "ostaje".Zašto ste vi ostali sami ?
Nisam znala da se biti sam "ostaje".
Nije me niko ostavio na sred puta za "do kraja života" pa da sam "ostala".
Ja sam jednostavno rečeno prekinula vezu koja mi nije odgovarala.
Sad trenutno se muvam sa jednim likom, i to će verovatno biti kao i sve ostale veze, ja ću raskinuti jer ne mogu ništa da trpim. Totalno sam pogubila živce a sa živcima strpljenje.
To može da bude odgovor na tvoje pitanje, sebičnost i nizak prag tolerancije.
Gledam tako jednog čoveka u mojim godinama
Lijep, uspešan, crni audi (baš fino auto) i sam.....znam da je sem a nebi morao biti
I sad ja u odredjeno vrijeme svaki dan prodjem autom i vidim ga kako stoji ispred kancelarije.....
Kako su sve žene djavo tako sam i ja naravno , prolazim namjerno tuda samo da se eto nagledam ljepote ......
I svaki put se pitam "Šta li je njega u životu zayebalo pa ostade vuk samotnjak "
Ajde što je to trend na balkanu ali na zapadu baš mi je to čudno
Zašto ste vi ostali sami ?
Lijep, uspešan, crni audi (baš fino auto) i sam.....znam da je sem a nebi morao biti
I sad ja u odredjeno vrijeme svaki dan prodjem autom i vidim ga kako stoji ispred kancelarije.....
Kako su sve žene djavo tako sam i ja naravno , prolazim namjerno tuda samo da se eto nagledam ljepote ......
I svaki put se pitam "Šta li je njega u životu zayebalo pa ostade vuk samotnjak "
Verovatno ništa. Da mu nešto fali, tražio bi to kod drugog.I šta mu fali?
Što on da živi lepo... drugi da "palam. de"?I šta mu fali?
A sto bi se cimala opet, radi tvoje mentalno zdravlje najbolje je kupiti "v i b r a t or" i ocuvati obe hemisfere mozga bistre.Nisam znala da se biti sam "ostaje".
Nije me niko ostavio na sred puta za "do kraja života" pa da sam "ostala".
Ja sam jednostavno rečeno prekinula vezu koja mi nije odgovarala.
Sad trenutno se muvam sa jednim likom, i to će verovatno biti kao i sve ostale veze, ja ću raskinuti jer ne mogu ništa da trpim. Totalno sam pogubila živce a sa živcima strpljenje.
To može da bude odgovor na tvoje pitanje, sebičnost i nizak prag tolerancije.
I šta mu fali?
Cima on mene. Čisto iz radoznalosti, najlakše je raskinuti.A sto bi se cimala opet, radi tvoje mentalno zdravlje najbolje je kupiti "v i b r a t or" i ocuvati obe hemisfere mozga bistre.
Takvi nikad nisu sami.Znaci nisu samo ruzni, glupi i zli sami.
Ne bre,samo felericniZnaci nisu samo ruzni, glupi i zli sami.
Znaci nisu samo ruzni, glupi i zli sami.
ojoj ko nam kazhe....Morate prestati da mesate ljubav i finansije.
kakve veze ima crni audi sa ljubavlju? ako nekog stvarno zavolis,to treba da bude zato jer je dobar hebach,a ne zato sto ima audi ili sta god...