- Poruka
- 50.317
njena pica je uvek u redu..to ne sumnjam![]()
isfinansiras friziranje i svi srecni..pa i komsija ako se ogrebe o tvoju investiciju, selavi...zivot je jedan..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njena pica je uvek u redu..to ne sumnjam![]()

ta ne vara..
varaju domacie jer im je dosadno..ova zna sta ima da izgubi.

Slusala sam tipa koji je voleo sponzoruse, to su prosto takvi ljudi..
Ne boli ga sto ce ga ostaviti ako nema vise novca..to su prosto cudni odnosi
tipa -imalo te, nemalo te bas me briga, bitno je da znam gde si ostavio novcanik
ili bitno mi je da si mi priustila seks kakav zelim boli me k sto me ne volis...
nemoj mi reci da si pao na te price..
..al sto jes jes, sponzice treniraju kako da ti se uvale u novcanik slatkim doskocicama
o frigidnim domacicama...![]()
Pa to su tipovi vođeni seksualnim isključivo.
Plati da ima kraj sebe trofej i da ga seksualno zadovolji.
Ali to je onda pravedan odnos.
Loše je ako je on neko ko zaista veruje da ga voli ili je zavoli. A ona voli samo njegov novac.
Svaki muškarac opterećen novcem i seksom i treba da nabavi sebi sponzorušu.
Ona mi tu nije toliko cudna koliko su mi u takvim odnosima cudni muskarci...
Pa oni prosto ne shvataju i neće da prihvate da su samo bankomat za takve žene.
Znam čoveka, živi u inostranstvu, ljubavnica mu je sav novac pokupila haos mu od života napravila, a on i dalje ne priznaje da ga je jednostavno iskoristila.
Iako je ostao gotovo bez novca.

Ne bih ja svu nepravdu sveta svaljivao na jos jedan zenski naziv za zene koje im se gade....recimo da je taj iz inostranstva kupio sebi i za sebe nesto sto mu prija, jer ga od kuce i pristojne dmacice koja ga ceka dobija samo racune, pa svakako pare odlaze.
***** i zena su mu najmanje sigurne, dok spozorusa dok zavisi od njega ima neku kontrolu, pa mu bar zdravlje ne ugrozava.
Provokacija od posta.
Pre svega ne gade se ženama sponzoruše već se muškarci žale na takve žene a pretežno iz želje da baš takve imaju. Pa odatle i kuknjava za novcem.
Ja ih potpuno podržavam da svaku ovcu ošišaju što više.
Dalje, nisu ni pristojne domaćice što su nekad bile (stav ti je feminaci 100%),zarađuju i mogu same da plate račune, čak mi je i dotični tvrdio da svoju ženu voli i da još uvek oseća leptiriće, da je čak i seks najbolji sa njom, jednostavno je upao u mrežu manipulatorke.
I potpuno je netačno da on kontroliše situaciju, ne. Ona je ta koja određuje pravila, samo ume da ga navede da misli da je glavni.
Kako ih razlikovati, ako vas dve tvrdite da vise nema zena naivnih i dobronamernih.

Pojam nije definiran. Je li to osjećaj, dugi osjećaj, vječni osjećaj, je li to odnos, odnos snage, je li to moć, ili volja, ili volja za moć?Pitanje za danas...
Koji je najbolji nacin da covek bude srecan?
Da, veli isus, daj sve svoje siromasima i pođi za mnom.Moj idol je pomenuti Diogen. Dakle lepo da rasproda sve, ili pokloni u dobrotvorne svrhe, ostavi taman toliko da kupi jedno solidno bure, da se zavuče u njega i pronađe prostodušnost života u njemu.![]()
Pitanje za danas...
Da se razumemo Metro..ovo su sponzice...
![]()
Ovako izgleda zena..
Ako je tvoj drug ozenio jednu od onih sa prve slike...srecno mu bilo...![]()
A gde si ti ovo ukrala? Svidja mi se.Sreća je kao voda, prima oblik posude u kojoj se nalazi.
Svaki čovek ima svoj specifičan doživljaj sreće. I zato je teško odrediti je, videti pa ponekad i osetiti kada je zaista tu.
Za mene je jedan način da budem srećna, da ne dozvolim da zaboravim prioritete u životu. Kada je ono što je najvažnije dobro, dovoljno je razloga za sreću. Sreća je pre svega spokoj.
Sve ostalo je igra života, problematika, matematika, ukrštenice... i svaka igra je dobra dok nije ruski rulet.
je tako daleko od srece, da ti nije ni na vidiku.Sreća je pre svega spokoj.
Ne znam. Valjda ne postoji najbolji nacin.Pitanje za danas...
Ama je li i ovo promjenjeno ili ja slabo pamtim ?Pitanje za danas...
A gde si ti ovo ukrala? Svidja mi se.
a ovo....
je tako daleko od srece, da ti nije ni na vidiku.
Srecan covek je daleko od spokoja....
natalija brani sponzoruse