FF_Sindikalac
Obećava
- Poruka
- 72
U BG 151:17 za devojciceOdnosno 11:1
Pardon,10 : 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U BG 151:17 za devojciceOdnosno 11:1
Dugo,baš dugo sam razmišljao da li da upišem filološku gimnaziju.
Na kraju nisam.
(saznah da se matematika gubi od treće godine,to je bilo pogubno)
Imam dosta prijatelja koji idu u filološku,i smatram da je to sjajna škola.![]()
Kad bi zaista imao prijatelja u Filoloskoj,ne bi vise smatrao da je sjajna skola...![]()
Sa drustvom nece biti problema, svi su super
Profani su manje-vise ok....ima onih stvarno dobrih, pa sve do baksuza XD
Tebi ce verovatno predavati hemara (ona je super stvarno, videces uostalom XD), Ratko (predaje fiziku, znaci, on je kralj, definitivno najbolji profan u oloskoj), nebuloza (geograficarka, ona je..pa..nebuloza XD), a za matu nzm ko ce ti predavati...meni predaje piggy....ona ima obicaj da obara mnogo dece XD
ali u mom odeljenju je samo jednu poslala na avgust...dobri smo
a za ostale profesore ces videti..![]()
Kad bi zaista imao prijatelja u Filoloskoj,ne bi vise smatrao da je sjajna skola...
Ufufufufuf,kajem se sto sam je upisala.
4,37
Falile mi dve ocene i matematicarka nije htela da mi da 5 iako sam na polugodistu imala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa sta ako si imala,nije ti ovo osnovna.
Da si vise ucila,ne bi bilo potrebe.
Kada cemo dobiti status ,,upisan" na sajtu ministarstva???
Ovo je postavio, čini mi se, i Razredjivač prošle godine...Ne brini, upisaće nas valjda kad-tad...
![]()
Ja bih zelela da na kraju osmog upisem filolosku gimnaziju.Procitala sam o nastavnicima,profesorima i u sustini mi se dopada.Molila bih vas da mi kazete sta smatrate pod "freakove" i da li u skoli postoje emosi?Hvala unapred.
Мислиш емои? Има их за извоз![]()
Мислиш емои? Има их за извоз![]()