dalje…. mnogi od vas nemaju blagog pojma sta je bilo u hrvatskoj i bosni i jos manje znaju ko su ustase a ko su tzv. bosnjaci. svako ko je ziveo sa njima a srbin je, to jako dobro zna. zato i lupate kao sto ste lupali u serpe i lonce da vam dodju na vlast ovi koji su na vlasti danas i koji su naciju zavili u crno i gde vise brinete o dokazanim istorijskim zlotvorima srpskog naroda kao sto picolo spomenu da bi se sa bugarima uvek borila vitestvom. sa bugarima, koji su klali cela srpska sela zene i nejach kad god nije bilo muske glave da ih brani i to radili smisljeno, koliko ono puta kroz istoriju? bugari koji su srbiji uvek zabadali noz u ledja podmuklo kao asasini cije sam cinodejstvovanje metaforicki opisao da vas podidje jeza jer je to bas tako, kako u politici tako i u stvarnom zlocinu…. bugari, kao i hrvati kao i novokomponovana nacija tzv. bosnjaci…. hrabro i bestijalno, bas kao madjari sto su zive srbe bacali ispod leda, kao austrijanci na cije je divljanje i krvavi pir arcibald rajs bio toliko zgrozen da se zaljubio u srbe, kao nemci koji su streljali kragujevacke djake u znak svoje nemoci ili kao britanci koji su nas svojom spoljnom politikom unistili u proslom veku da budemo ovo sto smo danas. golje i sirotinja. i vi se takvima klanjate a ja sam vam lud i bolestan. ne vidite svoju bolest dalje od nosa kojim smrcete gluposti svojih svakodnevnih izjava. zanimljivo da niko ne uporedi bering bervika sa politikom evro alijanse, odnosno nemacke, odnosno angele merkel jer ti naslednici nacista danas sede u briselu i sutra ce opet ako bude potrebno streljati neku novu srpsku decu bas kao onda u kragujevcu. ali oni vama nisu ludi, oni su sad progresivni jel' tako? promenio se svet, ljudi su se promenili, krv se promenila? aha… al u konjskom qurtzu… jedina nauka koja vredi je istorija. u njoj je zapisano sve, od toga ko si i sta si, sta je laz a sta istina, ko ti je prijatelj a ko ce ti uvek raditi o glavi.