^Love game96^
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Da, da 
Upravo tako sam i mislila

Upravo tako sam i mislila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polozila lalalla....sad mi je svejedno u koje odeljenje da upadnem, bitno mi da sam polozila i da nisam ispod crte
![]()
Hehe Hvala!...Nije bilo toliko tesko, mada sam se iznervirala sto sam na nekim glupostima izgubila bodove, dok sam neke druge zadatke koje su svi izgresili uglavnom jako dobro uradila!
...Ne brinite se nece vama sigurno biti tezi test,odnosno bice vam mnogo laksi ^^, a sta nameravas da upises?
))
Hehe Hvala!...Nije bilo toliko tesko, mada sam se iznervirala sto sam na nekim glupostima izgubila bodove, dok sam neke druge zadatke koje su svi izgresili uglavnom jako dobro uradila!
...Ne brinite se nece vama sigurno biti tezi test,odnosno bice vam mnogo laksi ^^, a sta nameravas da upises?
))
Kineski kao prvi jezikJa je zavrsila davne '99. Bila sam prva generacija koja je ucila kineski jezik kao prvi jezik.I isla bih opet u nju da mogu.
Ma ne idem ja u filolosku gimnaziju,ne znam ja te profesore,nego me zanima sta se radi iz tih predmeta i kako izgeda nastava.pod 2. i 3. ako predaju isti oni sto i meni, baci kroz prozor. Lingvistika je ok.
Hmm,ako neko moze da mi pojasni i docara kako se sprovodi nastava,da li se koriste udzbenici i kakav je kriterijum iz predmeta:
1. opsta lingvistika
2. prevodjenje
3. retorika i besednistvo
Cisto iz kurioziteta pitam...![]()
Cisto sumnjam da si u pravu....Kuriozitet nije isto što i radoznalost na srpskom.
Aha, jesu...
Nego, imam jedno pitanje...
Ja kad sam gledala spisak predmeta u Filoloskoj gimnaziji, videla sam da pise 'Fakultativni predmet' pa sad u kojoj godini izucavamo i broj casova nedeljno... pa me interesuje WTF is 'Fakultativni predmet'???![]()