Filozofsko pitanje dana..

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slusala sam tipa koji je voleo sponzoruse, to su prosto takvi ljudi..
Ne boli ga sto ce ga ostaviti ako nema vise novca..to su prosto cudni odnosi
tipa -imalo te, nemalo te bas me briga, bitno je da znam gde si ostavio novcanik
ili bitno mi je da si mi priustila seks kakav zelim boli me k sto me ne volis...

Pa to su tipovi vođeni seksualnim isključivo.
Plati da ima kraj sebe trofej i da ga seksualno zadovolji.

Ali to je onda pravedan odnos.
Loše je ako je on neko ko zaista veruje da ga voli ili je zavoli. A ona voli samo njegov novac.

Svaki muškarac opterećen novcem i seksom i treba da nabavi sebi sponzorušu.

Pa to su tipovi vođeni seksualnim isključivo.
Plati da ima kraj sebe trofej i da ga seksualno zadovolji.

Ali to je onda pravedan odnos.
Loše je ako je on neko ko zaista veruje da ga voli
ili je zavoli. A ona voli samo njegov novac.

Svaki muškarac opterećen novcem i seksom i treba da nabavi sebi sponzorušu.

...nije redak slucaj da muskarac izgubi glavu za takvom zenom..naslusala sam se prica
gde su zene stanove dobijale od svalera, automobile...to je biznis, to se uci...
Njoj je bonus ako se lovator zaljubi u nju i parazitirace na njemu dokle god moze da ga trpi
a da joj ne bude muka kad ga vidi na vratima...

Sponzorusa mi tu nije toliko cudna, ona radi, koliko su mi u takvim odnosima cudni muskarci...

Ona mi tu nije toliko cudna koliko su mi u takvim odnosima cudni muskarci...

Pa oni prosto ne shvataju i neće da prihvate da su samo bankomat za takve žene.

Znam čoveka, živi u inostranstvu, ljubavnica mu je sav novac pokupila haos mu od života napravila, a on i dalje ne priznaje da ga je jednostavno iskoristila.
Iako je ostao gotovo bez novca.

Pa oni prosto ne shvataju i neće da prihvate da su samo bankomat za takve žene.

Znam čoveka, živi u inostranstvu, ljubavnica mu je sav novac pokupila haos mu od života napravila, a on i dalje ne priznaje da ga je jednostavno iskoristila.
Iako je ostao gotovo bez novca.

Ne sme da prizna ni sebi a kamli drugima..:lol:

Kao sto neugledna cigancica uci kako da paja ljude po busu tako i sponzorusica uci kako da paja
naivne muskarce al na veliko...:lol:

Ne bih ja svu nepravdu sveta svaljivao na jos jedan zenski naziv za zene koje im se gade....recimo da je taj iz inostranstva kupio sebi i za sebe nesto sto mu prija, jer ga od kuce i pristojne dmacice koja ga ceka dobija samo racune, pa svakako pare odlaze.
***** i zena su mu najmanje sigurne, dok spozorusa dok zavisi od njega ima neku kontrolu, pa mu bar zdravlje ne ugrozava.
A sponzorusa? U trendu gde je vecina zena deo sekte i smislja kako da bude slobodna, ima u glavi neku tetku, koju je teca ostavio (ni krivu ni duznu iako clanicu sekte) koja ne zna kako da se snadje u zivotu, pa bar kao dobar igrac zarajuje dok jos moze i najvaznije dobija onoliko koliku cenu trazi, ako cemu vredi u smislu profesionalne igre i to dok ne smisli novu igru.

Ne bih ja svu nepravdu sveta svaljivao na jos jedan zenski naziv za zene koje im se gade....recimo da je taj iz inostranstva kupio sebi i za sebe nesto sto mu prija, jer ga od kuce i pristojne dmacice koja ga ceka dobija samo racune, pa svakako pare odlaze.
***** i zena su mu najmanje sigurne, dok spozorusa dok zavisi od njega ima neku kontrolu, pa mu bar zdravlje ne ugrozava.

Provokacija od posta.

Pre svega ne gade se ženama sponzoruše već se muškarci žale na takve žene a pretežno iz želje da baš takve imaju. Pa odatle i kuknjava za novcem.
Ja ih potpuno podržavam da svaku ovcu ošišaju što više.

Dalje, nisu ni pristojne domaćice što su nekad bile (stav ti je feminaci 100%),zarađuju i mogu same da plate račune, čak mi je i dotični tvrdio da svoju ženu voli i da još uvek oseća leptiriće, da je čak i seks najbolji sa njom, jednostavno je upao u mrežu manipulatorke.

I potpuno je netačno da on kontroliše situaciju, ne. Ona je ta koja određuje pravila, samo ume da ga navede da misli da je glavni.

IMG_20201114_100713.jpg

Provokacija od posta.

Pre svega ne gade se ženama sponzoruše već se muškarci žale na takve žene a pretežno iz želje da baš takve imaju. Pa odatle i kuknjava za novcem.
Ja ih potpuno podržavam da svaku ovcu ošišaju što više.

Dalje, nisu ni pristojne domaćice što su nekad bile (stav ti je feminaci 100%),zarađuju i mogu same da plate račune, čak mi je i dotični tvrdio da svoju ženu voli i da još uvek oseća leptiriće, da je čak i seks najbolji sa njom, jednostavno je upao u mrežu manipulatorke.

I potpuno je netačno da on kontroliše situaciju, ne. Ona je ta koja određuje pravila, samo ume da ga navede da misli da je glavni.

Auhhhh, strasno. Jadni muskarci pored ...vas.
Je l pomenuh sektu?
Znaci ti mislis da se vezba i da je to sasvim ok?
Mislis da muskarci treba da se paze da pokazu da im je stalo do neke zene, jer je potencijalna sponzorusa vezbana?
Ajd to da usvojimo kao opste pravilo, kako onda podrzavati stav da su zene ugrozene i da imaju dobre namere?
Kako ih razlikovati, ako vas dve tvrdite da vise nema zena naivnih i dobronamernih.
Ne pitam za mene, nego za druga...skoro je ozenio jednu sponzorusu i dobio cerku s njom.
Naravno, on je jedan od tih koji kupuje zene ceo zivot.
Kako razlikujes muskarce u tom kontekstu? Jesu li svi naivni, ako im je stalo do neke zene?

Kako ih razlikovati, ako vas dve tvrdite da vise nema zena naivnih i dobronamernih.

Nijednom nisam rekla da su sve žene sponzoruše niti da nema dobrih i poštenih.

Naravno da ima dobronamernih a i onih sa takođe dobrom namerom da muškarce sklone kupovini sklone na bezbedno od ovih naivnih, žena naravno.

Naivan jednom shvati, oni drugi nikad.

Hmm, ako mu je stalo do žene...

Vrlo brzo se vidi kakvog je ko kova, nema tu misterije.

Moj idol je pomenuti Diogen. Dakle lepo da rasproda sve, ili pokloni u dobrotvorne svrhe, ostavi taman toliko da kupi jedno solidno bure, da se zavuče u njega i pronađe prostodušnost života u njemu. 😂
Da, veli isus, daj sve svoje siromasima i pođi za mnom.
Ovaj je bio bogat, nije mu se davalo.
Veli isus, prije će deva kroz iglene uši nego bogati u raj.
A onaj je svoje bio zadržao najdulje do svoje smrti, pa je pitanje je li mu se bizmis isplatio.

Pitanje za danas...

Koji je najbolji nacin da covek bude srecan?

Sreća je kao voda, prima oblik posude u kojoj se nalazi.
Svaki čovek ima svoj specifičan doživljaj sreće. I zato je teško odrediti je, videti pa ponekad i osetiti kada je zaista tu.

Za mene je jedan način da budem srećna, da ne dozvolim da zaboravim prioritete u životu. Kada je ono što je najvažnije dobro, dovoljno je razloga za sreću. Sreća je pre svega spokoj.
Sve ostalo je igra života, problematika, matematika, ukrštenice... i svaka igra je dobra dok nije ruski rulet.

Da se razumemo Metro..ovo su sponzice...

sponzoruse-300x200.jpg

Ovako izgleda zena..

Ako je tvoj drug ozenio jednu od onih sa prve slike...srecno mu bilo...:)

Opet te crno bele slike.
Koliko ja znam svako se oblaci prema trenutnoj prognozi, tacnije, ako planira da radi iobuce kombinezon, ako planira da se slika obuce haljinu sa dekolteom. Kada planira na deciju zurku obuce farmerice, a na bal obuce haljinu bez ledja.
Stav da se nazivaju zene prema onome sto oblace je etiketiranje, a dokaz za to je da natalija brani sponzoruse i radnice na isti nacin i sa istih osnova. Dakle tvoje sponzoruse su popodne ili za dve godine radnice, a ova gospdja radnica je za 15 dana sponzorusa. U zavisnosti od spleta okolnosti, samo i jedino.
Ili imas neku drugu definiciju?

Sreća je kao voda, prima oblik posude u kojoj se nalazi.
Svaki čovek ima svoj specifičan doživljaj sreće. I zato je teško odrediti je, videti pa ponekad i osetiti kada je zaista tu.

Za mene je jedan način da budem srećna, da ne dozvolim da zaboravim prioritete u životu. Kada je ono što je najvažnije dobro, dovoljno je razloga za sreću. Sreća je pre svega spokoj.
Sve ostalo je igra života, problematika, matematika, ukrštenice... i svaka igra je dobra dok nije ruski rulet.
A gde si ti ovo ukrala? Svidja mi se.
a ovo....
Sreća je pre svega spokoj.
je tako daleko od srece, da ti nije ni na vidiku.
Srecan covek je daleko od spokoja....

A gde si ti ovo ukrala? Svidja mi se.
a ovo....

je tako daleko od srece, da ti nije ni na vidiku.
Srecan covek je daleko od spokoja....

nisam ukrala ili se ne sećam,ali tako je

za mene je sreća kad sam spokojna,bezbrizna,a za tebe nešto drugo ,verovatno neka radost euforjei
meni je posle takve sreće došao još veći nespokoj.
zato je za mene spokoj sreća.

Back