- Poruka
- 5.887
Znači ipak je isti razlog.serije se gledaju da bi se opustio i uzivao.
ne moras biti hipohondra da te takve serije opterecuju.
zasto neko odmah pomisli na najglooplje..da je neko hipohondra![]()
@Nataly Ciottolo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ipak je isti razlog.serije se gledaju da bi se opustio i uzivao.
ne moras biti hipohondra da te takve serije opterecuju.
zasto neko odmah pomisli na najglooplje..da je neko hipohondra![]()
Što je najveći fazon u stvari nemaš pojma koliko si u pravu lol A inače on mi je I kumeto,konačno dvoje koji se savršeno razumeju![]()
A vidi ti si Duh ali ja vidim nevidljivo i čitam nenapisanoŠto je najveći fazon u stvari nemaš pojma koliko si u pravu lol A inače on mi je I kum![]()

Nemoj da me 3puješA vidi ti si Duh ali ja vidim nevidljivo i čitam nenapisano![]()
mozda ne kapiras zelenka na kraju recenicezato što termin tripuje ukazuje na neku paranoju
opterećuje je već nešto drugo
al ja to tako glupo i bukvalno shvatam reči![]()
Ponedjeljak, petak, prekosutra i prekjučer1 masta
2. o tome cu morati malo da razmislim
2. tisina/cutanje

1 masta
2. o tome cu morati malo da razmislim
2. tisina/cutanje
Pa šta je odgovor..nešto prizemno i prosto..kao vrata ili prozor?Odgovor na prvo pitanje mi se svidja ☺.....ali nije tacno..

E ovo stvarno ne znamVidim da sve znas Leonidas...
Nisu u pitanju tacni odgovori koji su uvek strogo logicki kad su ovakva pitanja u pitanju..
Svi mozemo da izguglamo odgovore, bar to nije tesko..
Malo kreativnosti moze od obicnih pitanja da napravi dobru zabavu...
Evo za tebe jedno plus..
Šta to putuje oko sveta dok stoji u ćošku?
Možda misao, ili ova mašta Tabova
Može biti i sjećanje, ali opet ako razvučemo pojam misao do neslućenih granica opet dođemo na isto..Vidis, misao je odlican odgovor iako nije tacan....misao koja stoji zabita u nekom cosku svesti, putuje
zajedno sa mnom...lepo...
Imam danas par zabavnih trik pitanja...
1) Sta nam omogucava da vidimo kroz zid?
2) Koja cetiri dana u nedelji pocinju slovom P?
3) Sta zahteva odgovor bez postavljenog pitanja?
E ovo stvarno ne znam
A ja sam ovo drugo znao od djetinjstva..nena me uvijek zezala takvim pitalicama, prvo na sreću, a treće kao i dodatno nemam neke ideje oko "tačnog" odgovora, ali Barbara svakako reče da nije ni bitan tačan odgovorPotpisujem.
(koristim tuđe reči da ne napišem nešto pogrešno)![]()

Slika
Globus
Racunar

ubodes prstom i tamo se prebacis...Sve, sve ali asocijacija na globus mi je zanimljiva...
Pitam se, zasto globus?

E sad, deluje čudno ali i ja sam pomislila prvo na globusSve, sve ali asocijacija na globus mi je zanimljiva...
Pitam se, zasto globus?