Филолошки факултет

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Шта студирате?

• неолатинске језике и књижевности

• германске језике и књижевности

• словенске језике и књижевности

• општу књижевност са теоријом књижевности

• оријенталну филологију и књижевности

• општу лингвистику

• библиотекарство и информатику

• неохеленистику или хунгарологију или албанологију

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ivancica bg:
Hm, verovatno tri dana pred prijemni! :roll: :roll:
Ma uzas, ja sam isla do fakulteta, jos ni informator nije izasao, onaj decko u skriptarnici mi dao samo neke primere testova, a kad sam ga pitala kad ce se znati termini za predaju dokumenata i prijemni, mrtav ladan mi kaze "Nemam pojma." A KADA ce izaci informator? "Nemam pojama." Toliko o tome.......

ako zelis da upises filoloski, navikni se na to jer ces svuda i uvek dobijati odgovor - ne znam, ne zna se, pitaj miku i ziku itd.

Heh, :| ma vec sam se navikla na to.....Na Pravnom je jos gora situacija jer ima mnogo vise studenata i uvek dobijas informacije u poslednjem trenutku, niko nista ne zna (cak ni profesori nisu umeli da nam odgovore na neka pitanja o Bolonji, vec sta uspes da pokupis od nekog drugog studenta koji je, opet, procitao nesto na netu, cuo od nekog treceg studenta.......) Izgleda da je tako svugde, tj. na svim fakultetima. :|

Ja konqrisala za opshtu lingvistiq.
Mozhesh tek u septembarskom roq. :?
Hm, ja bash malopre gledala... mislim da je cheshki popunjen [bar za budzhet], a da je na poljskom ostalo jedno budzhetsko mesto, ali nisam sigurna, proveri na sajtu. :)
Ja sam rachunala na albanski kao rezervu, ali prijavilo se vishe nego shto primaju na budzhet... :lol:

Back