Filoloska GIMNAZIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Ikona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dugo,baš dugo sam razmišljao da li da upišem filološku gimnaziju.
Na kraju nisam.
(saznah da se matematika gubi od treće godine,to je bilo pogubno :neutral: )

Imam dosta prijatelja koji idu u filološku,i smatram da je to sjajna škola. :)

Kad bi zaista imao prijatelja u Filoloskoj,ne bi vise smatrao da je sjajna skola... :roll:

Ufufufufuf,kajem se sto sam je upisala.

4,37 :evil::evil::evil:

Falile mi dve ocene i matematicarka nije htela da mi da 5 iako sam na polugodistu imala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sam sad ušla u italijansko... :D Jedva čekam... Znam da će biti teško i sve to, ali ipak je to dobra škola, očekuje se da valjda bude malo teže... I upoznala sam nekoliko devojka s priprema, i baš su ok, tako da se nadam da neće biti problema ni s društvom... ;) Recite nešto malo o nastavnicima, kakvi su sve u svemu, je l' znate možda koji će predavati prvacima sledeće godine...? Čula sam jedino da je matematičarka malo nezgodna...:P

Sa drustvom nece biti problema, svi su super :D
Profani su manje-vise ok....ima onih stvarno dobrih, pa sve do baksuza XD
Tebi ce verovatno predavati hemara (ona je super stvarno, videces uostalom XD), Ratko (predaje fiziku, znaci, on je kralj, definitivno najbolji profan u oloskoj :D), nebuloza (geograficarka, ona je..pa..nebuloza XD), a za matu nzm ko ce ti predavati...meni predaje piggy....ona ima obicaj da obara mnogo dece XD
ali u mom odeljenju je samo jednu poslala na avgust...dobri smo :D
a za ostale profesore ces videti..;)

Sa drustvom nece biti problema, svi su super :D
Profani su manje-vise ok....ima onih stvarno dobrih, pa sve do baksuza XD
Tebi ce verovatno predavati hemara (ona je super stvarno, videces uostalom XD), Ratko (predaje fiziku, znaci, on je kralj, definitivno najbolji profan u oloskoj :D), nebuloza (geograficarka, ona je..pa..nebuloza XD), a za matu nzm ko ce ti predavati...meni predaje piggy....ona ima obicaj da obara mnogo dece XD
ali u mom odeljenju je samo jednu poslala na avgust...dobri smo :D
a za ostale profesore ces videti..;)

Pigi je na popravnom super,kod nas ima nekih sto u avgustu nisu imali pojma,ali bukvalno...I ona im sve pomagala,uradila im pola svakog zadatka.

U sutini,ona je skroz korektna .

Kad bi zaista imao prijatelja u Filoloskoj,ne bi vise smatrao da je sjajna skola... :roll:

Ufufufufuf,kajem se sto sam je upisala.

4,37 :evil::evil::evil:

Falile mi dve ocene i matematicarka nije htela da mi da 5 iako sam na polugodistu imala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:roll: Pa sta ako si imala,nije ti ovo osnovna.;) Da si vise ucila,ne bi bilo potrebe.

Heej i ja sam uspela da upisem :)) i to bas ono sto sam htela ...spansko odeljenje :D
upoznala sam dosta njih koji tje biti u mom odeljenju a i iz drugih :))
tkd mi se drustvo stvarno cini super :D
od jedne drugarice koja je sada zavrsila 2. godinu sam cula da su profani ok ..:))
da ima slucaja ali da su uglavnom svi normalni :))
nego stela sam da pitam kako idu smene? Msm mi prvaci tjemo itji sa kojim razredom u smenu?

Back