krekerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 465
Ojha ljudi...
Ko vam predaje na pripremama? Kako je, sve u svemu?
Svidja vam se školica? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee ljudii,da vas pitam nesto....![]()
Jel ima neko testove iz engleskog jezika,trebaju mi za prijemni....??Moja nastavnica je dala svoje jednoj ucenici,koja joj nije vratila....
A ja sad trazim svud redom.... :'(
Jel ima neko????? Pozz
Ima da se kupi u fotokopirnici preko puta filoloske. To je ujedno inace i prodavnica, a pise ti onako na zutom, crnim slovima fotokopirnica, koliko se ja secam, posto sam vec dva puta isla da kupim testove, za sebe i za moju nastavnicu engleskog xD
Pa evo spiska predmeta ovde na zvaničnom sajtu gimnazije:Jel hocete molim vas da mi objasnite sta sve od predmeta imate u filoloskoj gimnaziji?
Negde sam cuo da umesto ostalih predmata tamo se uce samo jezici...
A neko mi je opet rekao da se uce svi normalni predmeti (primera istorija, geografija, muzicko, likovno...) i da se stavlja akcenat na strane i klasicne jezike...
Sad sam zbunjen, pa ako neko moze ukratno da objasni...
Ja sam prosle godin zavrsio osnovnu, i hteo sam da upisem filolosku, ali sam se kasno informisao o polaganju prijemnog, tako da sam propustio, i upisao sam "obicnu" gimnaziju
haahahhahahaha o bozzeee Krekerko moja al si nahvalila skooluu hahaha
pa tebi i jeste super 5,00
hahaa a ostalima..
ljudi tesko je da se upise..realno..pripreme ce vam stvarno pomoci...
hmm Gala jel si sigurna da idemo sa prvacima sl godine?? ja sam cula da cemo sa buducim trecacima.. XD
btw ako ste negde procitali da spansko/italijansko odlj upisuju samo streberi, to definitivno nije tacno![]()
evo ja sam u spanskom (^^) i imamo mozda 2-3 strebera u odlj
svi ostali su extra
)))
ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jel ima ovde nekog ko hoce eng?????????![]()
Dobro, ima dosta da se streba(to niko ne porice), ali meni je bolje nego u osnovnoj... Drustvo na mestu, nema debila(skoro)
... Ti u te strebuse ubrajas i mene, a? Ma ja sam cista prirodna inteligencija, ko Lav...
(Vi '95, shvaticete sledece godine)
![]()
Da, nažalost, uvek je bilo malo 'čistokrvnih' italijana...hahahahh to jest, skoro da nema debila
nee..ne ubrajam tebeti stvarno jesi prirodna inteligencija :S
ali moram priznati da uopsteno gledajuci Italijani su vise streberi nego mi Spanci ^^
ahahhaha bez uvrede
@Uroshh
uvek je i bilo tako ...najvise njih hoce da upise spanski, pa italijanski pa tek posle engleski![]()