Filoloska GIMNAZIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Ikona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srpski mi predaje Jelena Srdic...fantasticno predaje ^^
Knjizevnost mi predaje Zeljka Petkovic....i kod nje je super :)
a Engleski ...nzm kako se zove xD ima plavu kosu onako srednje duzine, nosi naocare....i starija je.....btw. na Engleskom mi nije nesh zanimljivo xDD>..xaaxaxa...a skola je super ^^

Eee ljudii,da vas pitam nesto.... :D
Jel ima neko testove iz engleskog jezika,trebaju mi za prijemni....?? :lol: Moja nastavnica je dala svoje jednoj ucenici,koja joj nije vratila.... :( A ja sad trazim svud redom.... :'(
Jel ima neko????? Pozz

Eee ljudii,da vas pitam nesto.... :D
Jel ima neko testove iz engleskog jezika,trebaju mi za prijemni....?? :lol: Moja nastavnica je dala svoje jednoj ucenici,koja joj nije vratila.... :( A ja sad trazim svud redom.... :'(
Jel ima neko????? Pozz

Ima da se kupi u fotokopirnici preko puta filoloske. To je ujedno inace i prodavnica, a pise ti onako na zutom, crnim slovima fotokopirnica, koliko se ja secam, posto sam vec dva puta isla da kupim testove, za sebe i za moju nastavnicu engleskog xD

haahahhahahaha o bozzeee Krekerko moja al si nahvalila skooluu hahaha
pa tebi i jeste super 5,00 :P
hahaa a ostalima..

ljudi tesko je da se upise..realno..pripreme ce vam stvarno pomoci...:)
hmm Gala jel si sigurna da idemo sa prvacima sl godine?? ja sam cula da cemo sa buducim trecacima.. XD

btw ako ste negde procitali da spansko/italijansko odlj upisuju samo streberi, to definitivno nije tacno :D :D evo ja sam u spanskom (^^) i imamo mozda 2-3 strebera u odlj :D svi ostali su extra :))))

Jel hocete molim vas da mi objasnite sta sve od predmeta imate u filoloskoj gimnaziji?
Negde sam cuo da umesto ostalih predmata tamo se uce samo jezici...
A neko mi je opet rekao da se uce svi normalni predmeti (primera istorija, geografija, muzicko, likovno...) i da se stavlja akcenat na strane i klasicne jezike...

Sad sam zbunjen, pa ako neko moze ukratno da objasni...

Ja sam prosle godin zavrsio osnovnu, i hteo sam da upisem filolosku, ali sam se kasno informisao o polaganju prijemnog, tako da sam propustio, i upisao sam "obicnu" gimnaziju

Jel hocete molim vas da mi objasnite sta sve od predmeta imate u filoloskoj gimnaziji?
Negde sam cuo da umesto ostalih predmata tamo se uce samo jezici...
A neko mi je opet rekao da se uce svi normalni predmeti (primera istorija, geografija, muzicko, likovno...) i da se stavlja akcenat na strane i klasicne jezike...

Sad sam zbunjen, pa ako neko moze ukratno da objasni...

Ja sam prosle godin zavrsio osnovnu, i hteo sam da upisem filolosku, ali sam se kasno informisao o polaganju prijemnog, tako da sam propustio, i upisao sam "obicnu" gimnaziju
Pa evo spiska predmeta ovde na zvaničnom sajtu gimnazije:
http://www.filoloska.edu.rs/index.php/Menu-levo/Predmeti-i-nastava.html

haahahhahahaha o bozzeee Krekerko moja al si nahvalila skooluu hahaha
pa tebi i jeste super 5,00 :P
hahaa a ostalima..

ljudi tesko je da se upise..realno..pripreme ce vam stvarno pomoci...:)
hmm Gala jel si sigurna da idemo sa prvacima sl godine?? ja sam cula da cemo sa buducim trecacima.. XD

btw ako ste negde procitali da spansko/italijansko odlj upisuju samo streberi, to definitivno nije tacno :D :D evo ja sam u spanskom (^^) i imamo mozda 2-3 strebera u odlj :D svi ostali su extra :))))

Dobro, ima dosta da se streba(to niko ne porice:p), ali meni je bolje nego u osnovnoj... Drustvo na mestu, nema debila(skoro);)... Ti u te strebuse ubrajas i mene, a? Ma ja sam cista prirodna inteligencija, ko Lav...:lol:(Vi '95, shvaticete sledece godine):mrgreen:

Dobro, ima dosta da se streba(to niko ne porice:p), ali meni je bolje nego u osnovnoj... Drustvo na mestu, nema debila(skoro);)... Ti u te strebuse ubrajas i mene, a? Ma ja sam cista prirodna inteligencija, ko Lav...:lol:(Vi '95, shvaticete sledece godine):mrgreen:

hahahahh to jest, skoro da nema debila :D
nee..ne ubrajam tebe :p ti stvarno jesi prirodna inteligencija :S
ali moram priznati da uopsteno gledajuci Italijani su vise streberi nego mi Spanci ^^
ahahhaha bez uvrede :p

@Uroshh

uvek je i bilo tako ...najvise njih hoce da upise spanski, pa italijanski pa tek posle engleski :D

hahahahh to jest, skoro da nema debila :D
nee..ne ubrajam tebe :p ti stvarno jesi prirodna inteligencija :S
ali moram priznati da uopsteno gledajuci Italijani su vise streberi nego mi Spanci ^^
ahahhaha bez uvrede :p

@Uroshh

uvek je i bilo tako ...najvise njih hoce da upise spanski, pa italijanski pa tek posle engleski :D
Da, nažalost, uvek je bilo malo 'čistokrvnih' italijana...:lol: Nije prijemni bio tako težak(bar ne nama)... Više su nas zaplašivali time... Mada, imali smo dobre prof.na pripremama...:think: Ma biće vam ok.;)

Ne mozes da stavis Filolosku na drugo mesto, posto ona nije na obicnoj listi zelja.
Prijemni za nju je oko 15 dana pre obicnog (nama je, konkretno, danas i sutra), a prijave su poslednje nedelje maja i na njemu polazes srpski i strani jezik (engleski/francuski/ruski/nemacki).
Imas i te pripreme iz srpskog, knjizevnosti iz engleskog, koje pocinju u januaru.

Aha, hvala :)
Pa moja drugarica je prosle godine upisala filolosku, jer se brinula da ne upise 14. i onda posto je uspela u 14. da se ubaci onda je izabrala nju.
Plasim se da se ne upisem u 3. jer treba dosta bodova, a kako cu uraditi malu maturu, ne znam. Ne znam kako ce ni izgledati to :)
Nadam se da me razumes :)

Pa ti izadji na prijemni za Filolosku, pa vidi koliko bodova imas, pa onda izadji i na obican prijemni kada bude bio, i ako budes imala za Trecu, mislim da ces moci da odustanes od Filoloske i da upises Trecu bez problema.

Back